- 27 Mart 2018
- 267
- 160
- 103
- 36
- Konu Sahibi Melegimiz89
-
tazminat davası açana kadar psikolojik yardım alın.
Sadece sana mi boyleydi diger kardeslerine nasildi?Cok uzuldum Allah yardimcin olsun esin iyi cikmistir umarim.Aslinda buyudugunde sesin ciksaydi babana anlatsaydin belki bu kadar yapamazdi.Tabi hepsinin izi kalmistir.Herkesin icinde iyilik vardir diyorum ama boyle seyler okuyunca da uzuluyorum.
Sadece sana mi boyleydi diger kardeslerine nasildi?Cok uzuldum Allah yardimcin olsun esin iyi cikmistir umarim.Aslinda buyudugunde sesin ciksaydi babana anlatsaydin belki bu kadar yapamazdi.Tabi hepsinin izi kalmistir.Herkesin icinde iyilik vardir diyorum ama boyle seyler okuyunca da uzuluyorum.
Belli ki annenizin psikolojisi bozuk onun yardım almasını sağlayın bence .
Diyelim ki açtınız dava ne olacak annenizi hapse mi artıracaksınız ya da para mı alacaksınız ?
Mutluluğunuza bakın boşverin geçmişi
Kardesine sahip cik canim belki sen ondan daha guclusun,belki ilerde karsisina kotu insanlar cikacak senin kadar sansli olmayacak.Surekli ara bakalim ona karsi nasil.Eger onada sana davrandigi gibi davraniyorsa onla beraber daha kolay ispatlarsiniz.Bi ispatin var mi ya da sahit olacak biri?Benimle iyiyse, kardesimle kotu olurdu. Onunlada iyiyse babamla kotu olursu. Sira kimdeyse. Kucuk kardesime cok uzuluyorum. Suan onunla ayni evde yasiyor ve durumu ne bilmiyorum.
Esim ve annesi babasi cok sukur bana sahip ciktilar. Aramizi duzeltmeye nekadar ugrassada en sonunda benim icin iyi olmayacagini gorup vazgectiler.
O zaman sen yoluna bak o da ne yaparsa yapsın .Denedim canim. Ikna edemedim. En sonunda dedim ben tedavi olacagim, benimle gelirmisin sana ihtiyacim var. Psikologum ile boyle anlasmistik. Senin kafan bozuksa ben ne yapayim dedi. Ne yaptiysam ika edemedim
Kardesine sahip cik canim belki sen ondan daha guclusun,belki ilerde karsisina kotu insanlar cikacak senin kadar sansli olmayacak.Surekli ara bakalim ona karsi nasil.Eger onada sana davrandigi gibi davraniyorsa onla beraber daha kolay ispatlarsiniz.Bi ispatin var mi ya da sahit olacak biri?
Tazminat davasi acip kendinizi daha cok yipraticaksiniz. Bence en guzeli bir piskolojik yardim almaniz ve annenizi tamamen hayatinizdan cikarmaniz, ozaman gercekten huzur bulursunuz.
İyi bir avukata sorun. Üzüldüm sizin adınıza gerçekten, en çok da gece korkudan uyuyamamanıza. Ne kadar vicdansızmış anneniz. Diğer kardeşlerinize de aynı şeyi yapar mıydı? Sizin bu olanlardan bozulan psikolojiniz için terapi almanız gerekiyor.
Demek ki onada oyle davraniyor hatta daha kotu olabilir cunku yasta ilerlemis iyice ruh hastasi olmus olabilir.Sosyal medyadan felan bi sekilde ulasin.Emin ol o da kurtulmak istiyordur eger zor durumdaysa.Hem mahkemede baya yardimcida olur.Ses kaydina alir ya da vucudunda morluk felan varsa isiniz cok kolay olur hem o cocukta kurtulur.Nasil bi kadinmis ya biliyo tabi dertleseceksiniz yaptigi zalimlikleri anlatacaksiniz her yerden engelletmis.Benimle konusma yasagi var. Heryerden numarama kadar engellemis. En son aylar bile evde yuzume bakmadi. Gelin oldugumda oyle bir sarildi ki icim gitti ama annem oldugu surece kesinlikle konusmaz benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?