- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Sukuretmekicinsebepcok
Küçük yaşlardan itibaren annemden şiddetin her türlüsünü gördüm. gece soğukta yatırmaktan tutun elimi ocak ve sobayla yakmaya çalışma gibi şeyler.. Yıllarca sürekli aşağıladı. 11 yaşımda makarna yapmayı beceremedim diye ağlayarak beni dövdüğünü hatırlarım ama bunlara rağmen ben anne babamı kaybetmekten hep korktum okula giderken asla harçlık vermez ben başarılı olunca hep dalga geçerdi hatta okutmak istemedi kendi zorumla okudum.. Çalışmaya başladıktan sonra fiziksel şiddeti bıraktı ve psikolojik şiddete manipülasyonlara başladı. Ben ise beni sevsin diye bütün paramı olduğu gibi Ona verirdim hatta eksik verince borç alır tamamlar ona verirdim.. Buna rağmen hiç kızım diye sevmedi beni bir defa olsun öpmedi beni... Kıyafet alsam yakışmamış diye sürekli üzer aşağılardı.. Anneme dair mutlu olduğum tek anım yok.. Evlendim evlenme aşamasında türlü türlü psikolojik şiddet aşağılanmalara maruz bıraktı.. Nedeni maddi olarak destek vermeyecektim.. Evlendim çocuğum oldu ve çocuğumu çok seviyordu sevdiği için bende geçmişte yaşadıklarımın üzerini kapatmıştım.. Evime geldiğinde yinede ona karşı öfkeliyim en ufak öfkemde eşime kötülerdi beni.. Bütün Bunlara sabrettim taa ki kızım olana kadar.. Kızım olduktan sonra anneliği bu olmadığı bir annenin kızının saçını tararken öpmesi gerektiğini anneliğin merhamet olduğunu çok daha iyi anladım.. Ve annemin çok kötü bir narsist olduğunu çocukluğumu benden çaldığını onun yüzünden insanlardan sevgi almak için hala her türlü fedakarlığı yaptığımı anladım. Maalesef hala bile yaptıklarına pişman değil.
annem ile arama mesafe koydum ama ona tahammül edemiyorum görünce canım acıyor eskiden çok sevdiğim annemden nefret ediyorum bu normal mi?
annem ile arama mesafe koydum ama ona tahammül edemiyorum görünce canım acıyor eskiden çok sevdiğim annemden nefret ediyorum bu normal mi?