Annenizin babanizla ayrilma nedeni o kadin mi ?
bosandiktan sonra hepsi kendine , bir yuva
Kuruyor , amaaa arada cocuklar kaliyor..
kendi cekismelerine cocuklarida dahil ediyolar..
Anneniz bir konuda hakli Babanizla her ne kadar
Kotude olsaniz dugun bu , gelmeliydi senin dug unune..
anneniizin bütün tepkisi kadınlar yuvasını yıkan kadını sen evine alıyorsun tamam tepkisi çok büyük olabilir ama haklıda sizin bu durumda olmanıza sebep anneniz değil yuvayı yıkan kadındır bence
Tamam kabul ama annem senelerce ayrilmayi istiyordu babami sevmedigini kendi söyleyip duruyordu hatda annem babamla hic evlenmek istemiyordu
Tam tahmin ettiğim gibi yazinizi okur okumaz bunu düşündüm anneniz kotu bi tepki vermiş ama simdi kendinizi onun yerine koyun bakin evli olduğunuzu soyluyosunuz allah yuvanizdan mutluluğu huzuru bereketi eksik etmesin inşallah anneniz de kotu bi dönemden geçmiş izlerini içinde halen tasiyo belki ve tahminimce tasiyo kaç kardessiniz bilmem ama babaniza kaç evlat vermiş onunla bi hayat kurmuş her zorluğu çekmiştir belki o da babaniza inat uğruna evlenmiştir hemen siz olsaniz size o kadar kotu zamanlar geçirten insani sizin evladinizin evine yeni evladiyla gelmesini ister miydiniz anneniz katiyen hakli değil kardeslerinizle gorusturmemek gibi bi durum söz konusu bile olmamaliydi sorun varsa kardeşlerinize yansitmadan olmaliydi biraz sinirinin geçmesini bekleyin lütfen eminim o da yaptigi yanlisi farkedicektir icinizi sikmayin sakin olun ben eminim araniz duzelicek
o zaman annenizin psikolojik destek alması lazım çünkü ayrılmayı düşünen bi insan sana bu konuda gönül koymamalı hatta sana kızım o senin babandır tabiki gelicek demesi lazım çok zor bi durum gerçekten allah sabır versin
Amin cümlemizin insallah
Dedigim gibi ann babamla evlendiginde 17yasindaydi birbirlerini semiyordu hatda herkes dedi 2.cocugu yapmicakti hataydi yapmasi cünkü evliligi yürümiyordu ya ben sahidim hergün kavga etdiklerine
Neyse saygi duyuyordum ve annemi cok iyi anliyorum tepkisini vs
Annem evlendi dügün yapildi gelinlik giydi buna saygi gosterdim esine iyi davrandim ve bunlar ayrildiktan 1sene gecmemis olanlar
Ben annemin esini nasil kabul etdiysem babamin esinide kabul etmek zorundayim ikiside evlenmis cocuk sahibi insanlar
Kusura bakmayin bi sorun veriyordu yeni girdi siteye telefondan girmemden dolayı sanirim annenizin kizmasi gereksiz o zaman zaten istemeden evlenmis basindan beri babanizla uyusmamis simdide onu ve esini bebegini agirlayinca size kiziyo bu normal degil sizin ailenizi ve kardeslerinizi huzursuz ediyo sizleri kotu yonde etkiliyo ve ona bu dogru geliyo sanirim ama cok yanlis hatri gecen bi büyüğünüz var mi acaba konuşsa annenizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?