Annemi saglikli mutlu uykusunu almis göreyim yeter bana herseyin ein iyisini hak Eden Biri neden bunlari yasamak zorundakaç yaşına gelmişsiniz benimde anne sevgisine ihtiyacım var hep abimin gölgesinde kaldım diyorsunuz
sizin baş edemediğiniz duygularınızı küçük çocuk baş etsin istiyorsunuz çocuğu ve abinizi kıskanıp hırs çıkarmak istiyorsunuz anneniz size kendisini adasa da yetmez size ..
Anneden babadan ilgi sevgi göremeyip babaanne eline kalmış çocuğu kıskandığınızı düşünmek istemediğimden kendinizi doğru ifade edemediğinizi düşünmek istiyorum lütfen asıl sıkıntı yaptığınız konuyu yazın
Annem memnun degil .. sadece asil ve iyi yürekli, digerleri kötüO çocuk değil ya o çocuk değil
Anlama problemlisin anladık da sana ne ya.
Annen memnun sen değilsin o zaman onların yakasından düş.
Allah insanın içinden merhameti almasınBen nasıl davranmalıyım annem haklı mı?
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, eşimle ayrıyım , eski eş oda çok sorunlu bir kzım var ,yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim ...www.kadinlarkulubu.com
Ve dolayısıyla küçücük yavruyu onların eline bırakmıyor her şeyi görerek, kendi ilgileniyor.Annem memnun degil .. sadece asil ve iyi yürekli, digerleri kötü
Annen gerçekten asil,iyi yürekli,merhametli tam eli öpülecek anne.Annem memnun degil .. sadece asil ve iyi yürekli, digerleri kötü
Bakın 66 yaşında bir kadın psikolojik hasta bir anneyle ve sorumsuz babayla baş edemez, onlar artık yoldan çıkmış annenizi takmazlar azıcık oturup aklı başında düşünseler kendini bilen insan evladına sahip çıkardı, konuşmuştur zaten anneniz böyle olmaz falan demiştir ama dediğim gibi söylediklerini onemsememistir abiniz, evladını göz ardı eden insan annesinin dediklerine pek aldırış etmez .Ben zaten onlarla yasamiyorum Canim , koymasina gerek yok
bende cocuga üzülüyorum?elimden geldigince yardimci oluyorum , ama anneme daha da Cok üzülüyorum bir taraftan da kiziyorum 5 yil oldu neden sessiz Kaliyor Bu kadar
Sorun Bu insanlar neden böyle nasil düzelirler ?Ve dolayısıyla küçücük yavruyu onların eline bırakmıyor her şeyi görerek, kendi ilgileniyor.
Sorun nerede burada?
Aman uyuyayım diye hasta çocuğu bu kepazelerin yanına mı versin, öldürürler yahu yanlış doz ilaç verip!
Gerçekten anneniz eli ayağı öpülecek kadın.
evlat olarak annenize destekçi olursanız sizden manevi destek görürse rahat uyurAnnemi saglikli mutlu uykusunu almis göreyim yeter bana herseyin ein iyisini hak Eden Biri neden bunlari yasamak zorunda
Allah annenize uzun ömürler versin yeğeniniz yalnız kalmasın sizde biraz anneninizin merhametini örnek alsanız diğerlerini bırakın yeğeniniz emin ellerde diye mutlu olunAnnem memnun degil .. sadece asil ve iyi yürekli, digerleri kötü
O zamandan beri çocuğa bilenmissiniz işte.[LIST] [*][URL='https://www.kadinl...021757/post-52194322']23 Temmuz 2017 [/LIST]Abim bipolar olduğunu bildiği bir kadınla iki evlilik yaptı , ikinci evlilikleri sırasında bir çocukları oldu, kadın tembel ve hasta olduğu için çocuğa bakamadı, bakıcı aldılar bu sırada kadın 2-3 atak geçirdi ve koca kadından yeniden boşanmaya karar verdi kadın istemedi durumu kötüleşti ve hastaneye kaldırdılar bu sırada annem çocuğu yanna aldı çocuğa sevgi verdi çocuk anneme alıştı, kadın hastaneden çıkınca çocuğu yeniden yanına aldı ama benim içim içimi yiyor kadın çocuğa bakabilicekmi? Velayeti çocuk küçük diye anneye vermeyi düşünüyor abim ama kadın mantıksız şeyler söylüyor emin olamıyorum çocuk için hangisi hasta ve cahil anneyle mi yoksa abim ve babaannesiyle mi , annemede kıyamıyorum yaşlı , nereye kadar annelik yapabilir abimde ne yazıkki sorunlu anneme yeterince yardımcı olamıyor..
- Konu Sahibi
Ruyacik89 - Favorileri Düzenle
Şikayet Et
Buda yillar önceki mesajim bunu neden belirtmiyorsunuz Beni kötülemek Icin Yazip duryoesunuz , nedeni gercekten Merak ediyorum
Yazık o anne hastalanır,vefat ederse o çocuk kimsesiz kalır.Allah annenize uzun ömürler versin yeğeniniz yalnız kalmasın sizde biraz anneninizin merhametini örnek alsanız diğerlerini bırakın yeğeniniz emin ellerde diye mutlu olun
yıllar önce olması sebebin bu olmasına engel değil birşey değiştirmez ha bugün ha dün ha 10 sene önce ... senelerdir annenizin torun sevgisini kıskanmışsınız buna değiliniyor takmışsınız annenizin toruna bakmasına[LIST] [*][URL='https://www.kadinl...021757/post-52194322']23 Temmuz 2017 [/LIST]Abim bipolar olduğunu bildiği bir kadınla iki evlilik yaptı , ikinci evlilikleri sırasında bir çocukları oldu, kadın tembel ve hasta olduğu için çocuğa bakamadı, bakıcı aldılar bu sırada kadın 2-3 atak geçirdi ve koca kadından yeniden boşanmaya karar verdi kadın istemedi durumu kötüleşti ve hastaneye kaldırdılar bu sırada annem çocuğu yanna aldı çocuğa sevgi verdi çocuk anneme alıştı, kadın hastaneden çıkınca çocuğu yeniden yanına aldı ama benim içim içimi yiyor kadın çocuğa bakabilicekmi? Velayeti çocuk küçük diye anneye vermeyi düşünüyor abim ama kadın mantıksız şeyler söylüyor emin olamıyorum çocuk için hangisi hasta ve cahil anneyle mi yoksa abim ve babaannesiyle mi , annemede kıyamıyorum yaşlı , nereye kadar annelik yapabilir abimde ne yazıkki sorunlu anneme yeterince yardımcı olamıyor..
- Konu Sahibi
Ruyacik89 - Favorileri Düzenle
Şikayet Et
Buda yillar önceki mesajim bunu neden belirtmiyorsunuz Beni kötülemek Icin Yazip duryoesunuz , nedeni gercekten Merak ediyorum
Evet gitsin yatsin , Bu kadar uykusuzz kalmasn , bana söylesin Ben bakarim, Bu insanlar bende böyle kötü nasil düzelirlerAaaa vallahi okurken şok oldum. El kadar cocuk üzüntüden hasta olmuş anneniz torununa bakmasın gitsin yatsın istiyorsunuz.
Olacak iş mi…
Abinizin durumu ile ilgili yorum ya da şikayeti annenize değil abinize yapacaksınız.
Benim kardeşlerimle ilgili sorunum olduğunuzda annemi hiç ortaya atmam, gider sorunum ne ise konuşuyorum.
He annenizin evlat ayırdığını düşünüyor ve gerçekten bunu yaşıyor iseniz, mesafenizi koyacaksınız o zaman…
Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
Anneme kiyamiyorum cocukla bir sorunum yok neden inatla tersini yaziyorsunuz gercekten anlamiyorum,yıllar önce olması sebebin bu olmasına engel değil birşey değiştirmez ha bugün ha dün ha 10 sene önce ... senelerdir annenizin torun sevgisini kıskanmışsınız buna değiliniyor takmışsınız annenizin toruna bakmasına
ne yapsın anneniz gerçekten çocuğu bıraksın ve uyusun mu ?Anneme kiyamiyorum cocukla bir sorunum yok neden inatla tersini yaziyorsunuz gercekten anlamiyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?