Annemi anlamama yardim edermisiniz?

zavallı kadın kimseyi memnun edemiyor zor ya doğur büyüt hala birinin arkasını topla diğerininde istekleri doğrultusunda yaşa...
kadına bir nefes verin salın bari biriniz

Destek oluyorum..
abinizi öyle kabul edin sorunlu bir çocuk ,annelik böyle birşey küçük büyüyene,hasta olan iyileşene,uzakta olan dönene kadar hepsini döne döne sever ,öncelik var şuan öncelik abinizin yıktıklarını toplamak.

Anneme kiyamiyorum cocukla bir sorunum yok neden inatla tersini yaziyorsunuz gercekten anlamiyorum,
Anneniz halinden memnun sorun çıkaran sizsiniz abinizin seçimlerinin cezasını küçücük çocuk çeksin istiyorsunuz siz yeğeniniz kimse tarafından bakılmayıp orta kalsa sorun etmezsiniz belli ki ama anneniz işte ozaman hasta olur üzüntüden

Gelininiz hasta sorumluluk alacak akıl sağlığın da değil abiniz alkolik olmuş sağlıklı bi hayat sürmüyor biz burdan anladık ya siz hala bu insanlar niye düzelmiyor diyorsunuz

İkisininde ciddi tedaviye ihtiyacı var öyle gökten inmeyecek belli ki şifa sizde anlayın artık

Evet uyusun bana söylesin Ben bakayim, bir kere yorgunum desin, her tarafi agriyor aci icinde yine de yapiyor kimseye bir sey söylemiyor
Demek ki size güvenmiyor, bir şey yapmanızdan korkuyor olabilir mi?
Bi de neden yorgunum diyecek size? yapın ilgilenin anneniz demeden. kıza hadi kitap okuyalım diyin odaya götürün. Annenize de bi sade kahve yapın.

66 yaşındaki annenin, abinin çocuğuna bakmasına üzüleceğine ara abini yada atla uçağa git geç karşısına abinle konuş. Kadın düzeltemiyor, gücü yetmiyor ki tam rahata kavuşacağı yaşta torun sorumluluğu almak zorunda kalmış. Yani annene serzenişte bulunacağına, abine bulun. Böyle yüklenerek, psikolojik şiddet uygulayarak mı annen için kaygılanıyosun? Hala olarak taşın altına elini koy, annene direktifler vereceğine.

Konustum , herseyi yaptim,

Konu sahibinin mesajlarına bakarak ; belki de abi sorumsuz bir adam değildir diye umut ediyorum.

Konu sahibi izne gelince : abi evde kavga çıkmasın diye , eve geç geliyor dahi olabilir.

Alkol ve tütüne dairse , konu sahibini hoş görmek için çabalarken umarım dozu aşmıyordur.

Son düzenleme:
Ben calistim diye, yorgunum diye, cocuga zrar verecegimden degil tanimadiginiz birini nasil Bu kadar kötülüyorsunuz?
Bu kadar kıskanç,takıntılı,hasta birine çocuk emanet edilmez.
Biz burada sizi çözdük anneniz sizi tanımıyor mu.
Çocuğu korumaya almış birsey demiyor.
Yazık anneye yazık çocuğa ya.

Demek ki size güvenmiyor, bir şey yapmanızdan korkuyor olabilir mi?
Bi de neden yorgunum diyecek size? yapın ilgilenin anneniz demeden. kıza hadi kitap okuyalım diyin odaya götürün. Annenize de bi sade kahve yapın.
Hepsini yapiyorim merak etme? Annem böyle kimseye söylemez herkes de onu kullaniyor

Siz evladınızı sokağa atabilirmisiniz.. İyide olsa kötüde olsa annenizin evladı abiniz , tıpkı sizin gibi ..

Annelik iç güdüsüyle sahip çıkmış torununa helal olsun..
Bugün abinizin yaşadıklarını yarın sizin yaşamayacağınızın garantisi varmı.. Hayat sürprizlerle dolu yarının size neler getireceğini bilemezsiniz. Yaşamam asla demeyin. Unutmayın insanoğlu konuştuklarıyla sınanır.

Ayrıca; analık pazara kadar değil mezara kadar kaç yaşında olursa olsun evlat evlattır atsan atılmaz satsan satılmaz. Annenizi takdir ettim yürekli kadınmış..

Yok Canim benimle alakasi yok icmesinin, peki bosanmadan sevgili hatta sevgililer yapmasinin , Handi onu gectim yillardir bosanmamasinin birde Ise güce bakmayip anneme atmasinin , bunlari benim kötülügüme nasil bagliyacaksim?

Allah , o masum çocuğa rahmet eylesin. Allah , çocuğun babaannesine ; olayı görüp içi yanan eşinize ve eşinize destek olup , aynı yangını yüreğinde hisseden size sabır versin.

Ben calistim diye, yorgunum diye, cocuga zrar verecegimden degil tanimadiginiz birini nasil Bu kadar kötülüyorsunuz?
çocuğa zarar vereceğinizi ima etmemiştim aklıma bile gelmedi sizin aklınıza bu geldi
ben şöyle düşünüyorum senelerce abimin gölgesinde kaldım o bitti şimdi çocuğu başladı diyen birisiniz bizi bile irrite etti değil mi bu düşünce sizi doğuran hamurunuzu bilen anneniz de ihmalkar sorumsuz umursama zdavranacağınızı düşünebilir çocuk açısından da düşünelim annesi babası umursamıyor babane eline kalmış o da size paslasa çocuk oyun hamuru gibi oradan orada anneniz akıllı kadın çocuğu her açıdan düşünüyor daha hala siz ben ben ben diyorsunuz kötülük yapmam diyorsunuz konu siz değilsiniz ki ?

Allah , o masum çocuğa rahmet eylesin. Allah , çocuğun babaannesine ; olayı görüp içi yanan eşinize ve eşinize destek olup , aynı yangını yüreğinde hisseden size sabır versin.

Amin insallah. Maalesef bir cok cocugu böyle durumlardan ötürü kaybediyoruz. Sansli olsalar etraftan birileri zamaninda müdahele ediyor. Her insan anneligi babaligi hak etmiyor. Cocugun annesi zaten hastaymis..ondan cocuk yapan babanin da zaten sorumluluk sahibi oldugu söylenemez. Allah babaanneye saglikli uzun ömürler versin. O cocugun tek siginagi o su anda

Yok Canim benimle alakasi yok icmesinin, peki bosanmadan sevgili hatta sevgililer yapmasinin , Handi onu gectim yillardir bosanmamasinin birde Ise güce bakmayip anneme atmasinin , bunlari benim kötülügüme nasil bagliyacaksim?

Dava 5 senedir sürüyorsa , istinafa mı gitti , hangi aşamada bir aksaklık var sordunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…