- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Sevgili oldun diye evlenme zorundamısın ne garip insalar var yahuDün anneme kiz arkadaşımda kalcam diyip sevgilimle biyerde kaldik . Annem bunu arkadasimi arayıp ogrenmis . Beni aradi agzina geleni saydi .eve geldim bana dediki aranizda bişey gectimi bilemem ama kseye inandiramazsin iki sonra bisey olduğunda adini cikarir . Kendini dusurdugun duruma bak beni dusurdugun duruma bak su olayin ustune karsinda ki adam gibi adam olsaydi ben en kisa zamanda ailemi gonderiyorum derdi dedi . Sevgilime bunu anlattim ve ben suan gelip isteyemem duzenim yok ailemede soyleyemem boyle bi isteme olayini fln kabul etmezler suan dedi bende ayrildim sizce hakimiyim ?
Anneniz bedeniniz üzerinde neden hak sahibi ?
Beden benim istediğime istediğimi yasarim dememe nedeniniz ne ? Insan bir gece biriyle kaldı diye onunla evlenecek mi yani ?
Hanımefendi sizin bedeniniz annenize babanıza komple ailenize ait bir varlık olabilir ama benimki degil .Dimi ama bu ne canim aaaa, baştan babani, anneni filan toplayacaktin salonun ortasina ve benim bedenim istedigimle istedigimi yapacagim karismaya kalkmayin dememe nedeniniz nedir ben de cok merak ettim simdi? Nedir yani bu?
Hanımefendi sizin bedeniniz annenize babanıza komple ailenize ait bir varlık olabilir ama benimki degil .
Hiç bir kadının da olmasını istemem .
Bunları diyen evladı oklavayla dayak manyağı yapacak ebeveynler ülkesinden yaşadığımız için olabilir diye düşündüm ama...Anneniz bedeniniz üzerinde neden hak sahibi ?
Beden benim istediğime istediğimi yasarim dememe nedeniniz ne ? Insan bir gece biriyle kaldı diye onunla evlenecek mi yani ?
Düzeni yok ama o adamla kalmaya kalıyordüzeni yok aama senle kalmaya kalıyor
bu erkekler ne kadar aciz ya .
tövbe tövbe
Anneniz bedeniniz üzerinde neden hak sahibi ?
Teşekkür ediyorum ,Yorumlarınızı genelde beğenirim ama misal ben bunu anneme deseydim, bedenimden feragat edecek hale getirirlerdi beni. Al bedenimi senin olsun derdim en nihayetinde. İşerken bile izin alırdım. O kadar kolay değil şu cümleyi bu ülkede sarf etmek. En azından ülke ebeveynlerinin büyük bir kısmı için imkansız.
dediBunun çok daha fecisini yaşayıp burda konu da açmıştım. Şu durumda sevgilinizden destek beklemeniz çok normal ama bu destek "Hadi hemen evlenelim " şeklinde olmaz, olmamalı. Sevgilinizin annenizle konuşup aranızda bir şey geçmediğine ve şimdi zamanı olmadığı için evlilik düşünmediğinizi, şartlar oluşunca ancak evlenebileceğinizi güzelce anlatması lazım.
Yani yalanlarla seni oyalamasini mi istedin?Su durumda ben evlenmem sadece agzindan bi kelime ciksin istedim ki arkamda oldugunu biliyim ama değilmiş
Teşekkür ediyorum ,
Yazdığınız yüzde yüz doğrudur ama bu şekilde susarak ya da annemizi haklı bularak bu düzenin böyle akmasını sağlıyoruz . Hatta daha da geriye gidiyoruz . Kadın özgürlüğünü önce kadının kendisine aşılamalıyız . Bunu yazmamın temel nedeni budur .
Bu hanımefendi ya da başka bir hanımefendi bu yazdığımı okuyup evet bedenim annem babama degil bana aittir farkındalığına varsın diye umuyorum .
Yazdığım annesine söyleme olayı tabiki aile ici dinamiklere göre bir davranış şekli olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?