• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme yalan söyledim:(

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.547
498
Belki çok saçma bir konu ama nedense benim içim rahat değil. Olay kısa, şöyle ki, bir arkadaşım sevgilisine onun çok sevdiği bir hayvanın şeklinde bir tepsi üstüne de ona uygun kahve fincanı ve su bardağı almıştı. Küçük bir şey, neyse, bana verdi sende kalsın eğer bende durursa şu an hemen veririm aramız düzelince vereyim sende dursun dedi. Bu paket de benim arabamın bagajında duruyordu ama yolda her zıpladığımda yüreğim ağzıma geliyordu kırıldı kırılacak diye. Ben de evde muhafaza etmem daha sağlıklı olur diye, dün evde kimse yokken alıp getirdim.
Bugün arkadaşımla sevgilisi tamamen ayrıldılar. Çocuk engelledi kızı falan zaten iki haftadır araları bozuktu, görüşmüyorlardı, belliydi böyle olacağı. Ayrıntı verdim çünkü geri dönüşü olacak bir şey değil onu belirtmek için. Arkadaşım da bana dedi ki o hediyeyi al kır çöpe at. Ben de açıkçası kıyamadım çöpe atmaya:( Mutfağa götürdüm, anneme de yılbaşı kermesinden aldım dedim. Pahalı bir şey değil zaten de ne bileyim. İçim rahat değil nedense, çöpe atmak istemedim, anneme de durumu açıklayamam o şekilde. Çok da güzel bir şey, annem çok beğendi.

Gereksiz mi kuruntu yapıyorum, nedense kafama takıldı:(

Arkadasinin da onayını alsaydin iyiydi ama

Senin olsun dememiş çöpe at demiş

Yinede olsun yapcak bişey yok

Belki çok saçma bir konu ama nedense benim içim rahat değil. Olay kısa, şöyle ki, bir arkadaşım sevgilisine onun çok sevdiği bir hayvanın şeklinde bir tepsi üstüne de ona uygun kahve fincanı ve su bardağı almıştı. Küçük bir şey, neyse, bana verdi sende kalsın eğer bende durursa şu an hemen veririm aramız düzelince vereyim sende dursun dedi. Bu paket de benim arabamın bagajında duruyordu ama yolda her zıpladığımda yüreğim ağzıma geliyordu kırıldı kırılacak diye. Ben de evde muhafaza etmem daha sağlıklı olur diye, dün evde kimse yokken alıp getirdim.
Bugün arkadaşımla sevgilisi tamamen ayrıldılar. Çocuk engelledi kızı falan zaten iki haftadır araları bozuktu, görüşmüyorlardı, belliydi böyle olacağı. Ayrıntı verdim çünkü geri dönüşü olacak bir şey değil onu belirtmek için. Arkadaşım da bana dedi ki o hediyeyi al kır çöpe at. Ben de açıkçası kıyamadım çöpe atmaya:KK43: Mutfağa götürdüm, anneme de yılbaşı kermesinden aldım dedim. Pahalı bir şey değil zaten de ne bileyim. İçim rahat değil nedense, çöpe atmak istemedim, anneme de durumu açıklayamam o şekilde. Çok da güzel bir şey, annem çok beğendi.

Gereksiz mi kuruntu yapıyorum, nedense kafama takıldı:KK43:

O şey bir emanet. Size kır dediyse kıracaksınız. Pahası sizi ilgilendirmez. Başkasına ait şey kullanılmaz hele anısı bu kadar kötüyken.
Çok sevdiyseniz başka alsaydınız annenize.

Bugün arkadaşımla sevgilisi tamamen ayrıldılar. Çocuk engelledi kızı falan zaten iki haftadır araları bozuktu, görüşmüyorlardı, belliydi böyle olacağı. Ayrıntı verdim çünkü geri dönüşü olacak bir şey değil onu belirtmek için. Arkadaşım da bana dedi ki o hediyeyi al kır çöpe at. Ben de açıkçası kıyamadım çöpe atmaya:KK43: Mutfağa götürdüm, anneme de yılbaşı kermesinden aldım dedim. Pahalı bir şey değil zaten de ne bileyim. İçim rahat değil nedense, çöpe atmak istemedim, anneme de durumu açıklayamam o şekilde. Çok da güzel bir şey, annem çok beğendi.

Gereksiz mi kuruntu yapıyorum, nedense kafama takıldı:KK43:
onun yerine arkadaşına moral bulacağı bir hediye al,belki için rahat eder

Bence arkadasina anlat ben kiramadim pek bi begendim kullaniorm ama anneme de kermesten aldim dedim die cnk sonucta annene soylediin pembe yalandan ayri verilen emanete istenildigi gb davranmamis baya baya el koymus gb olmussun arkadasina bilgi vermen daha dogru olur

Herseyi geçtim de arkadaşın ayrılık yaşıyor ve bu hediye o çocuk için alınan bir hediyeydi için nasıl elveriyor o hediyeyi kullanmayı, ister çok güzel olsun ister çok pahalı o hediyede arkadaşının kötü de olsa anısı var:KK20:

Ben olsam herhangi bir komşuya ya da ihtiyacı olan birine verirdim.
İçime sinmezdi zaten.

Bence o değerde bi hediye al arkadaşına onun beğeneceği ve Mutlu olacağı ve onu götür arkadaşına hediye et. Sonra o bardak koyamadığını annene hediye ettiğini ama onun için problem olacaksa alıp kırabileceğini söyle. Belki arkadaşın iyi yapmışsın diyecek ama bunh sormadan bilemezsin ve sormadan emanete ihanet gibi olur

Güzel birşeyi kırmaya kıyamam ben hiç bir zaman, bana göre noolursa olsun, işe yarar birşeyi çöpe atmak, kırmak israftır çünkü! Yapabileceğim en fazla şey ihtiyacı olan birine vermek olur... O da sinirle kır demiştir zaten bence. Arkadaşının yerinde ben olsam kullanmana kırılmazdım da...

Back
X