Anneme tazminat davasi acabilirmiyim?

Oyy cok tesekkur ederim. Tedavim biteli 6 ay oldu. Kendimi cok iyi ve guclu hissediyorum. Sadece yasadiklarim yanina kalsin istemiyorum

Heryerden hesaplarini buldum mesajlar attim. Mesajlarimi gordukten sonra engellendim. Baska numarayla mesaj attim telefon numarasina ama okuduktan sonra ordanda engelledi. Aramayim dedim mesaji en azindan gizli yazabilir ama olmadi iste..

Ses kayidim yok ama doktor ve psikologumda raporlar var. Ayni zamanda siginma evindede kayitlarim var

Ozaman davayi baban acsin canim? Hem baban oyle birisine nasil evladini birakiyor? Seni cok ama cok iyi anliyorum ama sunu unutma sende bir hayat kurdun ve artik kendi hayatina bakmalisin. Kardesin babanin sorumlulugu ve bunu babanin halletmesi lazim. Sen boyle dusunerek, butun sorumluluklari ustlenerek sadece kendini yipratiyorsun. Bu ilerde evliliginede yansir. Lutfen sakin kafayla bir dusun.

Kucuk kardesim 13 yasinda.. Onun yaninda olmasina dayanamiyorum. Ne yapiyor ne yasiyor bilmiyorum. Birazda onun icin anlayacaginiz

Bi ulasabilsem keske. Cok denedim ama maalesef.. Ispatlarim var. Iki senelik psikolojik tedavimin raportlari var. Dayak yedigime dair raporlarim var. Siginma evinde ve kendimi oldurmeye kalktigima dair hersey var

Kucuk kardesim 13 yasinda.. Onun yaninda olmasina dayanamiyorum. Ne yapiyor ne yasiyor bilmiyorum. Birazda onun icin anlayacaginiz
Ya nasıl böyle soğuk kanlı kalabiliyorsunuz?
Yaşadıklarınızın zerresini yaşadığımı düşünsem bir dakika yerimde duramam ben.
Gider çeker alırım kardeşimi.
Eşimden destek alırım, babamdan destek alırım, bir şekilde alırım kardeşimi.
Karşınızdaki insan da etten kemikten, üstün bir gücü yok inanın.

Bırakmayın zavallı kardeşinizi onun ellerine.
Daha 13 yaşında, yazık günah!
Gencecik yaşta şiddeti bu denli yaşamasına benim buradan içim el vermedi...
Bu halimle gidip alasım geldi o çocuğu ellerinden!!!

Onun icin zaten tazminat davasi acmak istiyorum.. Babam almaya ugrasiyor ama yurt disinda oldugumuz icin islemler cok uzun suruyor. Hep benim karismamam gerektigini soyledi ama artik dayanamiyorum. Ve kabul etmeniz gerekir tedavim esnasinda bende hic iyi degildim ve boyle birseye hazir degildim. Depresyona girdim. Babamlarin mahkemesi suruyor ama bende artik yerimde durmak istemiyorum

Bi ulasabilsem keske. Cok denedim ama maalesef.. Ispatlarim var. Iki senelik psikolojik tedavimin raportlari var. Dayak yedigime dair raporlarim var. Siginma evinde ve kendimi oldurmeye kalktigima dair hersey var
O zaman hic durma canim hemen davayi ac.Senin sayende kardesinde kurtulur.Kac yasinda kardesin?

Şahitlerin var mı?
Baban veya kardeşlerin doğrular mı?

Annendir yapar veya şimdi pişmandır laflarını kabul edemem.
Herkes çocuk doğurmamalı.
Bence yapabilirsen sana iyi gelecekse bir avukattan bilgi al aç davanı..

Bence de yerinizde durmayın.
Tedavi sürecini ve yurtdışında oluşunuzu anlıyorum.
Ama dediğim gibi ben yerimde duramazdım.
Sonuçta anneniz o çocuğu zincirler ile tutmuyor ya, illaki gidip birileri sizin yerinize dahi bir göz kulak olabilir diye düşünüyorum.

Bırakmayın o masumu annenizin psikopat ellerinde...
Gerçekten çok üzüldüm.

2 tane evladım var, Rabbim uzun ömür versin.
Herhangi birisinin bu anlattıklarınızdan herhangi bir tanesine maruz kalsa, dünyayı yakarım herhalde.

Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.

Yaşattıları yanına kalmasın diyorsun ya, bence hiç birşey yapma, sonuçta annen bu kadın, seni dokuz karninda taşıyıp büyütmüş, belkide onuda sana böyle davranmaya iten sebepler vardır ( ilgi göstermeyen eş, kv, şiddet gibi), sana yaptıklarına pişmandır belki.

Ayrica sen böyle bir dava açtığında hakli iken haksız duruma düşeceksin, çünkü evlatsin, ne bicim evlat gibi yaftalamalar olacak sana karşı..

Eger psikolojik tedavi olduysan, iyiysen, boşver anneni, eskiyi hatırlamamak icin görüşme..

Baska kızkardeşiniz var mıydı, var ise ona nasıl davranıyordu.

sizin eşiniz sizle ilgilenmese gidip çocuğunuzun dilini mi yakacaksınız?

Ve sakın burada annen o senin ne yapacaksın hapise mı attıracaksın diyenlere kesinlikle bakma. Kadın dilini yakmış öyle anne mı olur öldürebilirsi de. Sakat bırakabilirdi de. Git aç davanı haklısın sakın dönme düşüncenden. Anneyse anne gibi davransaymış. Seni doğurdu diye sana bunca işkence yapmaya hakkı yok.

İşkence uygulamış kıza, apaçık İŞKENCE.

Siz eşinizden dayak yediniz farz edin,ona bunu yapmaya iten sebepleri vardı mı diyeceksiniz? Öz anne bu öz! Yapmayın Allah aşkına dokuz ay karnında taşıdım diye şimdi çocuğuma işkence mı edeyim? Benim sinirlerim bozuk herşey üstüme üstüme geliyor küçücük bebeğime mı yansıtiym?

Elinde baya belge var. Vücudunda iz bile kalmıştır sanırım.
Kardeşini kurtar o psikopattan.

Annesi haklı demedim, aksine üzüldüm...
Allah kıymet bilene evlat versin..
Ayrica eş ile anne aynı katagoriye konamaz, bu nedenle ikisini karsilastirmak doğru degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…