anneme soylemelimiyim napim nolur yardim edin

Kızınızın davranışları hep sizin yüzünüzden..
Sizinle yaşayan hiçkimse normal davranamaz..
Yazık size ki kızınıza az sabredemiyorsunuz..
Herkesin çocuğu döktü saçtı..

Çocuklarım biryerleri kirlettiğinde döküp saçtığında şükrettim ben hep..
Ne mutlu bana ki hareket eden akılları yerinde, sağlıklı çocuklarım var diye..
Ya susacaksınız, hareketlerinizi kontrol edeceksiniz ya da o evden çekip gideceksiniz..
Ben olsam kızımı böyle bir adamla büyütmezdim öyle de yapmıştım zaten vakti zamanında..

AHH kızım koca kaçıyormuydu genceciksin ne bu acele git evine enazından annen bağırmış olur eğitimine devam et bir işe gir...bu adamdan kurtul

boşanmamak üzere tüm bahaneleri sıralamışsın bravo,kendince mantıklı sebepler bulmaya çabalıyorsun.

annen azıcık bağırsa zoruna gidiyor da kocan dudağını patlatınca ne oluyor peki?

benim de kızım var,biz anneler sizeleri itin birinden rayak yiyin de susup oturun diye mi büyütüyoruz

O yorgunluğun verdiği sinirle kızınıza çıkışmanız normal ,bazen gerçekten dayanılmaz haller yapıp kapı ,pencere ,dolap ve en olmadık tehlikeli yerelere çıkabiliyorlar,zaten yorgunsunuz birde onu öyle görünce tepki göstermeniz çok normal .

Artık akşam olmuş sofra kurulmuş çocuk hala azgınlık yapıp yere salata döküyor o yorgunlukla kızabilirsiniz.
ALLAH aşkına hangimiz o yorgunlukla tepkisiz kalabiiriz ki,bunu 2 yaşında da olsa anlaması gerekli !

Herhalde kalkıp çocuğun ağzını burnunu kırmadınız !!!ne var yani sesiniz yükseldiyse.
Yani bunu öfke kontrolü ile bağdaştırmamak gerekli !!! eminim ben o yavrunuza en içten şekilde bağlı ve sevgi dolusunuz,çünkü annesiniz siz.
Ki siz sırf 7 yaşındaki kardeşiniz minik meleğiniz ile anlaşamıyor diye anneniz yavrunuza sesini yükseltiyor diye oraya gitmeyen insansınız buda yavrunuza bağlılığınızın göstergesinden sadece biri .

keskelerveben size tavsiyem bu adam adam olana kadar o eve adam atmam ve annemin evine giderim.Enazından sizin yavrunuzun önünde o şiddet yanlısının dudağını patlatmasıdan iyidir şuan her ikinizden önemli olan o melek ve onun piskolojisi.

Millet şunu der, bunu der diye oturup dayak mı yiyeceksiniz? Çocuğunuzun halini düşünün ilerde ki halini... Şiddet ortamında büyüyecek. Kendin için yapıyorsan çocuğun için yap. Kendine güvenin yoksa da yok de bahane üretmenin anlamı yok.
Zaten başımıza ne gelirse elle ne der yüzünden geliyor. Biz onlar için yaşamıyoruz. Anneniz yanınızda. Bir işe girer çalışırsınız.

şu elalem ne der lafını bırakın kenara kimse sizin için yaşamıyor bırakın isteyen istediği kadar konuşsun konuşur konuşur susarlar kaçtınız diye bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz hele kızınız hiç değil biran önce ayrılıp bi işe girin kızınızada anneniz bakar

E kaçarken millet neder diye düşünmediğine göre? Hayat senin hayatın, millet ne der diye diye mahvediyoruz hayatımızı. Millet ne der diye değil de çocuğum nasıl yaşar bu evde diye düşünün.

Asil senin kocan kafana pek vurmasin heralde kocanin sinirini burdan cikariyorsun
Sen sakasin heralde benim yazdigim iki cumlelik bi msja bu kadar uydurma seyler yazmana ayrica sasirdim
Eger varsa kocana aciyorum
Keske benimki kadar guzel seviyeli bi evliligin olsada sende boyle millete satasmada bulmasan gercek huzuru seni kaale falan aldigimdan degil cevabim karanlik biyer kalmasin diye cunku sana gulmekten gozlerim yasardi
Biraz daha mantikli ol bu kadar agresif olma yersin dayagi sende yoksa kocandan :))))

ailen sahip çıkıyor sana...seçmen gereken hayatı adın gibi biliyorsun...cesareti topla ve boşan..

Yavru ceylan sanirim yanlış anladiniz. Arkadaş size demiyor konu sahibine hitaben yazilmisti o yazi

Annene soyleyeceğine boşanma davası aç.
Şiddeti kabul etmıyorum.

sanirim yanlış anladiniz. O cevap konu sahibine hitaben yazilmiş.

Buraya yorum yapma hakkim varsa her konuda yorym yapabilirim
Senin anneligini sorgulayan yok kocanin sana yaptiginida senin cocuga bagirmani da uygun gormuyorum
Herkes senin duymak isteyecegin seyleri yazmak zorunda degil
Sen de konu acarken bi daha dusun.olurmu negatif bi yorumun gelebilecegini hesaba kat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…