- 15 Mayıs 2019
- 117
- 181
- 18
- 35
- Konu Sahibi SalakSacma
Yani sevgilin en azından annenle konuşup niyetini. Ciddi olduğunu ifade edebilrdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddiyse tabiYani sevgilin en azından annenle konuşup niyetini. Ciddi olduğunu ifade edebilrdi

muhtemelen anneside boyle sormusturrKaç yaşındasın? Sevgilin kaç yaşında ? Aranızda birşeyler geçti mi ?
Hahaha napayimm eksikler var , yani evlenin demiş annesi , o kadar büyüklermiymiş merak ettim açıkcasımuhtemelen anneside boyle sormusturr![]()
4 aydır çıktığın ve güvenmediğin adam seninle neden evlensin?Su durumda ben evlenmem sadece agzindan bi kelime ciksin istedim ki arkamda oldugunu biliyim ama değilmiş
Neyin vakti kayboluyor? Annenizin gelip istesinler diyeceği Yeni birini bulmanın mı? Yoksa beni oyalayan adamla vakit harcamak istemiyorum mu diyosunuzTabiki evlenmem annemde beni zorlar vermez asla ama benimle evlenmek istedigini soyleyen adam suan bekle bekle duzenimi kuruyum suan ailemle konusamam diyo bende vakit kaybetmeme karari aldim
Laf olsun diye kimseye evlenelim denmemesi normal değil mi bu kez de umut verdi evlenecez dedi diye kandırdı derdinHayir evlenmek istiyoduk . Ama bu durumda sadece laf olsun diye d3mesini beklerdim tabiki suan evlencek değilim ama arkamda oldugunu bilmek isterdim o ise dunden beri kiviriyo annemgil simdi laf eder kabul etmezler diyo bende niye boyle bi insanla vakit kaybediyim ?