- 24 Aralık 2014
- 10.838
- 10.201
- 298
- 31
- Konu Sahibi SalakSacma
-
e ozaman neden ayrıldınız?Konustu bunu zaten dün aramizda kötü bisey olmadi ve ben zaten bekledogim bi zaman var sartlar olgunlasinca gelip istiycem
dedi
4 ,5 Kez yaş soruldu, ama konu sahibi görmezden geliyor, bence yaşlarda küçük..Okudugum yorumlar hepsi birbirinden farkli.
Kimi oglani savunmis kimi kizi.
Burda tamamen olay ailenin bakis acisinda bitiyor.
Bizim bakis acimiza gore evlenmeye hazirsa gelsin istesin. Yoksa bye, oyalamasin.
Konu sahibi var sayiyorumki sizin ailede boyle bi dusunce yapisina sahip. E peki o zmn sorarim, dogru mu su yaptigin boyle bi ailede oldugunu bilipte sevgiliyle beraber kalmak?
Simdi bisey yapmadik felan diyede kandirma bizi. Elbet biseyler yasanmistir.
Ve bu kucuk yasta kesin bi haltlarda etti ilerde pisman olacagi. Yazik..4 ,5 Kez yaş soruldu, ama konu sahibi görmezden geliyor, bence yaşlarda küçük..
Anneniz bedeniniz üzerinde neden hak sahibi ?
Beden benim istediğime istediğimi yasarim dememe nedeniniz ne ? Insan bir gece biriyle kaldı diye onunla evlenecek mi yani ?
Woow sister. This is perfect! Where are you from? We are TurkishAnneniz bedeniniz üzerinde neden hak sahibi ?
Beden benim istediğime istediğimi yasarim dememe nedeniniz ne ? Insan bir gece biriyle kaldı diye onunla evlenecek mi yani ?
Böyle bir durumda erkek erkek olsa çıkardı annenin karşısına.
Sizinle tanışıp sizi rahatlatmak istedim.
Kızınızı seviyorum.
Yalan söylemek hataydı özür dileriz ama emin olun güvenilmeyecek bir insan değilim.
Zamanı geldiğinde karşınıza ailemle çıkacağım falan derdi hiç olmazsa.
İstedikleri her şeyi yaşamak adına fazla yürekli, zorda kalınca korkak olan tiplere uyuz oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?