Anneme yalan söyledim:(

Çok tatlı bir konu tek derdiniz bu olsun inşallah :)) Arkadaşınız cok yakın bir arkadasinizsa ve erkek arkadasiyla ciddi ve uzun bi iliskisi yoksa eminim bunu soylerseniz ay sacmalama nolcak gibi bisey diycektir :))en azından ziyan olmamış kiyamadim dersiniz olur biter :)
 
Ben olsam kendim kullanmazdm ama cöpe de atmazdim belki kizin siniri gecince kendi kullanmak ister.bilemeyiz ki
 
Çok yakın bir arkadaşıma eski erkek arkadaşımın aldığı bir hediyeyi verdim ve bunu imha et dedim. Noldu sonra evine gittiğimde odasında gördüm. Hoş mu bence değil . Alt tarafı 15 -20 tl lik bardak için arkadaşınızı kırmaya değer mi ?
 
kıme aıtse ona verseydınız
yada kır dıyen arkadasına verseydın kırcaksa o kırsın senın degıl kı o kır dese bıle kıramazsın atamazsın
emanet olan bırsey arkadasın senın olsun da dememıs
 
Ben benim hödükcana bi kutu içinde kitap masa lambası vs hediye hazırlamıştım. Ayrılınca -tekme yiyince, aldatılınca da diyebiliriz ona- kutuyu kapıya çöplerin üzerine koydum sabah atılsın diye. Annem görmüş alıp kuzenime vermiş. Görünce felaket sinirlendirmiştim. Arkadaşınız görmesin en azından, hoş bir durum değil.
 
Eşyanın ne suçu var ki kırasın .Arkadaşına beğendiğini kıramadığını sorun olmazsa kullanabilir misin diye sormalısın Sorun olur derse kullanma başkasına ver olmaz derse annene arkadaşım başkasına almış vermekten vazgeçti bana verdi dersin yalan olmaz eksik olur
 
Arkadaşın size gelince görünce içi paramparça olacak. Kır dediysen kirmaliydin çöpe atmaliydin. Git annene kendin hediye al
 
Onu kır annenede aynısını al olsun bitsin
 
Hediyeye ne kadar mana yüklendi Rastgele alınmış bir bardak.Bi anısı yok,üzerinde kişinin resmi yok,hiçbi özelliği yok.Ben birine bişeyi çöpe at diye verdiysem ister atsın ister satsın ister kullansın , Umrumun yanından bile geçmez yani.
 
Arkadaşınızın yerinizde olsaydım evinizde gördüğümde üzülmezdim ama yine de kırdığınızı zannettiğim için içim burulurdu. Bence siz yine de arkadaşınıza söyleyin laf arasında kullanıyorum diye haberi olsun yani
 
Ben böyle şeylere çok dikkat ederim. Kul hakkıdır. Küçücük bir bardak için değmez üzerine almaya. Annene söyleme kısmı bence en önemsizi. O hediyeyi alan kişi de, hediyenn verildiği kişi de siz değilsiniz. İkisinin de sizin kullandığınızdan haberi yok. Hoş değil bence. Arkadaşınız onu evinizde görsün, görmesin, kurtulun bence ondan.
 
Çok... tuhaf mı diyim ne diyim, çok kötü bir tutum bu bence.
Size ait değil, kızda kötü anıları var. Size kırmasını söylüyor ama siz gidip annenize kendiniz almış gibi söylüyorsunuz. Bu çok bencilce geldi bana. Daha farklı bir kelime bulamadım ama lütfen arkadaşınıza haber bari verin, böyle şey olur mu?
 
bu yaptığın bana normal gelmedi içinin rahat olmaması bu yüzden normal birşey olsaydı kafana takıp konu açmazdın :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…