Annemi anlamama yardim edermisiniz?

Cok güzel mesajlar mi yazdiniz benimle ilgili sizin mesajinizdan ne anlamami bekliyorsunuz? Sizinle catismaktan dertlerimi unuttm Bile sagolun, son defa Suns söylecegim.. cünkü Siz hic bir sey anlamamissiniz.. derdm basindan beri Ben Ben degil, kiymetli annem..

ben şeye çok üzülüyorum ya havaya konuştuğumuzu anladığımda
önceki konuyu da hatırlıyorum hepimiz benzer şeyleri yazdık hala bıraktığımız yerde insanda 1 adım ilerleme değişim olmaz mı hiç mi konuşulanlardan birşey anlamaz ? bunca kişi yanlış mı konuşuyor

Bu nasıl acı bi hayat çok üzüldüm tek teselli o yavrunun cennette olduğunu düşünmek

İnşallah konu sahibi birazcık ders çıkarır

annenizin arkasına sığınarak kendi duygularınızı örtmeye çalışmayın siz dediniz abimin gölgesinde kaldım şmdide çocuğu çıktı diye okuduğumuzu anlıyoruz şükür

Maalesef bazı insanlar , sözde bir çocuk sahibi olmayı isteselerde ; sorumluluk istemiyorlar.

Halbuki her canlı beraberinde bir sorumluluk getiriyor. Saksı çiçeği dahi sorumluluk istiyor.

konu sahibi siz en iyisi napın biliyor musunuz
annenize uyu uyu diyeceğinize abinize uyan uyan kalk çocuğunun sorumluluğu al diyin anneniz üzerine çalışmayın asıl sorumluluk alması gereken kişiye odaklanın enerjiniz boşa gitmesin bari madem annenizi bu kadar düşünüyorsunuz

Tesekkür ederim paylasiminiz Icin gercekten farkindaligim artti ve annemi daha Cok anladim, o kadar kötü olabilirler belkide annem farkinda bana anlatmiyor.. peki annemin o bembeyaz surati uykusuz gecelerine karsi duydugum aciyla nasil Bas edecegim, yapabilecegim hicbirsey yok mu? Bu insanlara karsi ne yapabilirim

Sus sadece sus o zaman kadın bak nasıl mutlu olacak.
Kafası rahat edecek yeter ki sen karışma,sus,konuşma

Bi doktora görünün bence
bizim akıl sağlığımızla oynamaya gelmiş gibi
birde kayahan şarkısı gibi romantik konuşuyor ki;'' uykusuz gecelerine karşı duyduğum acıyla baş etmek'' ..nilüfer söylese dinlenir yani

bizim akıl sağlığımızla oynamaya gelmiş gibi
birde kayahan şarkısı gibi romantik konuşuyor ki;'' uykusuz gecelerine karşı duyduğum acıyla baş etmek'' ..nilüfer söylese dinlenir yani

Konu sahibinin sadece bu konusunu okumuş olmama rağmen , abiye dahi hak verebilecek durumdayım şu an.

Sizin o insanlara pek birsey yapabileceginizi zannetmiyorum. Annesi bildiginiz üzere hasta. Babasi da sorumsuz. Tabi abinizle bu konuda kavga edebilirsiniz, ama bir sonuca varacaginizi zannetmiyorum. Annenizde bunun farkindadir ve muhtemelen bundan susmayi tercih ediyor. Anneniz evet yoruluyor ve uykusuz da kaliyor, ama bunu bir cocugun hayatindaki tek sansi oldugunun fakinda oldugu icin yapiyor. Annenizi düsünüyorsaniz onunla davranislari icin tartismayin kavga etmeyin. Onu da anladiginizi gösterin. Birbirinize destek olun. Sizde zor zamanlardan gecmissiniz, kendinizi de yalniz hissetmissinizdir gurbetde, bundan süphem yok. Ama eminim ki anneniz sizin cocugunuz icin böyle bir durumda aynisini yapardi. Allah abinize akil fikir versin. Gün gelir o cocuk büyüse ona kimin sahip ciktigini gayet bilecek. Cocuklar unutmuyor hicbir zaman. Siz siz olun merhametinizi o cocuktan ve annenizdende esirgemeyin. Iyilik insana her zaman döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…