- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- 123
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Evet kendisi yapabilir , ya da anneme hediye alacağım fikir ver dese yine yardımcı olurum. Her ne kadar eşimin annesi olursa olsun, kendi annemle aynı göremiyorum, yapamıyorum.acaba kv mi pof pofluyor beni aramiyor ediyor diye, esinizde cidden cok gicikmis. Siz evlenince hep artik kiyaslayacakmi, her annenize yaptiginizi kv yapamazsinizki
Nisanliniz çok bencil .Ben, daha evlenmeden bu kadar baskı yapan bir adamın,evlendikten sonra değişeceğine inanmıyorum.Kim ne derse desin ,görünen köy kılavuz istemez.Arkama bile bakmadan kaçarım.Bir anne onda yok doğru söylüyorsunuz. Kıymetliyse evlat olarak öncelikli olarak iyi hissettirecek şeyleri onun yapması gerekir diye düşünüyorum. Ben yeri geldiğinde düşünüp yapabilirim. Bende bugünlerde çok sinirliyim anlaşılmamaktan , anlatamamaktan
Zor bir süreç yani alışmaları.
Şuan konuşmamamın sebebi de bu. Yanlış mı yapıyorum ilerde ne olur ? Bunları düşünüyorum. Sınırlarımı aşmasına izin veremem.
kv tamam basimizin ustune ama insanin kendi annesi gibi olmuyor, insan saygili olacak vs ama esit beklenti olamaz. Cidden sizde nisanliniza ayni muamele yapip biraz bunaltin benceEvet kendisi yapabilir , ya da anneme hediye alacağım fikir ver dese yine yardımcı olurum. Her ne kadar eşimin annesi olursa olsun, kendi annemle aynı göremiyorum, yapamıyorum.
Bilmiyorum neden beklenti içine girerler ki? Zorla arayınca merak ettiğimden aramıyorum açıkçası. Bu defa uzun süre konuşmamayı düşünüyorum. Kafamı dinlemek istiyorum bir süre. Cuma günleri aranınca Cuma günlerinin hayrımı artıyor nedir ? Zamanla aşabilir miyiz biz bunu.Nişanlıymışsın da evlilik arefesi geleneksel kaynana tipinde bu çok sorun olur benim kaynanam da her cuma aranmak isterdi ben de aradım öyle baskı yapmasa haftada 3-5 arayacağım belki ama baskıdan tek cuma aradım. Hediye içten gelen birşey hele nişanlıyken hediye diye nişanlın tabiri caizse dilenemez. Tavrını sert koy beğenmiyorsa ayrılır ben aradım ama annem kaynanam gibi baskı yapmadığından eşim aramadı her cuma ben dert ettim de söylerdim geçti gitti düzeliyor şimdi her cuma aramasam da kaynanamın o kadar taktığını sanmıyorum korkusu kalmadı beni tanıdı temelde bununla alakalı ama sana biraz fazla yapmışlar kaynanan 1 diyosa eş adayın 5 e çıkarmış biraz anneci duruyor.
Hayır şuana kadar hiç aramadı.Peki şunu merak ettim annesi seni arıyor mu?
Aramıyor annem beklemiyor da. Çok nadir benimle ilgili bir şey olursa. Bende ara demedim şimdiye kadar.O sizin annenizi ne sıklıkta arıyor? Ya da annesi annenizi arıyor mu?
Annem arıyor rahatsız diye bu ara sıklıkla annesini. Normalde annesi bazen arıyor bazen annem arıyor.Aramıyor annem beklemiyor da. Çok nadir benimle ilgili bir şey olursa. Bende ara demedim şimdiye kadar.
Kesinlikle , 4 çocuğu var biri özel günleri kutlamıyor, bu annemi mutlu eder deyip düşünmüyor. Ama benden bekleniyor. Israr edemiyor , haklısın diyor haklı olmak değil tekrarını istemiyorum aslında. Ama anlasaayy cok sukur mantıklı akıllı bır konu sahıbı
zaten dogru davranıyor ne yapmanız gerektıgını bılıyorsunuz
kayınvalıde de kendı cocugundan goremedıgını gelınden beklıyor da dolduruyor dolan da sıze yonelıyor bellı kı
pekı boyle bır omur nasıl gecıreceksınız yanı sız oyle konustugunuzda ısrar etmıyor degıl mı basa cıkabılıyorsunuz degıl mı ınsallah laftan anlıyordur da ısrar edıp zehır etmıyordur sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?