anneme soylemelimiyim napim nolur yardim edin

evet stres altında olmak ve strese sokmak eziyet değil midir?
cümle sonlarına ünlem işareti koyarak daha mı etkili olduğunuzu düşünüyorsunuz?

Ben aradaki yorumları okumadan yorum yazdım konuyu okuyup.
Elbette annelik başka bişey değildir şiddetle alakalı ilk sayfada gereken yorumlar vardı ve ben bi anne olarak 1 bucuk yaşında herşeye meraklı bi evlada sahip bi anne olarak bi alternatif sundum elbette ki kimsenin anneliğini sorgulamam.
Nacizhane fikrimi beyan ettim.

evet stres altında olmak ve strese sokmak eziyet değil midir?
cümle sonlarına ünlem işareti koyarak daha mı etkili olduğunuzu düşünüyorsunuz?

konuyu çok saptırmak istemiyorum ama sizin başka sıkıntınız var belli.
nerden neye karışsam nasıl tartışsam diye.
sanırım şiddet gören bir aileden veya şiddetli bir ortamdan geldiniz ya da devam ediyor..
pes yani.. ünlemle tartışma çıkarıp ortalığı karıştırma.. bunu da gördüm..

ben sizden ne icin yorum istedim peki

knuyu baslkta belirttim siz o kadar yazinn icinden cimbizla tek bir cumleyi alip onun uzerne yorum yapmissnz kimse kusura bakmasin ben bir anneyim ve soz konusu anneligim kizim olunca kimse bnden saygi beklemesin

Nedense burda konu sahibine çocuk eğitimi üzerine ahkâm kesip, çocuk öyle yetiştirilmez böyle yetiştirilir diyenlerin, hemen hemen hepsi ya bekar ya çocuğu yok..
Traji komik..

Yüzde kaçı bekar, yüzde kaçı çocuksuz?
Biz de öğrensek...

evet ben şiddet görülen bi ortamda büyüdüm ve konu sahibinin çocuğu benim gibi olmasın diye yorum yaptım

ister sikayet edin ister banlansin konum umurumda degil ama evet kendi ego tatminleri icin konudan uzaklasip ufacik bir ses yukselmesini siddete baglayan herkese terbiyesiz diyorum once sz saygili olun sonra bnden bekleyim benm basma gelenlerim sizn basnza gelmeyecegi garantisi var mi Herseyden ote Rabbim var o herseyi goruyo benim tek hesabim ona kimseye degil

tabiki söyleyin.boşanın bu adamdan da.niye dayak yiyesinizya.

sanırım siz sizinle birlikte ah vah edelim ama konu orda kalsın istediniz
hayir bn aileme anlatayim mi artik diye cvp istedim . sizn baska sorunlarnz oldgu kesin Allah benim.basmdaki gbi dert vermesin yasamayan anlayamaz ayrica bna ofke kntrolu yok diyen arkadslarn cemkirmelernde okudum burda ne buyuk celiskisinz dedklernzi omce sz uygulayin kendnzde tartsmaya zaman ayirmdsnz ayrica yorum yapmya degil insanlari kirmya

Cocugum olup olmadigini nerden anladiniz

Anne cocuk iliskileri Hakkindaki dersleriniz bittiyse artik bırakında konu sahibi diger meseleye dönsün
Evi terkedince eşn ne yaptı merak ediyorum

Anne cocuk iliskileri Hakkindaki dersleriniz bittiyse artik bırakında konu sahibi diger meseleye dönsün
Evi terkedince eşn ne yaptı merak ediyorum
sabah geldim annme su an aramadi msj da atmadi isten 9 da cikiyo yani o saayte kapatiyor dukkani aramaz heralde aramasin sormasin umurumda degil zaten ne yaparsa yapsin

Hakkında bölümünde yalan yaxmiyorsa oradan anladım
Hakkında bölümünde yalan yaxmiyorsa oradan anladım
:) Evet cocugum yok ama suan istemedigim icin.Ama bu kelimeleri burda yuzlerce cocuk diye yalvaran kadinlarin birisine denk gelseydi cok acitirdi.
Siz cocuk doktoruna cocugunuzu goturdugunuzde aaa sizin cocugunuz yok ne anlarsinizmi diyosunuz yada erkek bir kadin dogumcuya ne anlar bebektenmi yada hic evlenmemis hic cocugu olmayan bir pedagog sizin gibilerin gozunde ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…