Annemi anlamama yardim edermisiniz?

Yahu yok ne annesi
Kendi zor zamanlardan geçiyor diye annesi de toruna kanalize olmuş, bu da kinle dolmuş.
Yazmış da bunu yani üstü kapalı.
Benim ona ihtiyacım varken haksızlık değil mi diyor.
Şaka gibi
İşte ona üzülüyorum ya, olmayan bir anneye ağlayan evlat ihtimali.

En Azimdan beni anladiginizi Yazip, yegenimle sorunum oldugunu söylemediginuzden soruyorum, neden yapiyor annem bunlari söyleyin bana ? Neden böyle hayirsiz vicdansiz nankör bir evlat Icin kendini böyle feda ediyor kücük de degilki 42 yasinda ? Bu iyilik mi ?

Eğer nickinizdeki gibi 89 lu iseniz cok daha kötü yok yaşıniz 10lu yaşlar ise normal . Yetişkin bir insanın çocuk kıskanması hemde öz yegenini kıskanması görülecek şey değil .

Bı düşün yegeninizin yakasından ya.
O annene,o yeğeni yazik.
Abin ne yaparsa yapsın sana ne gelmiş kaç yaşına adam sana mı soracak.
Sen kimsin senede tatile gel evin düzenine karış.
Sana sayfalarca yorum yapıldı hâlâ aynı konuyu açıp hâlâ aynı derttesin.
Hiç utanma hiç vicdan da kalmamış.
Birde halayim emeğim var diyorsun ne kıskanç kadinmissin git kendi çocuğuna kendi ailene bak.
Annen abini kapının önüne koyacağına seni koysun,seni uzaklaştırsin rahat etsinler.

Tamam anneniz 66 yaşında Rabbim annenize sağlıklı uzun ömürler versinde o çocuğada bakabilsin sahiplesin , ne anneden hayır varmış ne babadan annenizde mi çocuğu ortada bıraksın, çok üzüldüm ben şuan o çocuk için

Anneniz abinize kendini feda etmiyor.
Anneniz, öksüz ve yetim denebilecek, bakıma ilgiye ve sevgiye muhtaç, dünyada ayakta kalabilecek güçte olmayan öz be öz torununa elinden ne gelirse feda ediyor.

Olaya şöyle bakarsanız anlarsınız, Allah uzun ömürler versin de size bir şey olursa, velev ki delirdiniz yahu yatırdılar hastaneye ya da sakatlandınız ya da aç açıkta kaldınız vs vs, çocuklarınıza anneniz sahip çıkar, ebeveynlik yapar.
O zaman abiniz de mi böyle düşünmeliydi?

Burda bile "o kız " diye tabir etmiş yeğenini . En başında da dedim yegeninize olan kin ve kötü haliniz çok uzaktan bile belli , yazik annenize kadın iki tane normal olmayan çocuğundan çekiyor torunlar sorun değil.

İstiyorsa abiminkine de bakmasın rahatsız olmam ama herşeyini abimin kızına verip bize neden üvey evlat muamelesi yapıyor?
Ben yalancı değilim. Maalesef biraz fil hafızalıyım.

O çocuğun sağlıklı bir anne babası yok, o çocuğun babanesi dışında da kimsesi yok. İlk yorumum da dediğim gibi kendinize, kendi hayatınıza bakın.

Yurtdışında yaşıyorken , yeğeninize hangi ara baktınız ?

Diyelim ki baktınız , el değil öz halasısınız ; bence normal bir davranışta
Ben zaten onlarla yasamiyorum Canim , koymasina gerek yok
bende cocuga üzülüyorum?elimden geldigince yardimci oluyorum , ama anneme daha da Cok üzülüyorum bir taraftan da kiziyorum 5 yil oldu neden sessiz Kaliyor Bu kadar

Ben zaten onlarla yasamiyorum Canim , koymasina gerek yok

bende cocuga üzülüyorum?elimden geldigince yardimci oluyorum , ama anneme daha da Cok üzülüyorum bir taraftan da kiziyorum 5 yil oldu neden sessiz Kaliyor Bu kadar
Neden gelmek istiyorum diyodun ne oldu annen,abin ve yeğenin kabul etmedi dimi seni.
Çok haklılar.

Peki Abimin Bu yaptiklarina Göz yummasi normalmi?
ne bekliyorsunuz abiniz babalık yapmıyor aklı beş karış havada
yeğeninizin annesinin esamesi okunmuyor annelik yapmıyor
anneniz de sokağa mı atsın yeğeninizi annelik bu işte çocuğunuz dünyanın en berbat insanı da olsa kaç yaşında olursa olsun başka hayatlara zarar veriyorsa arkasını toplamaya çocuğunun yapmadığı görevleri yapmaya çalışıyor

torununu niye harcasın kocaman adam annenizin sözünü dinler mi dinlese zaten böyle olmazdı

Hayır kiskaniyosa bir çocuğu kıskanmasın , hiç normal değil ki.
Abisini,annesini ve küçücük çocuğu kıskanıyor ya normal değil tabii.
Önceki konusunda da yurtdışından dönmeyi düşünüyorum diyodu tabii bu halde ailesi de kabul etmemiştir.
Annesine uzuluyormus üzülen insan destek olur,üzülme anne ben yanındayım der.
Bu kadın çocuğu sepetle,abimi sepetle diye kadını hasta ediyor.
Yazık be yasli başlı kadın tam torun sevip, büyütecek bunlarla uğraşıyor.

kaç yaşına gelmişsiniz benimde anne sevgisine ihtiyacım var hep abimin gölgesinde kaldım diyorsunuz
sizin baş edemediğiniz duygularınızı küçük çocuk baş etsin istiyorsunuz çocuğu ve abinizi kıskanıp hırs çıkarmak istiyorsunuz anneniz size kendisini adasa da yetmez size ..

Evet yanlis ifade etmisim, Beni tanimadiginiz ve abimin durumunun ne kadar tuhaf oldugunu bilmedigimizden kendinizce derdimin cocukla oldugu cikarimi yapmissiniz? Ben o cocuk Icin gözyasi döküyorum? Yardim ediyorum, kizimdan ayirmamaya calisiyorum, Bunun rahatligiyla yaziyorum bunlari bilemezsiniz, annemin bu yasta bunlari yasamasi haksizlik ve abim ve yegenimin annesi keyfine bakiyor nasil tahammül edilebilir, annem asil iyi bir insan Bu kadar fedekarlik yapiyor onu anliyorum, fakat degistirebilecek tek kisi o degilmi birseyleri Bunca zamandir neden Jersey daha kötü oldu

Türkçe felç geçirdi şuan.

Anneden babadan ilgi sevgi göremeyip babaanne eline kalmış çocuğu kıskandığınızı düşünmek istemediğimden kendinizi doğru ifade edemediğinizi düşünmek istiyorum lütfen asıl sıkıntı yaptığınız konuyu yazın

O çocuk değil ya o çocuk değil
Anlama problemlisin anladık da sana ne ya.
Annen memnun sen değilsin o zaman onların yakasından düş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…