Annemi anlamama yardim edermisiniz?

çocuğuna bakılıyor diye abiniz böyle olmadı
abiniz böyle diye anneniz toruna bakmak zorunda kalıyor yalnız...

Pardon unutmuşum senin niyetin annenin evine taşınıp senin çocuğuna bakmasını istemendi
Sen o arada yeni birini bulabil diye galiba
Küçücük kızı evinden edemedin mi hala tüh
Rüyacık evin en az ilgi gören en çok fedakarlık beklenen çocuğu olmuş, babası bitti çocuğu başladı diyor, çocuğa bilenmesini haklı çıkarmaz tabi ama durum böyle.

Rüyacık evin en az ilgi gören en çok fedakarlık beklenen çocuğu olmuş, babası bitti çocuğu başladı diyor, çocuğa bilenmesini haklı çıkarmaz tabi ama durum böyle.

Kazık kadar kadının yaptığı şımarıklık başka birşey değil... Verdiği cevaplarla geçen konusunda zaten herşeyin kıskançlığından kaynaklandığını anlaşmıştık.
En azından annesi omurgalı kadınmış ki hala bırakmamış yeğenini Rüyacığa rağmen hemde

E yani ne olursa olsun torunu ne yapmasını istiyorsunuz ki.. Hastaysa başında bekler sizde Annesiniz anlamanız gerekiyor abiniz böyleyse Anneniz ne yapabilir ki

Büyüyememiş işte, tez zamanda inş.

Pardon unutmuşum senin niyetin annenin evine taşınıp senin çocuğuna bakmasını istemendi
Sen o arada yeni birini bulabil diye galiba
Küçücük kızı evinden edemedin mi hala tüh
Geçen konumda hata yaptığımı yazmışım zaten yanlış yazdığımı niye uzatma ve beni batırma amacındasınız ben bunu çözemedim , başka ne yapabilirim

E yani ne olursa olsun torunu ne yapmasını istiyorsunuz ki.. Hastaysa başında bekler sizde Annesiniz anlamanız gerekiyor abiniz böyleyse Anneniz ne yapabilir ki
66 yaşında kadının yapacağı şey var yapamayacağı şey, bu yaşta kadına çocuğu olduğu gibi yıkıp keyfine bakmak vicdansızlıktan başka birşey değiş, ben buna dertleniyorum diye bana kıskanç diyorlar

evet ama yapabileceği başka birşey yok o çocuk şuan hayatda sonuçta yaşıyor ve birinin bakması gerek bakan da yok ne yapsın ? allah annenize uzun sağlıklı ömür versinde tek sığınağı anneniz olan o çocuk ortada kalmasın

Yanlış anlamışsın, doğru anlasaydın çözmüştün zaten ,

Tüh yeter ki ben yanlış anlamış olayım daaaaa...

Geçen konumda hata yaptığımı yazmışım zaten yanlış yazdığımı niye uzatma ve beni batırma amacındasınız ben bunu çözemedim , başka ne yapabilirim

Siz yeğeninizin ve annenizin yakasından düşün...
Sizin yüzünüzden kadın hastalanacak diye ben korkuyorum tanımadığım insan için. Olan yine sizin bile bakılmasını istemediğiniz yeğeninize olacak.
Sizi benim batırmama gerek yok yeterince aşağıdasınız zaten

Diyecek lafım yok sizin gibi birine , Allah’a bırakıyorum

Herkes aynı anlamış çünkü siz bu şekilde anlatmışsınız. Hahahahaha valla komik. İyi misiniz, kafanız mı güzel ? Bir okuyun yazdıklarınızı. Çocuk hasta annemle bekleme kalk git yat diye kavga ettim yazmışsınız
Bunu nasıl anlayalım. İyiki sokağa atın dememişsinşz çocuğu. Bu sizi duyarlı hala yapar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…