- 16 Haziran 2011
- 16.064
- 70.113
- 798
Kesinlikle cikmazdi
Burası herkese açık bir platform . Siz yazdığınız ile eleştirildiniz . Linç etmek için bekliyoruz zaten bizde başka işimiz yok . Had konusuna gelince cevap dahi veremeyeceğim çünkü dikkate bile almıyorum sizi. Umarım tedaviniz işe yarar çok çok geçmiş olsun
Bakın herkese açık bir platform haklısınız, bende o nedenle yazıyorum buraya, kendim aile içindeki problemlerden dolayı işin içinden çıkamıyorum ve dertleniyorum , yalnızlığımdan dolayı burada fikir alışverişi yapmak istiyorum , ortada çocuk dışarı atılsın yetimhaneye verilsin diye bir mesaj varsa tamam da öyle birşey yazmamışım ben annem için dertlenmişim , kıza üzülmüşüm , çaresizliğimi yazmışım , arada beni anlayan insanlar oldu onların cevaplarından da faydalandım, onlarda yazmış siz çocuğa bakılmasın yazmamışsınızki, insanlar öyle demiş diye yazmışlar , bana kıskanç deyip psikojimin bozukluğunu deli olduğum boyutuna getirip benimle polemiğe girerek asıl siz nasıl bir insan olduğunuzu belli ediyorsunuz , bence sizin yazdıklarınız kaale alınmamalı, ayrıca bu forumda birtakım kurallar var ve herhangi bir yanlışım varsa beni uyarın ve şikayet edin bana hakarete varacak cevaplar vereceğinize
Beni anlamıyorsunuz hala aynı olduğumu yazıyorsunuz anlamıyorsanız yazacak birşey de yok zatenanneni anlamaniza yardim edemeyiz cunku zaten sizi anlamakta zorlaniyoruz. siz once el kadar cocukla itismemeyi ogrenin. hala aynisiniz.
çocuğuna bakılıyor diye abiniz böyle olmadıAynen dediğiniz gibi beni yiyip bitiren durum şu yalnız bu insanlar yapamadıklarından yada yapamayacaklarından değil şımarıklıklarından bu şekilde davranıyorlar, nasılsa çocuğa bakılıyor bende keyfime bakıyım modundalar , iki gün sonra çocuğuda kullanacaklar
eee aynisiniz kac ay once de annem bu cocukla ilgileniyor diye kafaya takiyordunuz simdi de ayniBeni anlamıyorsunuz hala aynı olduğumu yazıyorsunuz anlamıyorsanız yazacak birşey de yok zaten
Rüyacık evin en az ilgi gören en çok fedakarlık beklenen çocuğu olmuş, babası bitti çocuğu başladı diyor, çocuğa bilenmesini haklı çıkarmaz tabi ama durum böyle.Pardon unutmuşum senin niyetin annenin evine taşınıp senin çocuğuna bakmasını istemendi
Sen o arada yeni birini bulabil diye galiba
Küçücük kızı evinden edemedin mi hala tüh
Rüyacık evin en az ilgi gören en çok fedakarlık beklenen çocuğu olmuş, babası bitti çocuğu başladı diyor, çocuğa bilenmesini haklı çıkarmaz tabi ama durum böyle.
Büyüyememiş işte, tez zamanda inş.Kazık kadar kadının yaptığı şımarıklık başka birşey değil... Verdiği cevaplarla geçen konusunda zaten herşeyin kıskançlığından kaynaklandığını anlaşmıştık.
En azından annesi omurgalı kadınmış ki hala bırakmamış yeğeniniRüyacığa rağmen hemde
Yanlış anlamışsın, doğru anlasaydın çözmüştün zaten ,Yine mi geldin
Sen bu kızı(!) (daha önce kendin yeğenin için böyle demiştin) kıskanıyorsun ama neden ben hala çözemedim
Pardon unutmuşum senin niyetin annenin evine taşınıp senin çocuğuna bakmasını istemendi
Sen o arada yeni birini bulabil diye galiba
Küçücük kızı evinden edemedin mi hala tüh
Geçen konumda hata yaptığımı yazmışım zaten yanlış yazdığımı niye uzatma ve beni batırma amacındasınız ben bunu çözemedim , başka ne yapabilirimKazık kadar kadının yaptığı şımarıklık başka birşey değil... Verdiği cevaplarla geçen konusunda zaten herşeyin kıskançlığından kaynaklandığını anlaşmıştık.
En azından annesi omurgalı kadınmış ki hala bırakmamış yeğeniniRüyacığa rağmen hemde
66 yaşında kadının yapacağı şey var yapamayacağı şey, bu yaşta kadına çocuğu olduğu gibi yıkıp keyfine bakmak vicdansızlıktan başka birşey değiş, ben buna dertleniyorum diye bana kıskanç diyorlarE yani ne olursa olsun torunu ne yapmasını istiyorsunuz ki.. Hastaysa başında bekler sizde Annesiniz anlamanız gerekiyor abiniz böyleyse Anneniz ne yapabilir ki
evet ama yapabileceği başka birşey yok o çocuk şuan hayatda sonuçta yaşıyor ve birinin bakması gerek bakan da yok ne yapsın ? allah annenize uzun sağlıklı ömür versinde tek sığınağı anneniz olan o çocuk ortada kalmasın66 yaşında kadının yapacağı şey var yapamayacağı şey, bu yaşta kadına çocuğu olduğu gibi yıkıp keyfine bakmak vicdansızlıktan başka birşey değiş, ben buna dertleniyorum diye bana kıskanç diyorlar
Yanlış anlamışsın, doğru anlasaydın çözmüştün zaten ,
Geçen konumda hata yaptığımı yazmışım zaten yanlış yazdığımı niye uzatma ve beni batırma amacındasınız ben bunu çözemedim , başka ne yapabilirim
Diyecek lafım yok sizin gibi birine , Allah’a bırakıyorumTüh yeter ki ben yanlış anlamış olayım daaaaa...
Siz yeğeninizin ve annenizin yakasından düşün...
Sizin yüzünüzden kadın hastalanacak diye ben korkuyorum tanımadığım insan için. Olan yine sizin bile bakılmasını istemediğiniz yeğeninize olacak.
Sizi benim batırmama gerek yok yeterince aşağıdasınız zaten
Herkes aynı anlamış çünkü siz bu şekilde anlatmışsınız. Hahahahaha valla komik. İyi misiniz, kafanız mı güzel ? Bir okuyun yazdıklarınızı. Çocuk hasta annemle bekleme kalk git yat diye kavga ettim yazmışsınızÇocuk hasta bakılmasın sokağa atılsın diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum gerçekten yoruldum ve patlayacağım nasıl bu kadar kafanız almıyor anlayamıyorum, herkes değil ama çoğunluk bunu yazmış, ben bunu yazmadığım halde toplum olarak nasıl yanlış anladığımızın bir örneğinisiniz, ülkemin durumda sizin gibi insanların çoğunluk olduğunun kanıtı tek tük anlayış sahibi insan dışında herkes yazmadığım şey üzerine yorum yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?