- 27 Mart 2018
- 267
- 160
- 103
- 36
- Konu Sahibi Melegimiz89
-
Sizin elinizden gelen bir sey olmamis tabi ki. Cocukken bunlari yasamaniza cok üzüldüm. Bağrıma basasim geldi küçüklük halini.
Ama cocuk her sekilde kendini kurtariyor iste. Psikolojisi agir sekilde bozuk. Ona yapacagin en iyi kötülük olan bitenin olumsuzlugunu uzerinden atmaktir. Kendini iyilestirmeye bak.
Demek ki onada oyle davraniyor hatta daha kotu olabilir cunku yasta ilerlemis iyice ruh hastasi olmus olabilir.Sosyal medyadan felan bi sekilde ulasin.Emin ol o da kurtulmak istiyordur eger zor durumdaysa.Hem mahkemede baya yardimcida olur.Ses kaydina alir ya da vucudunda morluk felan varsa isiniz cok kolay olur hem o cocukta kurtulur.Nasil bi kadinmis ya biliyo tabi dertleseceksiniz yaptigi zalimlikleri anlatacaksiniz her yerden engelletmis.
Kucuk kardesim 13 yasinda.. Onun yaninda olmasina dayanamiyorum. Ne yapiyor ne yasiyor bilmiyorum. Birazda onun icin anlayacaginiz
Kardesine sahip cik canim belki sen ondan daha guclusun,belki ilerde karsisina kotu insanlar cikacak senin kadar sansli olmayacak.Surekli ara bakalim ona karsi nasil.Eger onada sana davrandigi gibi davraniyorsa onla beraber daha kolay ispatlarsiniz.Bi ispatin var mi ya da sahit olacak biri?
Ya nasıl böyle soğuk kanlı kalabiliyorsunuz?Kucuk kardesim 13 yasinda.. Onun yaninda olmasina dayanamiyorum. Ne yapiyor ne yasiyor bilmiyorum. Birazda onun icin anlayacaginiz
Ya nasıl böyle soğuk kanlı kalabiliyorsunuz?
Yaşadıklarınızın zerresini yaşadığımı düşünsem bir dakika yerimde duramam ben.
Gider çeker alırım kardeşimi.
Eşimden destek alırım, babamdan destek alırım, bir şekilde alırım kardeşimi.
Karşınızdaki insan da etten kemikten, üstün bir gücü yok inanın.
Bırakmayın zavallı kardeşinizi onun ellerine.
Daha 13 yaşında, yazık günah!
Gencecik yaşta şiddeti bu denli yaşamasına benim buradan içim el vermedi...
Bu halimle gidip alasım geldi o çocuğu ellerinden!!!
O zaman hic durma canim hemen davayi ac.Senin sayende kardesinde kurtulur.Kac yasinda kardesin?Bi ulasabilsem keske. Cok denedim ama maalesef.. Ispatlarim var. Iki senelik psikolojik tedavimin raportlari var. Dayak yedigime dair raporlarim var. Siginma evinde ve kendimi oldurmeye kalktigima dair hersey var
Onun icin zaten tazminat davasi acmak istiyorum.. Babam almaya ugrasiyor ama yurt disinda oldugumuz icin islemler cok uzun suruyor. Hep benim karismamam gerektigini soyledi ama artik dayanamiyorum. Ve kabul etmeniz gerekir tedavim esnasinda bende hic iyi degildim ve boyle birseye hazir degildim. Depresyona girdim. Babamlarin mahkemesi suruyor ama bende artik yerimde durmak istemiyorum
Yaşattıları yanına kalmasın diyorsun ya, bence hiç birşey yapma, sonuçta annen bu kadın, seni dokuz karninda taşıyıp büyütmüş, belkide onuda sana böyle davranmaya iten sebepler vardır ( ilgi göstermeyen eş, kv, şiddet gibi), sana yaptıklarına pişmandır belki.
Ayrica sen böyle bir dava açtığında hakli iken haksız duruma düşeceksin, çünkü evlatsin, ne bicim evlat gibi yaftalamalar olacak sana karşı..
Eger psikolojik tedavi olduysan, iyiysen, boşver anneni, eskiyi hatırlamamak icin görüşme..
Baska kızkardeşiniz var mıydı, var ise ona nasıl davranıyordu.
Aç tabi ki de en doğal hakkın. Muhakkak bir avukatla görüş ve yaşadığın şiddeti anlat. Gerekirse psikolojik destek aldığın yerden rapor al ve mahkemeye sun.Aldim. Simdi kendimi guclu hissediyorum karsisina cikmak istiyorum
İşkence uygulamış kıza, apaçık İŞKENCE.Yaşattıları yanına kalmasın diyorsun ya, bence hiç birşey yapma, sonuçta annen bu kadın, seni dokuz karninda taşıyıp büyütmüş, belkide onuda sana böyle davranmaya iten sebepler vardır ( ilgi göstermeyen eş, kv, şiddet gibi), sana yaptıklarına pişmandır belki.
Ayrica sen böyle bir dava açtığında hakli iken haksız duruma düşeceksin, çünkü evlatsin, ne bicim evlat gibi yaftalamalar olacak sana karşı..
Eger psikolojik tedavi olduysan, iyiysen, boşver anneni, eskiyi hatırlamamak icin görüşme..
Siz eşinizden dayak yediniz farz edin,ona bunu yapmaya iten sebepleri vardı mı diyeceksiniz? Öz anne bu öz! Yapmayın Allah aşkına dokuz ay karnında taşıdım diye şimdi çocuğuma işkence mı edeyim? Benim sinirlerim bozuk herşey üstüme üstüme geliyor küçücük bebeğime mı yansıtiym?Yaşattıları yanına kalmasın diyorsun ya, bence hiç birşey yapma, sonuçta annen bu kadın, seni dokuz karninda taşıyıp büyütmüş, belkide onuda sana böyle davranmaya iten sebepler vardır ( ilgi göstermeyen eş, kv, şiddet gibi), sana yaptıklarına pişmandır belki.
Elinde baya belge var. Vücudunda iz bile kalmıştır sanırım.Bi ulasabilsem keske. Cok denedim ama maalesef.. Ispatlarim var. Iki senelik psikolojik tedavimin raportlari var. Dayak yedigime dair raporlarim var. Siginma evinde ve kendimi oldurmeye kalktigima dair hersey var
Annesi haklı demedim, aksine üzüldüm...Siz eşinizden dayak yediniz farz edin,ona bunu yapmaya iten sebepleri vardı mı diyeceksiniz? Öz anne bu öz! Yapmayın Allah aşkına dokuz ay karnında taşıdım diye şimdi çocuğuma işkence mı edeyim? Benim sinirlerim bozuk herşey üstüme üstüme geliyor küçücük bebeğime mı yansıtiym?
Maalesef ama görüşmemek en güzeli, dava açıp ugrasirken aynı şeyleri yaşıyor gibi hatirlayacak, değer miİşkence uygulamış kıza, apaçık İŞKENCE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?