Doğru bildiniz. Hep beni suçluyor ve Asla toz kondurmuyor kendisine.O kadın ne yaparsanız yapın akıllanmaz. İletişimi minimuma indirin.
Evet öyleside doğru olabilir fakat bu psikolog desteğinin benden daha çok annemin ihtiyacı vardı ama teklif edilsede onuda reddettiBağ koparmak bir çözüm değil. Nereye gidersen git yaşadıkların seninle geliyor. Bir film sahnesinde, alisveriste, rüyanda karşına çıkıyor. Tek çözüm psikolog desteği.
Nasıl bir bedel olmalı size göre?Yaptırdı ama hiçbi ise yaramıyor. Bana affetmemnin hafifletecegni söyledi vs vs ama ben affetmek te istemiyorum. Unutmak ta istemiyorum.. Bana yaptıklarının bedeli hiç olmayacak mı..
Mesele sadece annem de değil..
Okul bitti atandım birini sevdim evlenmeye karar verdim neyse.
26 yaşında Evlenecegim zaman babam yuzume bakıp "azdın mi da evlenecen" demişti. .
Unutamıyorum bu lafları..
Affetmek demek canim cicim birtanecik annecim demek degil ki. Affetmemek, sizi uzen kiside bir parcanızı birakmak demek. O parcanizin zarar gormeye devam etmesi demek. Sizi asagiya cekmesi demek. Size zarar veren kişiyi affettiginizde onda kalan parcanizi aliyorsunuz. Aranizda bulunan, sizi asagi ceken bağ yok oluyor. Hayatinizdaki herhangi bir insana dönüşüyor.Yaptırdı ama hiçbi ise yaramıyor. Bana affetmemnin hafifletecegni söyledi vs vs ama ben affetmek te istemiyorum. Unutmak ta istemiyorum.. Bana yaptıklarının bedeli hiç olmayacak mı..
Psikolog ile affetme seansindan sonra mumkunse mesafe koymak cok ise yarayacaktir o zamanEvet öyleside doğru olabilir fakat bu psikolog desteğinin benden daha çok annemin ihtiyacı vardı ama teklif edilsede onuda reddetti
Sevmemesi değil mesele hayatını zindan edecek kadar uğraşması sorun
Sevmesede dahada az sevse saygi gösterilebilir
Kötü zamanimdada yanımda olmayabilir
Ama fitnecilik düşman görmesi başka bişey
Anneannenizin yanında kaç yıl kalmışsınız ki ?36 yaşıma geldim ama Hâlâ içinden çıkamadığım bir derdim var.. annemle hayatım boyunca sorun yaşadım. Hep eksiklerimi yanlışlarımı babama anlatıp üstüme saldı durdu.. kardeşimi hep kayırdi.. Bana tek kelimesi.kara domuz.. anlatsam roman olur o yüzden hiç girmeyecegim gördüğüm muameleyi. Psikolog küçükken hiç annenden ayrılmış olabilir.misin diye sordu.bunu araştırdım. Ve evet.. ben 1 yaşındayken annem , kardeşimi doğurmaya yakın. Bakamam diye beni anneanneme veriyor yaklaşık 800 km öteye gönderiyor. Ben orada baya kalıyorum. Neyse boyle.baya bakmis bana anneannem ve geldiğinde annemi tanımamışım. Bu yaşıma geldim.yani anneme hep ofkeliyim . Anne olarak anneannemi kabullenmisim ve bu değişmiyor. Anneannem beni gerçekten çok fazla seven birisi bu arada.
Annemle durumum bir türlü düzelmiyor.. o da bana karşı çok iyi değil açıkçası.. çıkamıyorum.isin içinden.....
çocuklukta yaşanılan şeyler özellıkle anne ile yaşanılanlar affedılmıyor bence.Benım kardesımle aramızda 13ay var plansız hamıle kalmıs dogdugunda cok zorlanmıs tabı anneannnem benı almıs yanına sen tek bak ben buna bakarım dıye buarada aynı şehırdeler.Annem o gece sabaha kadar uyuyamadım dıyor senı alıp goturdugu ıcın sen de cok kucuktun cunku dedı.Babam işe gıtmeden sabahın köründe benı alıp gerı getırmıs zorlansam da bakarım dıye ..bızı ikiz gıbı buyuttu gercekten.Annenız çok mu genctı ya da bakım masrafı vs ıcınmı acaba sorumlulugu anneanneye attı ama görmeden nasıl yapabılmıs o kadar uzakta cidden aklım almadı.Siz şuan 36 yaşındasınız eger meslegınız var maddi özgürlüğünüz sizin yerinizde olsam ayrı yaşardım olabıldıgınce de az iletısım kurardım.Buna mecbur değilsiniz zaten.Çünkü sadece anne değil babanızda sorunlu maalesef.Mutlaka uzman desteği almaya devam edin.Affetmek zorunda değilsiniz ama öfkeniz kalmasın bence.36 yaşıma geldim ama Hâlâ içinden çıkamadığım bir derdim var.. annemle hayatım boyunca sorun yaşadım. Hep eksiklerimi yanlışlarımı babama anlatıp üstüme saldı durdu.. kardeşimi hep kayırdi.. Bana tek kelimesi.kara domuz.. anlatsam roman olur o yüzden hiç girmeyecegim gördüğüm muameleyi. Psikolog küçükken hiç annenden ayrılmış olabilir.misin diye sordu.bunu araştırdım. Ve evet.. ben 1 yaşındayken annem , kardeşimi doğurmaya yakın. Bakamam diye beni anneanneme veriyor yaklaşık 800 km öteye gönderiyor. Ben orada baya kalıyorum. Neyse boyle.baya bakmis bana anneannem ve geldiğinde annemi tanımamışım. Bu yaşıma geldim.yani anneme hep ofkeliyim . Anne olarak anneannemi kabullenmisim ve bu değişmiyor. Anneannem beni gerçekten çok fazla seven birisi bu arada.
Annemle durumum bir türlü düzelmiyor.. o da bana karşı çok iyi değil açıkçası.. çıkamıyorum.isin içinden.....
bir anne olarak insan evladına bu tarz davranış ve kelimeler nasıl kullanıyor saskinim.. aslinda sasirmak yersiz, aslında sebebi belli : normal saglikli hiçbir anne bu sekilde davranamaz yavrusuna.36 yaşıma geldim ama Hâlâ içinden çıkamadığım bir derdim var.. annemle hayatım boyunca sorun yaşadım. Hep eksiklerimi yanlışlarımı babama anlatıp üstüme saldı durdu.. kardeşimi hep kayırdi.. Bana tek kelimesi.kara domuz.. anlatsam roman olur o yüzden hiç girmeyecegim gördüğüm muameleyi. Psikolog küçükken hiç annenden ayrılmış olabilir.misin diye sordu.bunu araştırdım. Ve evet.. ben 1 yaşındayken annem , kardeşimi doğurmaya yakın. Bakamam diye beni anneanneme veriyor yaklaşık 800 km öteye gönderiyor. Ben orada baya kalıyorum. Neyse boyle.baya bakmis bana anneannem ve geldiğinde annemi tanımamışım. Bu yaşıma geldim.yani anneme hep ofkeliyim . Anne olarak anneannemi kabullenmisim ve bu değişmiyor. Anneannem beni gerçekten çok fazla seven birisi bu arada.
size karşı bu kadar nefret dolu olmasının bir nedeni olamaz, bazı kalpler nasıl oluyor da bu kadar kararıyor anlamıyorum, şuan kaç yaşındasınız? Meslek sahibi olunca evde de sürekli kavga devam ediyorsa ayrı eve çıkın36 yaşıma geldim ama Hâlâ içinden çıkamadığım bir derdim var.. annemle hayatım boyunca sorun yaşadım. Hep eksiklerimi yanlışlarımı babama anlatıp üstüme saldı durdu.. kardeşimi hep kayırdi.. Bana tek kelimesi.kara domuz.. anlatsam roman olur o yüzden hiç girmeyecegim gördüğüm muameleyi. Psikolog küçükken hiç annenden ayrılmış olabilir.misin diye sordu.bunu araştırdım. Ve evet.. ben 1 yaşındayken annem , kardeşimi doğurmaya yakın. Bakamam diye beni anneanneme veriyor yaklaşık 800 km öteye gönderiyor. Ben orada baya kalıyorum. Neyse boyle.baya bakmis bana anneannem ve geldiğinde annemi tanımamışım. Bu yaşıma geldim.yani anneme hep ofkeliyim . Anne olarak anneannemi kabullenmisim ve bu değişmiyor. Anneannem beni gerçekten çok fazla seven birisi bu arada.
Kendi mesleğim var. Memurum hatta. Evliyim çok ta sevdiğim bir kızım varsize karşı bu kadar nefret dolu olmasının bir nedeni olamaz, bazı kalpler nasıl oluyor da bu kadar kararıyor anlamıyorum, şuan kaç yaşındasınız? Meslek sahibi olunca evde de sürekli kavga devam ediyorsa ayrı eve çıkın
Tam içimden geçenler.. nr güzel ifade etmişsinizEvet öyleside doğru olabilir fakat bu psikolog desteğinin benden daha çok annemin ihtiyacı vardı ama teklif edilsede onuda reddetti
Sevmemesi değil mesele hayatını zindan edecek kadar uğraşması sorun
Sevmesede dahada az sevse saygi gösterilebilir
Kötü zamanimdada yanımda olmayabilir
Ama fitnecilik düşman görmesi başka bişey
o zaman bırakın gitsin, kendi hayatına odaklanın, annenizi anneanneniz gibi düşünün, bazı annelerin bu kadar gaddar olmasını aklım almıyorKendi mesleğim var. Memurum hatta. Evliyim çok ta sevdiğim bir kızım var
Ayrı şehirdeyim zayen ama o ayrım hiç bitmedi.çocuklukta yaşanılan şeyler özellıkle anne ile yaşanılanlar affedılmıyor bence.Benım kardesımle aramızda 13ay var plansız hamıle kalmıs dogdugunda cok zorlanmıs tabı anneannnem benı almıs yanına sen tek bak ben buna bakarım dıye buarada aynı şehırdeler.Annem o gece sabaha kadar uyuyamadım dıyor senı alıp goturdugu ıcın sen de cok kucuktun cunku dedı.Babam işe gıtmeden sabahın köründe benı alıp gerı getırmıs zorlansam da bakarım dıye ..bızı ikiz gıbı buyuttu gercekten.Annenız çok mu genctı ya da bakım masrafı vs ıcınmı acaba sorumlulugu anneanneye attı ama görmeden nasıl yapabılmıs o kadar uzakta cidden aklım almadı.Siz şuan 36 yaşındasınız eger meslegınız var maddi özgürlüğünüz sizin yerinizde olsam ayrı yaşardım olabıldıgınce de az iletısım kurardım.Buna mecbur değilsiniz zaten.Çünkü sadece anne değil babanızda sorunlu maalesef.Mutlaka uzman desteği almaya devam edin.Affetmek zorunda değilsiniz ama öfkeniz kalmasın bence.
bu şekılde alacagınıza gıdıp kredı cekseydınız keşkeAyrı şehirdeyim zayen ama o ayrım hiç bitmedi.
Şimdi de babamı öleceğim korkusu sardı ve herşeyimi oğluma bırakıcam telaşında. Ne kadar malı varsa oğluna nasıl birakabileceginin derdinde. Ne manevi nede maddi olarak bana hicbir babalığı olmayacak maalesef çok kirginim. Ev almak istediğim de 50 bin tl borç vermişti onda da kagit imzalatmisti babamdan şu dolar karşılığı şu kadar borç aldım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?