"Annemi ara" baskısı

Aramasın ben arasam yeterli kimse bir şey beklemiyor ki ondan. Artık aramıyorum içimden gelse de, zorlasa da.

Bilemiyorum nişanlınızı siz tanıyorsunuz benim eşim bana hiç baskı yapmadı ara diye yapsa evlenmezdim kaynanamın bunu yapması cehaletten ya da belki gelenek bilemiyorum bu şekilde iletişim kuruyor o da fazla üzerime gelmedi cuma ben aramadıysam o arar. Zaten eksiklenip ben arar oldum.

Düşünmüyor değilim. Bir süre görüşmeyelim sınırımı aşmaması gerektiğini ya bilecek ya bitecek.

Uzaklaştım şimdi eğer olmayacağına kesin kanaat getirirsem komple bitirebilirim. Ben dizginlemek uğraşacağımı sanmıyorum "aramam,aramıyorum" der kestirip atarım. Kızı arasın oğlu arasın benden önce.

Şimdiden böyle ise evlendikten sonra ne olur hayal edemiyorum bile.yemek yerlerken bi ihtiyaçları var mı diye neden soracaksın,neden sürekli arayıp hürmet etmek durumundasın? ben anlamadim aynı hürmet ve hassasiyeti senin ailene gösteriyor mu? Böyle direterek aratmanin ne manası var ki?nisanlina çok gıcık oldum gerçekten normal davranmıyor şimdiden ailesini pohpohlaman için sana talimat veriyor muhtemelen annesi beklenti içindedir onu daraltıyordur. Bu anne ve yavrusundan uzak dur

Zorla ana baba aratıyorlar ne sacma
Bu türden çok var
Benımkı arıyor aılemı benden de bekliyor
Sankı ben ara diyorum
Arama diyorum
Isteyen gönlünden geçen arasın
Zorla olan herseye karşıyım ben

Annesi beni hiç aramadı mesela. Bir üye yazdığında farkettim beklentim olmadığı için belki de. Alıştırmak çok zor.

Bu kişiyle evlenmek istediğinize emin misiniz?

Aramıyor annem beklemiyor da. Çok nadir benimle ilgili bir şey olursa. Bende ara demedim şimdiye kadar.
Sen anneme ne alırsan ben de seninkine onu alırım, sen ne kadar ararsan ben de o kadar ararım, kaç kere ihtiyacını sorarsan ben de o kadar sorarım de. Ve lütfen bunu uygula, bu konuda asla geri adım atma.

Normalde böyle hesap kitapları sevmem aşkta, ilişkide, evlilikte ama senin ilişkinde bunu yapmalısın.
Ya böyle alışsın ya da evlenip boşanmaktansa şimdiden bitsin bence. Hiçbirine yanaşmazsan sen sinir hastası olacaksın.

Fragman böyleyse filmi bekle.

Aklın varsa evlenmezsin. Ama evleneceksin ve bu yaşadıklarının yüz mislini yaşayacaksın.

Bende bulunmuyorum ben rahatsız olduğum bir şeyi ona yapmıyorum. Bende aynı şeyi hissediyorum biliyor musunuz telefonda yapmak zorundaymışım gibi hissettiriliyor. Bende gelemem artık kendi isteğimle de aramayacağım.

Ben bu ilişkide kısas bile yapmam ararsa nişanlım benim ailemle iletişimi kendi bilir arasa da aramam artık çizgiyi aşmış çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…