- 9 Temmuz 2021
- 3.243
- 6.065
- 108
- 29
Çocuğa yazık...Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
Evet zor şeyler yaşadım hem baba evinde hem koca evinde , psikolojim sağlıklı diye bir iddiam yok, düzelmeye çalışıyorum , çare arıyorum her yoldan kızım için öncelikle yazmadığım şeyleri iddia edip sürekli beni batırmaya çalışmak ta çok sağlıklı olmadığınızı düşündürüyor , o yüzden artık bu yazılanları pek ciddiye almıyorum çoğunu okumuyorum bile , bana yazacağınıza bence sizde kendi psikolojinize bir bakın, zor durumda ve yalnızlıktan buraya yazan birini daha da zor duruma düşürmeye çalışıyorsunuz , başkalarına zarar veriyorsunuzYok zaten demek istediğim annesini düşündüğü ,o yoruluyor diye kahrolduğu için değil bu tavrı..bariz benimle ilgilen,benim çocuğumla ilgilen düşüncesinde olduğu için.Konu sahibi zaten sağlıklı bir psikolojiye sahip değil.Bu yüzden olaylara bakışının ,olayları anlamlandırışının da sağlıklı olmasını beklemiyorum açıkçası.
Oluyorum anneme destek, bu olanlara göz yummak bana ters geliyor , abime bu kadar taviz vermekAnnesi psikolojik sorunum var diyip atmış başından,yaparken yapmayı biliyor tabi... abiniz deseniz baba olmanın sorumluluğu almamış,orda burda geziyor. Bu durum da nolacak çocuk? Yetimhaneye mi gitsin ? Kim bakacak, sizinde yeğeniniz sizde destek olun bari.Ben sadece çocuğa üzülüyorum hem anasız hem babasız... keşke herkes anne baba olmasa. Annenizde merhametiymiş ki ilgileniyor anneanne neticede.
Defalarca yazdım bir okuyun geri dönüp , yine tekrarlıyorum? Yeğenim tabiki kendine bakacak yaşta değil , annem bakmasa ve annesi babasına birşey olsa üzerime ne düşüyorsa yaparım tabiki, benim gördüğüm çocuğun annesi ve babası şımarıklıktan bu şekilde davranıyorlar , kendilerine gayet iyi bakıp yiyip içip geziyorlar , çocuğu da anneme bırakmışlar , zavallı yaşı 70 e dayanmış kadına , anneme iki gün sonra birşey olacak , genç biri değil bu Yaşta çocuğun bütün sorumluluğunu alıyor ,Anneniz abinizi kapi disari edip bir daha yüzüne bakmasa ama kendi evinde torununa bakmaya devam etse? Sizin istediginiz bu mu?
Yoksa ikisini birden mi sokaga atmasini dilersiniz?
Aynen dediğiniz gibi beni yiyip bitiren durum şu yalnız bu insanlar yapamadıklarından yada yapamayacaklarından değil şımarıklıklarından bu şekilde davranıyorlar, nasılsa çocuğa bakılıyor bende keyfime bakıyım modundalar , iki gün sonra çocuğuda kullanacaklarAnnesi psikolojik sorunum var diyip atmış başından,yaparken yapmayı biliyor tabi... abiniz deseniz baba olmanın sorumluluğu almamış,orda burda geziyor. Bu durum da nolacak çocuk? Yetimhaneye mi gitsin ? Kim bakacak, sizinde yeğeniniz sizde destek olun bari.Ben sadece çocuğa üzülüyorum hem anasız hem babasız... keşke herkes anne baba olmasa. Annenizde merhametiymiş ki ilgileniyor anneanne neticede.
Evet allahım adaletini beklemekten başka yapacak birşey yok sanırım bende pes ettim annem için savaşmaktan yoruldum onu korumaya çalışmaktan kabullenmem gerekiyorKarşı tarafın annesi bakar yada bakmaz ki bakmak zorunda değil . Annenizin sorunu çocuğa bakmak değil agbinize yüz vermek . Esas sucluda agbiniz . Karşı tarafın annesini karıştırmayın derim. Çocuğun anneside bakmiyorsa agbinizi. Çocuğu agbiniz bakacak .anneniz halinden memnunsa yapacak bişey yok torununu sokağa atacak degil
Çocuğun annesi keyfine bakıyor, benim bildiğim psikolojisi bozuk insan akıl hastanesinde yatar ya düzelir çıkar hayatına devam etmeye çalışır, ya ömür boyu kalır, bu kadın kuaförüne gidiyor , gezmeye gidiyor , üniversite mezunu, alışverişini yapıyor en güzel şeyleri giyiyor , yiyor yatıyor, anneme bak büyüt alacam senden çocuğu diyor, birde çocuğa annemi kötülüyor gebersin diyor , abimde aynı şekilde böyle insanlar işte , çocuğu da annem büyütüyor ..hemde inanın çocuğun herşeyi annemde okula gitmesi içmesi yemesi okulu herşeyi aklınıza gelebilecek, çocuğa yazıkta anneme daha da yazıkBazı insanlar laftan anlamıyor,abinize sozu geçmiyor sanırım annenizin, Yeğeninizin annesi tarafından düşündüğümde de asla kafam almıyor, bir anne çocuğunu nasıl olurda babanneye bırakıp,psikolojik sorunum var ya der,neyin simarikligi evlat bu...Bunu hicbir zaman aklım almayacak. Babasıyla, babannesinde 2 saatten fazla kalsa al getir derim,aklim kalir.herkes aynı değil demek ki .... çocuğa çok üzüldüm,umarım yüzü guler.
Ufacık çocuğun nesini kıskanacağım söylermisiniz inanın ben o kadar yorgunum, birini kıskanacak enerjim bile yok hayat mücadelesinde yaşamaya çalışıyorum, bende çok ağır şeyler yaşadım , kızım 3 yaşındayken boşandım , hamileyken şiddet gördüm .. evet yeğenim adına bende üzgünüm , annem adına daha da üzgünüm hayatta tek dayanağım annem ona da birşey olacak diye içim gidiyorKusura bakmayın ama siz yiğeninizi baya baya kıskanıyorsunız . Abinizin günahı abinedir. Annenizin sevabıda kendi ne dir. Sizin anneniz size bakmamış ona bakmış diye kıskanıyorsunuz. Bunun başka açıklaması yok. Allah'tan kalbiniz için ferahlık isteyin. Dua edin . Kınadığınız başınıza gelmesin. Bir tane de evladınız var. Düşmez kalkmaz bir Allahtır. Yeğeninize adım çok üzgünüm
Evet haklısınız asıl suçlu kesinlikle abim benim böyle evladım olsa sokağa atarım peş parasız .. annemin bu çektiği nedir , nankör evlat , böyle merhametli böyle iyi bir insandan böyle soysuz yalancı sorumsuz biri nasıl olmuş aklım almıyorKarşı tarafın annesi bakar yada bakmaz ki bakmak zorunda değil . Annenizin sorunu çocuğa bakmak değil agbinize yüz vermek . Esas sucluda agbiniz . Karşı tarafın annesini karıştırmayın derim. Çocuğun anneside bakmiyorsa agbinizi. Çocuğu agbiniz bakacak .anneniz halinden memnunsa yapacak bişey yok torununu sokağa atacak degil
Kesinlikle cikmazdiSiz de bir anneymişsiniz , Allah bağışlasın, sizin de bir kızınız varmış.
Bu durumda annenizin ne yapmasını istiyor veya bekliyorsunuz ?
Allah korusun , anneniz olmasaydı yeğeninize halası olarak sahip çıkmayacak mıydınız ?
kimsede sizi tanımıyor . ama bir yardım almalısınız . psikolojiniz hiç iyi değil . en azından öyle görünüyor . İnsanı hisleriniz yok olmuş gibi . Allah yardımcınız olsun . en çok da annenizin yardımcısı olsunSizi tanımam etmem neyin kandırmasını yapacağım anlamıyorum artık ağzım bozulacak daha sizin gibi yanlış anlayanlara yazmayacağımmş
valla kimsenin beni haklı bulmasını beklemiyorum , burada oy peşinde değilim kürsüye çıkıp konuşma yapmıyorum , tartışma yaratma peşimde de değilim fakat çoğunluk yazmadığım şeylerı yazdığımı söyleyip benle kavga etmenin linç etmenin peşinde şaşıp kalıyorum ,
Benim amacım yalnız bir insanım , dertlerim var derman arıyorum böyle yerlerde ..
Sizin zor zamanınızda anneniz abinizin yanında olduğu için kıskanıyorsunız dedim . RABBİM annenize güç kuvvet sağlık versinUfacık çocuğun nesini kıskanacağım söylermisiniz inanın ben o kadar yorgunum, birini kıskanacak enerjim bile yok hayat mücadelesinde yaşamaya çalışıyorum, bende çok ağır şeyler yaşadım , kızım 3 yaşındayken boşandım , hamileyken şiddet gördüm .. evet yeğenim adına bende üzgünüm , annem adına daha da üzgünüm hayatta tek dayanağım annem ona da birşey olacak diye içim gidiyor
kimsede sizi tanımıyor . ama bir yardım almalısınız . psikolojiniz hiç iyi değil . en azından öyle görünüyor . İnsanı hisleriniz yok olmuş gibi . Allah yardımcınız olsun . en çok da annenizin yardımcısı olsunSizi tanımam etmem neyin kandırmasını yapacağım anlamıyorum artık ağzım bozulacak daha sizin gibi yanlış anlayanlara yazmayacağımmş
valla kimsenin beni haklı bulmasını beklemiyorum , burada oy peşinde değilim kürsüye çıkıp konuşma yapmıyorum , tartışma yaratma peşimde de değilim fakat çoğunluk yazmadığım şeylerı yazdığımı söyleyip benle kavga etmenin linç etmenin peşinde şaşıp kalıyorum ,
Benim amacım yalnız bir insanım , dertlerim var derman arıyorum böyle yerlerde ..
Tanımadıkları halde nasıl benimle ilgili kesin yargıya varıyorlar şaşıp kalıyorum birde sürekli yeğenime destek oluyorum üzerime düşeni yapıyorum yazdığım halde , defalarca aynı mesaj çocuğu sokağa mı atsın diye , gerçekten anlamak mümkün değil , insanlar birini linç etme peşinde kavga etmenin Peşinde, Psikolojim iyi diye bir iddiam yok fakat sizde olmayan şeyler üzerine yorum yaptığınıza göre , yada yazmadığım şeylerle beni yargılandığınıza göre , sizinde psikolojik durumunuz pek iyi değil bana göre , ben zaten daha iyi olayım diye çare olup tedavi oluyorum, sizin haddinize de değil ne yapacağımı söylemek kendinizi kimseden üstün görmeyinkimsede sizi tanımıyor . ama bir yardım almalısınız . psikolojiniz hiç iyi değil . en azından öyle görünüyor . İnsanı hisleriniz yok olmuş gibi . Allah yardımcınız olsun . en çok da annenizin yardımcısı olsun
Burası herkese açık bir platform . Siz yazdığınız ile eleştirildiniz . Linç etmek için bekliyoruz zaten bizde başka işimiz yok . Had konusuna gelince cevap dahi veremeyeceğim çünkü dikkate bile almıyorum sizi. Umarım tedaviniz işe yarar çok çok geçmiş olsunTanımadıkları halde nasıl benimle ilgili kesin yargıya varıyorlar şaşıp kalıyorum birde sürekli yeğenime destek oluyorum üzerime düşeni yapıyorum yazdığım halde , defalarca aynı mesaj çocuğu sokağa mı atsın diye , gerçekten anlamak mümkün değil , insanlar birini linç etme peşinde kavga etmenin Peşinde, Psikolojim iyi diye bir iddiam yok fakat sizde olmayan şeyler üzerine yorum yaptığınıza göre , yada yazmadığım şeylerle beni yargılandığınıza göre , sizinde psikolojik durumunuz pek iyi değil bana göre , ben zaten daha iyi olayım diye çare olup tedavi oluyorum, sizin haddinize de değil ne yapacağımı söylemek kendinizi kimseden üstün görmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?