Cok güzel mesajlar mi yazdiniz benimle ilgili sizin mesajinizdan ne anlamami bekliyorsunuz? Sizinle catismaktan dertlerimi unuttm Bile sagolun, son defa Suns söylecegim.. cünkü Siz hic bir sey anlamamissiniz.. derdm basindan beri Ben Ben degil, kiymetli annem..çocuğa zarar vereceğinizi ima etmemiştim aklıma bile gelmedi sizin aklınıza bu geldi
ben şöyle düşünüyorum senelerce abimin gölgesinde kaldım o bitti şimdi çocuğu başladı diyen birisiniz bizi bile irrite etti değil mi bu düşünce sizi doğuran hamurunuzu bilen anneniz de ihmalkar sorumsuz umursama zdavranacağınızı düşünebilir çocuk açısından da düşünelim annesi babası umursamıyor babane eline kalmış o da size paslasa çocuk oyun hamuru gibi oradan orada anneniz akıllı kadın çocuğu her açıdan düşünüyor daha hala siz ben ben ben diyorsunuz kötülük yapmam diyorsunuz konu siz değilsiniz ki ?
Davayi hic acmadi nedeni de söylemiyorDava 5 senedir sürüyorsa , istinafa mı gitti , hangi aşamada bir aksaklık var sordunuz mu ?
Bu nasıl acı bi hayat çok üzüldüm tek teselli o yavrunun cennette olduğunu düşünmekSize bir örnek veriyim. Esim cocuk doktoru ve maalesef bazen sagliksiz ailelerin sonuclarina da sahit oluyor. Bir ciftin bir oglu var. Annede babada sorumsuz..cocuklarina dogru dürüst sahip cikmayi beceremiyorlar ve anne baba cocugu cogu zaman babaanneye birakiyorlar. Cünkü ikiside pek de ilgilenmeye niyetli degiller. Bir zaman sonra babaanne babaya hesap sorar neden cocuga sahip cikmiyorsunuz diye. Baba buna sinirlenip cocugu babaanneye daha az göstermeye basliyor, ama babaanne cocugu ne zamam görse cocukta siddet izleri ve bakimsizlik izleri de fark ediyor. Babaanne bu yüzden cocugu tekrar daha sık almak ister, ama anne baba artik inat etmisler vermiyorlar cocugu. Babaanne hatta bu konuda belediyedende yardim istiyor, ama sonuc alamiyor. Uzun lafin kisasi: Cocuk bir süre sonra evde ölü bulunuyor. Anne baba hem ac birakmis, hemde siddet göstermis. Ve kimse o cocugu kurtarmadi o durumdan. Simdi diyeceksiniz benim kardeşimle ne alaka. Aslinda yukardaki babaanne de onlarin iyi ebeveyn olmadiklarini biliyordu, ama yinede denemelerini istedi. Sizce simdi sansi olsa o cocugu o ikisinin eline teslim edermiydi? Siz soruyorsunuz ya anne niye sessiz kaliyor diye. Anneniz o cocugun onlarin elinde sefil olacagini biliyor..Siz su anda zor durumda olabilirsiniz, ama anneniz cocugunuzun sizin elinde güvende oldugunu biliyor. Onlarda o güveni yok. Bende annenizin yerinde olsam o riske girmezdim. Size gelince: Siz de su anda annenize ihtiyac duyuyorsunuz ve onun ilgisinin size odaklanmasini istiyorsunuz. Ama o cocuk ve abiniz ve sizin aranizda o cocuk en muhtac olan. Anneniz onun farkinda. Allah kalbinden o merhameti eksik etmesin.
annenizin arkasına sığınarak kendi duygularınızı örtmeye çalışmayın siz dediniz abimin gölgesinde kaldım şmdide çocuğu çıktı diye okuduğumuzu anlıyoruz şükürCok güzel mesajlar mi yazdiniz benimle ilgili sizin mesajinizdan ne anlamami bekliyorsunuz? Sizinle catismaktan dertlerimi unuttm Bile sagolun, son defa Suns söylecegim.. cünkü Siz hic bir sey anlamamissiniz.. derdm basindan beri Ben Ben degil, kiymetli annem..
Evet ayni sekilde kendini böyle hirpaladiginda anneme söylüyorum yapma bana söyle diyeAcaba o cocuk sizinki olsaydi yine de annenize aynı şekilde mi akıl verecektiniz!
Bu nasıl acı bi hayat çok üzüldüm tek teselli o yavrunun cennette olduğunu düşünmek
İnşallah konu sahibi birazcık ders çıkarır
Amin insallah. Maalesef bir cok cocugu böyle durumlardan ötürü kaybediyoruz. Sansli olsalar etraftan birileri zamaninda müdahele ediyor. Her insan anneligi babaligi hak etmiyor. Cocugun annesi zaten hastaymis..ondan cocuk yapan babanin da zaten sorumluluk sahibi oldugu söylenemez. Allah babaanneye saglikli uzun ömürler versin. O cocugun tek siginagi o su anda
Davayi hic acmadi nedeni de söylemiyor
Tesekkür ederim paylasiminiz Icin gercekten farkindaligim artti ve annemi daha Cok anladim, o kadar kötü olabilirler belkide annem farkinda bana anlatmiyor.. peki annemin o bembeyaz surati uykusuz gecelerine karsi duydugum aciyla nasil Bas edecegim, yapabilecegim hicbirsey yok mu? Bu insanlara karsi ne yapabilirimAmin insallah. Maalesef bir cok cocugu böyle durumlardan ötürü kaybediyoruz. Sansli olsalar etraftan birileri zamaninda müdahele ediyor. Her insan anneligi babaligi hak etmiyor. Cocugun annesi zaten hastaymis..ondan cocuk yapan babanin da zaten sorumluluk sahibi oldugu söylenemez. Allah babaanneye saglikli uzun ömürler versin. O cocugun tek siginagi o su anda
Bi doktora görünün benceTesekkür ederim paylasiminiz Icin gercekten farkindaligim artti ve annemi daha Cok anladim, peki annemin o bembeyaz surati uykusuz gecelerine karsi duydugum aciyla nasil Bas edecegim, yapabilecegim hicbirsey yok mu?
Sus sadece sus o zaman kadın bak nasıl mutlu olacak.Tesekkür ederim paylasiminiz Icin gercekten farkindaligim artti ve annemi daha Cok anladim, o kadar kötü olabilirler belkide annem farkinda bana anlatmiyor.. peki annemin o bembeyaz surati uykusuz gecelerine karsi duydugum aciyla nasil Bas edecegim, yapabilecegim hicbirsey yok mu? Bu insanlara karsi ne yapabilirim
bizim akıl sağlığımızla oynamaya gelmiş gibiBi doktora görünün bence
Evet doktora gideyim de Bu Beni delirtenler Abim ve eski Karisi ne olacak? Onlari kim iyi etsin?Bi doktora görünün bence
bizim akıl sağlığımızla oynamaya gelmiş gibi
birde kayahan şarkısı gibi romantik konuşuyor ki;'' uykusuz gecelerine karşı duyduğum acıyla baş etmek'' ..nilüfer söylese dinlenir yani
Tesekkür ederim paylasiminiz Icin gercekten farkindaligim artti ve annemi daha Cok anladim, o kadar kötü olabilirler belkide annem farkinda bana anlatmiyor.. peki annemin o bembeyaz surati uykusuz gecelerine karsi duydugum aciyla nasil Bas edecegim, yapabilecegim hicbirsey yok mu? Bu insanlara karsi ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?