Annemi anlayamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
7 yıllık evliyim hamilelegim cok kotu gecti 9 ay annem bana baktı Allah razı olsun şu an oğlu 3.5 yasinda annem sonbaharda göz retinasi yırtıldı ağır kaldırmak eğilmek yasak dediler aylarca hafta içi kendi evimde hafta sonu annemlerde temizlik yaparak geçirdim hafta içi gitmiyordum oğlumun okulu var diye ramazan ayında ise başladım tabi gidemedim oraya kendi evime bile yetisemedim oğlumda vardı annem sürekli bir trip halinde şakasına iyileş hadi 2.cocuk icin seni bekliyorum dedim gülerek ki tek temennim saglikli gebelik yaşayıp hic kimseye muhtaç olmamak 🤲başka kapıya yeter sana baktığım dedi halbuki şaka yapmıştım yani annemi anlayamıyorum insan yaşlandıkça karşılıklı mi iş yapıyor ya da bencillesiyormu bana deseydi ki ben artık yaşlanıyorum ins sorunsuz gecer gebeliğin benim gücüm yok dese kirilmazdim surekli ima da bulunuyor surekli yardım etmiyorsun yapmiyorsun diye yetişemiyorum ama yok anlamiyorlar beden olarak da çok güçlü kuvvetli sayılmam üzülüyorum 😑

Annenizin durumunda olsam ben de o sakayi kaldirmazdim. Kadin zaten elinden geleni yapmis, sakasi bile can sıkmaya yetmez mi?
Can sikicak ne var ben zaten onun bakamayacaginin farkındayım ki o zaman iyileşme olmuştu

bana deseydi ki ben artık yaşlanıyorum ins sorunsuz gecer gebeliğin benim gücüm yok dese kirilmazdim surekli ima da bulunuyor surekli yardım etmiyorsun yapmiyorsun
Belki de bunlari söylemeden anlasilmayi bekliyordur?sürekli imada bulunma nedeni sizin onu anlamadiginizdan da olabilir.
Siz bile gücüm kuvvetim yok diyorsunuz analar napsin yahu.

Anneniz çok ama çok haklı.
Kadın zaten zor bir süreçten çıkmış. Siz de nekahat sürecinde yeteri kadar ilgilenememişsiniz. İşiniz, çocuğunuz vs. diyeceksiniz. Ama o da biraz daha ilgi ummuş olabilir. Neticede 9 ay size güzelce bakmış. Karşılık beklemek değil, verdiğimiz değeri hareketlerimizle belli etmek bu.
Şakanız da bu nedenle yersiz olmuş. Zaten alınmış bir şeylere, siz de bu şakayla üstüne tüy dikmişsiniz. Ek olarak ikinci çocuk için de annenizden bir şey beklememeniz için yeterince güçlü bir mesaj olmuş. Zannımca ufak da olsa umudunuz varmış. Net bir cevap da almış olmuşsunuz böylelikle.
Bu arada hadi birinde yardımcı olmuş da her doğumda kendini size adamasını karşılıksız sevgi olarak görmeyin. Onlar da yaşlanıyorlar, anne diye her daim dinç kalacak değiller. Dinlenmek onların da hakkı. Torun sevgisi başka bir şey, aralıksız mesai yapmak başka bir şey.

Annenizin ciddi bir saglik sorunu varken incitici bir saka yapmissiniz karsiliginda da incitici bir tepki almissiniz. Agzimizdan cikanlari gulerek soyleyince kırıcı olmaktan çıkmıyor. Anneniz ayni cumleyi sizin yaptiginiz gibi gulerek kursaydi da kirilacaktiniz. Tipki sizin annenizi kirdiginiz gibi

Ben zaten elimdej geldiğince temizliğine gidiyorum ama benimde bir evim ve çocuğum var ayrica ise girmiştim daha ne yapabilirim
O da elinden geldigince bakmis işte.Daha ne yapsın.
Beklentiniz var gibi sakalar yapmayip, desteginizi de verdikten sonra hala söylenirse zaten bu yukarıdaki cümleyi kendisine söyleyebilirsiniz.

Kendiniz gidemiyorsanız birini tutabilirdiniz temizliğe o kadar bakmış kadın size ben anneyi haklı buldum.karşılıklı değil tabi ama zor gününde böyle bir şaka yapınca bozulmuş belliki.hasta insana yanlış anlaşılmaya müsait şeyler söylemeyin.

anneniz yani anneniz en az 20 yaş bvüyük sizden ve o halde onun da bedenen güçlü olamama hakkı ve haklı gerekçesi olamaz mı? Baska kapıya sözü hoş değil ama yerinde olsam ben de istemezdim. Sizin acınızdan karşılıklıymış ki 2. cocuk önkoşulunu onun iyilesmesi olarak planlamışsınız. Böyle gülerek söylenen her sey de her zaman espri olmuyor haa

7 yıllık evliyim hamilelegim cok kotu gecti 9 ay annem bana baktı Allah razı olsun şu an oğlu 3.5 yasinda annem sonbaharda göz retinasi yırtıldı ağır kaldırmak eğilmek yasak dediler aylarca hafta içi kendi evimde hafta sonu annemlerde temizlik yaparak geçirdim hafta içi gitmiyordum oğlumun okulu var diye ramazan ayında ise başladım tabi gidemedim oraya kendi evime bile yetisemedim oğlumda vardı annem sürekli bir trip halinde şakasına iyileş hadi 2.cocuk icin seni bekliyorum dedim gülerek ki tek temennim saglikli gebelik yaşayıp hic kimseye muhtaç olmamak 🤲başka kapıya yeter sana baktığım dedi halbuki şaka yapmıştım yani annemi anlayamıyorum insan yaşlandıkça karşılıklı mi iş yapıyor ya da bencillesiyormu bana deseydi ki ben artık yaşlanıyorum ins sorunsuz gecer gebeliğin benim gücüm yok dese kirilmazdim surekli ima da bulunuyor surekli yardım etmiyorsun yapmiyorsun diye yetişemiyorum ama yok anlamiyorlar beden olarak da çok güçlü kuvvetli sayılmam üzülüyorum 😑
Hakli kadin. Sonucta onun yaninda çok da olamamissiniz. Kadin size 9 ay bakmis ve karşılıl gorememiş. Az bile demis vence. Bencil olan sizsiniz . Hasta kadina gel yine bak demek hhatta siz onunla ilhilenemezken tam olarak,sizin ayibiniz oyle saka olmaz. Hoş şaka degil zaten isteginiz buymuş

Annenizin yerine koyun kendinizi. Benim ki daha evlenmeden çocuk yaparsan bana güvenme diyor :D Bakar eminim ama kadının stresi, hastalığı kendine yetiyor açıkçası ben ona yüklenmeyi hiç düşünmüyorum çok zor anlarım hariç.

Madem şakasına söylediniz cevaba bu kadar takılmamanız lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X