- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi keskelerveben
-
evet stres altında olmak ve strese sokmak eziyet değil midir?f
arkında mısın bilmiyorum?
kocanın sana yaptığı eziyeti sende çocuğuna yapıyorsun.
gücü yeten gücü yetene...
bu sizin yazınız.
sanki çocuğu katletmiş gibi yazmışsınız ya o yüzden daldım yoruma!
yani konu ana başlıktan çok uzaklaşmış!
Allah bağışlasın o vakir..
mesela demişsiniz ya önüne ona uygun kaşık tabak koy oyalanır.
ama oylanamayan çocuk oyalanmıyor. bazı çocuk annesini tuvalete bile yollamaz, yemek yedirmez , çay içirmez, ortalığı toplatmaz, uyutmaz..
bir de bunun üzerine çorbayı hop boca ederse yorulması çocuğa kızması çok normal.
yani dünyayı katletmiş gibi konu ana fikrinden uzaklaşınca ben geriliyorum.
o yüzden sordum. yani çok da abartmamak gerek. bir çoccuğu annesi kadar kim sever koruyup kollar.
burda şiddet eğilimi falan da yok yani.
o yüzden merak ettim..
evet stres altında olmak ve strese sokmak eziyet değil midir?
cümle sonlarına ünlem işareti koyarak daha mı etkili olduğunuzu düşünüyorsunuz?
ben sizden ne icin yorum istedim pekiya Allah aşkına terbiyenizi bozmuşsunuz zaten yeterince şu yorumla
insanlar vaktini ayırmış okumuş yorum yapmış siz işinize nasıl geliyorsa bilmem ne diyorsunuz
siz kendinizi anlatmaktan değil yaşadıklarınızdan dolayı yorgunsunuz
öfkenizi burda çıkaramazsınız
Nedense burda konu sahibine çocuk eğitimi üzerine ahkâm kesip, çocuk öyle yetiştirilmez böyle yetiştirilir diyenlerin, hemen hemen hepsi ya bekar ya çocuğu yok..
Traji komik..
Onlar kendini biliyorrrrYüzde kaçı bekar, yüzde kaçı çocuksuz?
Biz de öğrensek...
evet ben şiddet görülen bi ortamda büyüdüm ve konu sahibinin çocuğu benim gibi olmasın diye yorum yaptımkonuyu çok saptırmak istemiyorum ama sizin başka sıkıntınız var belli.
nerden neye karışsam nasıl tartışsam diye.
sanırım şiddet gören bir aileden veya şiddetli bir ortamdan geldiniz ya da devam ediyor..
pes yani.. ünlemle tartışma çıkarıp ortalığı karıştırma.. bunu da gördüm..
sanırım siz sizinle birlikte ah vah edelim ama konu orda kalsın istedinizben sizden ne icin yorum istedim peki
tabiki söyleyin.boşanın bu adamdan da.niye dayak yiyesinizya.Kizlar bu aksam saat 9 da esim eve geldi yemegi hazirladim neyse oturduk sofraya o gelmeden oncede kizimi doyurdum yemek yiyoruz kizim hic rahat durmuyor yapma diyorum yok cıs diyorum yok eline catali almis salatayi karistiriyo bende aciktim haliyle en sonunda salatayi doktu yere bende sinirlendim bagirdim kizima corbami daha yiyemedim bile kizimla ugrasmaktan esim de sen ne diye bagiriyosun asagida ev sahibi var oturmaya gelmsler komsuya dedi suratima vurdu tokat atti hep boyle en ufak seye vuruyo ailem biliyor bir kere soyledim beni dovuyor diye annem aldi beni sonra ozur diledi esim psikiyatriye gidicem ofke kontrolum icin dedi oyle deyince bnde eve geri geldim ama ne psikiyatriye gitti ne de vurmayi birakti bide dovdukten sonra hcbisey olmamis gbi davraniyor ozur de dilemiyor artik katlanamiyorum bu aksam dudagimi falan hep patlatti kizim da korktu en cok ona uzuluyorum cigirdi cocuk korkusundan ben kacarak evlendim simdi anneme soylesem uzulecekler ama annem o evde kalmana hic gonlum razi degi diyo bana ama bnde millet iste hem kacti hemde pesinde bir cocukla geri geldi der diye kimseye bsey anlatamiyorum soylesem babam annem cok uzulecekler ama boylede ben yapamiyorum artik evde bide 7 yasnda kucuk kiz kardesim var kizimla hic anlasamiyorlar geri gitsem annem simdi bile azicik bagirsa zoruma gidiyor ya bilmiyorum aglamaktan harap oldum napim siz soyleyin ilgisiz umarsiz adamin teki zaten elle tutulur hic bir huyu yok
hayir bn aileme anlatayim mi artik diye cvp istedim . sizn baska sorunlarnz oldgu kesin Allah benim.basmdaki gbi dert vermesin yasamayan anlayamaz ayrica bna ofke kntrolu yok diyen arkadslarn cemkirmelernde okudum burda ne buyuk celiskisinz dedklernzi omce sz uygulayin kendnzde tartsmaya zaman ayirmdsnz ayrica yorum yapmya degil insanlari kirmyasanırım siz sizinle birlikte ah vah edelim ama konu orda kalsın istediniz
Cocugum olup olmadigini nerden anladinizYaa nasıl yorum yspabiliyosunuz böyle çocuğunuz yok çocuklu olmanın nasıl bisey olduğunu sahip olmadan bilemezsin
Mükemmel anne yoktur mükemmel insan olmadığı gibi..
Ki bu kadın eşinden şiddet görüyor..
Empati yapmak bu kadarmi zor
Hakkında bölümünde yalan yaxmiyorsa oradan anladımCocugum olup olmadigini nerden anladiniz
evet ben şiddet görülen bi ortamda büyüdüm ve konu sahibinin çocuğu benim gibi olmasın diye yorum yaptım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah geldim annme su an aramadi msj da atmadi isten 9 da cikiyo yani o saayte kapatiyor dukkani aramaz heralde aramasin sormasin umurumda degil zaten ne yaparsa yapsinAnne cocuk iliskileri Hakkindaki dersleriniz bittiyse artik bırakında konu sahibi diger meseleye dönsün
Evi terkedince eşn ne yaptı merak ediyorum
Hakkında bölümünde yalan yaxmiyorsa oradan anladım
:) Evet cocugum yok ama suan istemedigim icin.Ama bu kelimeleri burda yuzlerce cocuk diye yalvaran kadinlarin birisine denk gelseydi cok acitirdi.Hakkında bölümünde yalan yaxmiyorsa oradan anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?