Annemi anlamama yardim edermisiniz?

Annemi saglikli mutlu uykusunu almis göreyim yeter bana herseyin ein iyisini hak Eden Biri neden bunlari yasamak zorunda

O çocuk değil ya o çocuk değil
Anlama problemlisin anladık da sana ne ya.
Annen memnun sen değilsin o zaman onların yakasından düş.
Annem memnun degil .. sadece asil ve iyi yürekli, digerleri kötü

Allah insanın içinden merhameti almasın

Annem memnun degil .. sadece asil ve iyi yürekli, digerleri kötü
Ve dolayısıyla küçücük yavruyu onların eline bırakmıyor her şeyi görerek, kendi ilgileniyor.
Sorun nerede burada?
Aman uyuyayım diye hasta çocuğu bu kepazelerin yanına mı versin, öldürürler yahu yanlış doz ilaç verip!

Gerçekten anneniz eli ayağı öpülecek kadın.

Aaaa vallahi okurken şok oldum. El kadar cocuk üzüntüden hasta olmuş anneniz torununa bakmasın gitsin yatsın istiyorsunuz.
Olacak iş mi…

Abinizin durumu ile ilgili yorum ya da şikayeti annenize değil abinize yapacaksınız.

Benim kardeşlerimle ilgili sorunum olduğunuzda annemi hiç ortaya atmam, gider sorunum ne ise konuşuyorum.

He annenizin evlat ayırdığını düşünüyor ve gerçekten bunu yaşıyor iseniz, mesafenizi koyacaksınız o zaman…

[LIST] [*][URL='https://www.kadinl...021757/post-52194322']23 Temmuz 2017 [/LIST]
Abim bipolar olduğunu bildiği bir kadınla iki evlilik yaptı , ikinci evlilikleri sırasında bir çocukları oldu, kadın tembel ve hasta olduğu için çocuğa bakamadı, bakıcı aldılar bu sırada kadın 2-3 atak geçirdi ve koca kadından yeniden boşanmaya karar verdi kadın istemedi durumu kötüleşti ve hastaneye kaldırdılar bu sırada annem çocuğu yanna aldı çocuğa sevgi verdi çocuk anneme alıştı, kadın hastaneden çıkınca çocuğu yeniden yanına aldı ama benim içim içimi yiyor kadın çocuğa bakabilicekmi? Velayeti çocuk küçük diye anneye vermeyi düşünüyor abim ama kadın mantıksız şeyler söylüyor emin olamıyorum çocuk için hangisi hasta ve cahil anneyle mi yoksa abim ve babaannesiyle mi , annemede kıyamıyorum yaşlı , nereye kadar annelik yapabilir abimde ne yazıkki sorunlu anneme yeterince yardımcı olamıyor..

Şikayet Et

Buda yillar önceki mesajim bunu neden belirtmiyorsunuz Beni kötülemek Icin Yazip duryoesunuz , nedeni gercekten Merak ediyorum

Ben zaten onlarla yasamiyorum Canim , koymasina gerek yok

bende cocuga üzülüyorum?elimden geldigince yardimci oluyorum , ama anneme daha da Cok üzülüyorum bir taraftan da kiziyorum 5 yil oldu neden sessiz Kaliyor Bu kadar
Bakın 66 yaşında bir kadın psikolojik hasta bir anneyle ve sorumsuz babayla baş edemez, onlar artık yoldan çıkmış annenizi takmazlar azıcık oturup aklı başında düşünseler kendini bilen insan evladına sahip çıkardı, konuşmuştur zaten anneniz böyle olmaz falan demiştir ama dediğim gibi söylediklerini onemsememistir abiniz, evladını göz ardı eden insan annesinin dediklerine pek aldırış etmez .

Sorun Bu insanlar neden böyle nasil düzelirler ?

Annemi saglikli mutlu uykusunu almis göreyim yeter bana herseyin ein iyisini hak Eden Biri neden bunlari yasamak zorunda
evlat olarak annenize destekçi olursanız sizden manevi destek görürse rahat uyur
şimdi o birde sizin memnuniyetsizliğinizin derdindedir derdi yetmezmiş gibi değil mi ama ?

O zamandan beri çocuğa bilenmissiniz işte.
Abin hatalı,abin haksız ama oda annenin çocuğu bunu anlayabiliyor musun?
Tamam dünyanın en kotu abisi en kotu evliligini yapmış.
Sonuç olarak o hiçbir şeyden haberi olmayan çocuğu anneniz yanına almış emek verip büyütüyor.
Bundan memnun olup annenize sizin destek olmanız lazım değil mi.
Madem bu kadar çok düşünüyorsun annenin uykusuz kalmasını,hasta olmamasını,yeğeninin iyi olmasıni yolla 200-300 Euro bakıcı tutsunlar annen rahat etsin yeğenin daha sağlıklı,daha mutlu büyüsün.
Ama laf söylemesi daha kolay değil mi.

Son düzenleme:
Allah annenize uzun ömürler versin yeğeniniz yalnız kalmasın sizde biraz anneninizin merhametini örnek alsanız diğerlerini bırakın yeğeniniz emin ellerde diye mutlu olun
Yazık o anne hastalanır,vefat ederse o çocuk kimsesiz kalır.
Anne zaten hasta baba sorumsuz birde hala böyle yazık olur çocuğa.

yıllar önce olması sebebin bu olmasına engel değil birşey değiştirmez ha bugün ha dün ha 10 sene önce ... senelerdir annenizin torun sevgisini kıskanmışsınız buna değiliniyor takmışsınız annenizin toruna bakmasına

Evet gitsin yatsin , Bu kadar uykusuzz kalmasn , bana söylesin Ben bakarim, Bu insanlar bende böyle kötü nasil düzelirler

allah korusun hiçbirimizin garantisi yok yarın ölsem çocuğuma annem bakacak derim ben olsam,toruna bakıyor diye kıskanmak yerine anneme destek olurum

Size bir örnek veriyim. Esim cocuk doktoru ve maalesef bazen sagliksiz ailelerin sonuclarina da sahit oluyor. Bir ciftin bir oglu var. Annede babada sorumsuz..cocuklarina dogru dürüst sahip cikmayi beceremiyorlar ve anne baba cocugu cogu zaman babaanneye birakiyorlar. Cünkü ikiside pek de ilgilenmeye niyetli degiller. Bir zaman sonra babaanne babaya hesap sorar neden cocuga sahip cikmiyorsunuz diye. Baba buna sinirlenip cocugu babaanneye daha az göstermeye basliyor, ama babaanne cocugu ne zamam görse cocukta siddet izleri ve bakimsizlik izleri de fark ediyor. Babaanne bu yüzden cocugu tekrar daha sık almak ister, ama anne baba artik inat etmisler vermiyorlar cocugu. Babaanne hatta bu konuda belediyedende yardim istiyor, ama sonuc alamiyor. Uzun lafin kisasi: Cocuk bir süre sonra evde ölü bulunuyor. Anne baba hem ac birakmis, hemde siddet göstermis. Ve kimse o cocugu kurtarmadi o durumdan. Simdi diyeceksiniz benim kardeşimle ne alaka. Aslinda yukardaki babaanne de onlarin iyi ebeveyn olmadiklarini biliyordu, ama yinede denemelerini istedi. Sizce simdi sansi olsa o cocugu o ikisinin eline teslim edermiydi? Siz soruyorsunuz ya anne niye sessiz kaliyor diye. Anneniz o cocugun onlarin elinde sefil olacagini biliyor..Siz su anda zor durumda olabilirsiniz, ama anneniz cocugunuzun sizin elinde güvende oldugunu biliyor. Onlarda o güveni yok. Bende annenizin yerinde olsam o riske girmezdim. Size gelince: Siz de su anda annenize ihtiyac duyuyorsunuz ve onun ilgisinin size odaklanmasini istiyorsunuz. Ama o cocuk ve abiniz ve sizin aranizda o cocuk en muhtac olan. Anneniz onun farkinda. Allah kalbinden o merhameti eksik etmesin.

Anneme kiyamiyorum cocukla bir sorunum yok neden inatla tersini yaziyorsunuz gercekten anlamiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…