- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- 123
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Demediğim kalmadı inan. Tamam diyor haklısın ama aynı.Sinir olmakta çok haklısın
Küçük çocuk yok karşında de
Sende ona aynısını yap bakalım ne yapacakDemediğim kalmadı inan. Tamam diyor haklısın ama aynı.
Kesinlikle zorla yapmıyorum. Yapmayacağım da isterse kötü gelin olayım.Zorla ana baba aratıyorlar ne sacma
Bu türden çok var
Benımkı arıyor aılemı benden de bekliyor
Sankı ben ara diyorum
Arama diyorum
Isteyen gönlünden geçen arasın
Zorla olan herseye karşıyım ben
Hesap yapmazsam hep ben kendimden ödün vermiş olurum. Bunu da yapmak istemiyorum. Çok teşekkürler değerli yorumunuz içinSen anneme ne alırsan ben de seninkine onu alırım, sen ne kadar ararsan ben de o kadar ararım, kaç kere ihtiyacını sorarsan ben de o kadar sorarım de. Ve lütfen bunu uygula, bu konuda asla geri adım atma.
Normalde böyle hesap kitapları sevmem aşkta, ilişkide, evlilikte ama senin ilişkinde bunu yapmalısın.
Ya böyle alışsın ya da evlenip boşanmaktansa şimdiden bitsin bence. Hiçbirine yanaşmazsan sen sinir hastası olacaksın.
Hayır şuana kadar hiç aramadı.
Bundan güç alır bence. Sende bekliyorsun bak der , anlaşılmamak çok zor.Aynını yapsan kuzum?
Doğru , merkezde annesi ama benim merkezimde değil. Bunu anlayamıyor.Bu sizin de onun annesini aramamanız için en büyük koz. Annen beni 1 kez aradı mı ki diyebilirsiniz.. Ya da sen benim annemi aynı sıklıkta arıyor musun ki diyebilirsiniz..
Adam merkeze annesini koymuş.
Hayır , annemin doğum günüydü pasta alacaktım bana diyor ben hediye alacak mıyım? Annemi çok nadir arar. Gerçekten ablamı , yengemi , annemi ara demeleri bitmedi.Aslında çok büyük bir dert.
Kendisi mesela sizin ailenizle ilgili her özel günü kutlar mı, her sıkıntılı durumda arayıp sorar mı?
Bazı aile yapıları çok önemser cuma, kandil, sıkıntılı durum, kutlamalar vs.. arama ritüel olabilir. Kendisi de o şekilde önemsiyorsa eyvallah derim.
Ancaaak öyle bir şey yok ve size gereksiz yere baskı yapıyorsa gerekirse kavga çıksın en fazla ne olur?
Bu kadar anne kuzusu birisi evlenince annesinin bütün işini de size yaptırır. KV evinden de çıkamazsınız. Belki balayına bile beraber gitmenizi teklif ederŞuan değilim bunlardan sonra. Düşünüyorum
Hayır , annemin doğum günüydü pasta alacaktım bana diyor ben hediye alacak mıyım? Annemi çok nadir arar. Gerçekten ablamı , yengemi , annemi ara demeleri bitmedi.
Yenge kimde onu bile arayacakmışsınızHayır , annemin doğum günüydü pasta alacaktım bana diyor ben hediye alacak mıyım? Annemi çok nadir arar. Gerçekten ablamı , yengemi , annemi ara demeleri bitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?