- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
İşte ona üzülüyorum ya, olmayan bir anneye ağlayan evlat ihtimali.Yahu yok ne annesi
Kendi zor zamanlardan geçiyor diye annesi de toruna kanalize olmuş, bu da kinle dolmuş.
Yazmış da bunu yani üstü kapalı.
Benim ona ihtiyacım varken haksızlık değil mi diyor.
Şaka gibi
En Azimdan beni anladiginizi Yazip, yegenimle sorunum oldugunu söylemediginuzden soruyorum, neden yapiyor annem bunlari söyleyin bana ? Neden böyle hayirsiz vicdansiz nankör bir evlat Icin kendini böyle feda ediyor kücük de degilki 42 yasinda ? Bu iyilik mi ?Ben de annenize çok üzüldüm yalnız, bu konuda hemfikiriz.
Böyle bir kadının evlat sınanması çok fena
Allah işte, evladın da ‘hayırlısı, vicdanlısı’.
Kadının yüzü hiç gülmemiş, umarım torundan güler
Anneniz abinize kendini feda etmiyor.En Azimdan beni anladiginizi Yazip, yegenimle sorunum oldugunu söylemediginuzden soruyorum, neden yapiyor annem bunlari söyleyin bana ? Neden böyle hayirsiz vicdansiz nankör bir evlat Icin kendini böyle feda ediyor kücük de degilki 42 yasinda ? Bu iyilik mi ?
Burda bile "o kız " diye tabir etmiş yeğenini . En başında da dedim yegeninize olan kin ve kötü haliniz çok uzaktan bile belli , yazik annenize kadın iki tane normal olmayan çocuğundan çekiyor torunlar sorun değil.Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, eşimle ayrıyım , eski eş oda çok sorunlu bir kzım var ,yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim ...www.kadinlarkulubu.com
Bı düşün yegeninizin yakasından ya.
O annene,o yeğeni yazik.
Abin ne yaparsa yapsın sana ne gelmiş kaç yaşına adam sana mı soracak.
Sen kimsin senede tatile gel evin düzenine karış.
Sana sayfalarca yorum yapıldı hâlâ aynı konuyu açıp hâlâ aynı derttesin.
Hiç utanma hiç vicdan da kalmamış.
Birde halayim emeğim var diyorsun ne kıskanç kadinmissin git kendi çocuğuna kendi ailene bak.
Annen abini kapının önüne koyacağına seni koysun,seni uzaklaştırsin rahat etsinler.
Ben yalancı değilim. Maalesef biraz fil hafızalıyım.İstiyorsa abiminkine de bakmasın rahatsız olmam ama herşeyini abimin kızına verip bize neden üvey evlat muamelesi yapıyor?
Yurtdışında yaşıyorken , yeğeninize hangi ara baktınız ?
Diyelim ki baktınız , el değil öz halasısınız ; bence normal bir davranışta
Ben zaten onlarla yasamiyorum Canim , koymasina gerek yokBen nasıl davranmalıyım annem haklı mı?
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, eşimle ayrıyım , eski eş oda çok sorunlu bir kzım var ,yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim ...www.kadinlarkulubu.com
Bı düşün yegeninizin yakasından ya.
O annene,o yeğeni yazik.
Abin ne yaparsa yapsın sana ne gelmiş kaç yaşına adam sana mı soracak.
Sen kimsin senede tatile gel evin düzenine karış.
Sana sayfalarca yorum yapıldı hâlâ aynı konuyu açıp hâlâ aynı derttesin.
Hiç utanma hiç vicdan da kalmamış.
Birde halayim emeğim var diyorsun ne kıskanç kadinmissin git kendi çocuğuna kendi ailene bak.
Annen abini kapının önüne koyacağına seni koysun,seni uzaklaştırsin rahat etsinler.
bende cocuga üzülüyorum?elimden geldigince yardimci oluyorum , ama anneme daha da Cok üzülüyorum bir taraftan da kiziyorum 5 yil oldu neden sessiz Kaliyor Bu kadarTamam anneniz 66 yaşında Rabbim annenize sağlıklı uzun ömürler versinde o çocuğada bakabilsin sahiplesin , ne anneden hayır varmış ne babadan annenizde mi çocuğu ortada bıraksın, çok üzüldüm ben şuan o çocuk için
Kıskanç ya.Burda bile "o kız " diye tabir etmiş yeğenini . En başında da dedim yegeninize olan kin ve kötü haliniz çok uzaktan bile belli , yazik annenize kadın iki tane normal olmayan çocuğundan çekiyor torunlar sorun değil.
Neden gelmek istiyorum diyodun ne oldu annen,abin ve yeğenin kabul etmedi dimi seni.Ben zaten onlarla yasamiyorum Canim , koymasina gerek yok
bende cocuga üzülüyorum?elimden geldigince yardimci oluyorum , ama anneme daha da Cok üzülüyorum bir taraftan da kiziyorum 5 yil oldu neden sessiz Kaliyor Bu kadar
Hayır kiskaniyosa bir çocuğu kıskanmasın , hiç normal değil ki. Çocuğun annesi yok ,insan tam tersi alır da bağrına basar anasinyaninda değil diye , kocaman kadın küçücük çocukla kendini kiyasliyor şaka.gibiKıskanç ya.
ne bekliyorsunuz abiniz babalık yapmıyor aklı beş karış havadaPeki Abimin Bu yaptiklarina Göz yummasi normalmi?
Abisini,annesini ve küçücük çocuğu kıskanıyor ya normal değil tabii.Hayır kiskaniyosa bir çocuğu kıskanmasın , hiç normal değil ki.
Evet yanlis ifade etmisim, Beni tanimadiginiz ve abimin durumunun ne kadar tuhaf oldugunu bilmedigimizden kendinizce derdimin cocukla oldugu cikarimi yapmissiniz? Ben o cocuk Icin gözyasi döküyorum? Yardim ediyorum, kizimdan ayirmamaya calisiyorum, Bunun rahatligiyla yaziyorum bunlari bilemezsiniz, annemin bu yasta bunlari yasamasi haksizlik ve abim ve yegenimin annesi keyfine bakiyor nasil tahammül edilebilir, annem asil iyi bir insan Bu kadar fedekarlik yapiyor onu anliyorum, fakat degistirebilecek tek kisi o degilmi birseyleri Bunca zamandir neden Jersey daha kötü olduBen yalancı değilim. Maalesef biraz fil hafızalıyım.
O çocuğun sağlıklı bir anne babası yok, o çocuğun babanesi dışında da kimsesi yok. İlk yorumum da dediğim gibi kendinize, kendi hayatınıza bakın.
Türkçe felç geçirdi şuan.Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
O çocuk değil ya o çocuk değilEvet yanlis ifade etmisim, Beni tanimadiginiz ve abimin durumunun ne kadar tuhaf oldugunu bilmedigimizden kendinizce derdimin cocukla oldugu cikarimi yapmissiniz? Ben o cocuk Icin gözyasi döküyorum? Yardim ediyorum, kizimdan ayirmamaya calisiyorum, Bunun rahatligiyla yaziyorum bunlari bilemezsiniz, annemin bu yasta bunlari yasamasi haksizlik ve abim ve yegenimin annesi keyfine bakiyor nasil tahammül edilebilir, annem asil iyi bir insan Bu kadar fedekarlik yapiyor onu anliyorum, fakat degistirebilecek tek kisi o degilmi birseyleri Bunca zamandir neden Jersey daha kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?