Teşekkür ederimAnnenizi dinlemeyip , doğru bildiğinizi yapmaya devam edebilirsiniz.
Elin tavuğu ele kaz görünürmüş, annenizdeki durum bu
Annenizin sizinle değil kendileriyle sıkıntıları var. Kendisi başaramadığı şeyleri sizin üzerinizde deniyor. Bir sürü de süper anneler var siz de onlardan bahsedin biraz. Siz doğru bildiğiniz yoldan ilerleyin. Cok çalışın, çok kazanın. Ben evliliğin hiçbir insanı kurtardığını görmedim. Para hersey değildir. Annenize rağmen mutlu bir hayat yaşamaya çalışın.Merhaba sevgili KK ailesi. Bu konu benim canımı yaktığı için sizlerle paylaşmak istedim. Ben istemediğim bölümü daha fazla para kazanmak için bıraktım. Çünkü daha güzel bir gelecek inşa etmek istedim kendime. Geçenlerde anne tarafından uzak akrabamızın çocuğu baba parasıyla araba almış. Babası doktor çünkü. Kendisi de benden 1 yaş büyük, üni okumamış ve kuryelik yapıyor. Helal kazanca hiç lafım yok zaten onu anlatmak istemiyorum. Annem normalde bu konularda "aaaa okulunu okumamış görüyor musun" der ama "bak bak para kazanıyor valla helal olsun" dedi. Benim babam yok öldü. Üstüme kalan para da yok. Okumak ve kendi yolumu çizmek zorundayım. Zor bir yol, motive olmam lazım ama maalesef. Kuzenim kocası sayesinde Amerika'ya taşınıyor. Sıfır çabayla hem de. 20lerinden beri 100 kere nişan attı. Sürekli evlendi ve boşandı. Annem burnumu dışarı çıkarttırmıyor ama koca kontenjanından Amerika'ya taşınan kuzenimi göklere çıkardı. Üzgünüm anne. Beni Amerika'ya aldıracak bir kocam yok. İmalarına dayanamıyorum artık. Bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Çok çalışacağım... Elimden ne geliyorsa daha da fazlasını yapacağım. Teşekkür ederimAnnenizin sizinle değil kendileriyle sıkıntıları var. Kendisi başaramadığı şeyleri sizin üzerinizde deniyor. Bir sürü de süper anneler var siz de onlardan bahsedin biraz. Siz doğru bildiğiniz yoldan ilerleyin. Cok çalışın, çok kazanın. Ben evliliğin hiçbir insanı kurtardığını görmedim. Para hersey değildir. Annenize rağmen mutlu bir hayat yaşamaya çalışın.
Amerika ya giden kuzeninle iyi geçin...Merhaba sevgili KK ailesi. Bu konu benim canımı yaktığı için sizlerle paylaşmak istedim. Ben istemediğim bölümü daha fazla para kazanmak için bıraktım. Çünkü daha güzel bir gelecek inşa etmek istedim kendime. Geçenlerde anne tarafından uzak akrabamızın çocuğu baba parasıyla araba almış. Babası doktor çünkü. Kendisi de benden 1 yaş büyük, üni okumamış ve kuryelik yapıyor. Helal kazanca hiç lafım yok zaten onu anlatmak istemiyorum. Annem normalde bu konularda "aaaa okulunu okumamış görüyor musun" der ama "bak bak para kazanıyor valla helal olsun" dedi. Benim babam yok öldü. Üstüme kalan para da yok. Okumak ve kendi yolumu çizmek zorundayım. Zor bir yol, motive olmam lazım ama maalesef. Kuzenim kocası sayesinde Amerika'ya taşınıyor. Sıfır çabayla hem de. 20lerinden beri 100 kere nişan attı. Sürekli evlendi ve boşandı. Annem burnumu dışarı çıkarttırmıyor ama koca kontenjanından Amerika'ya taşınan kuzenimi göklere çıkardı. Üzgünüm anne. Beni Amerika'ya aldıracak bir kocam yok. İmalarına dayanamıyorum artık. Bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Okulu daha fazla para kazanmak için bıraktım diyorsunuz, bu durumda çalışıyor olmanız lazım ama anneniz kuryelik yapan kuzeninizi övüyor. Burayı anlayabilsem "boşver o istediği kadar konuşsun" diyeceğim. Yok eğer okulu bırakıp üzerine hayal perestlik yaptıysanız ve şu an boş boş geziyorsanız acilen iş bulup annenizin çenesini kapatmayı deneyebilirsiniz. O zaman ne dediği umurunuzda olmaz.Merhaba sevgili KK ailesi. Bu konu benim canımı yaktığı için sizlerle paylaşmak istedim. Ben istemediğim bölümü daha fazla para kazanmak için bıraktım. Çünkü daha güzel bir gelecek inşa etmek istedim kendime. Geçenlerde anne tarafından uzak akrabamızın çocuğu baba parasıyla araba almış. Babası doktor çünkü. Kendisi de benden 1 yaş büyük, üni okumamış ve kuryelik yapıyor. Helal kazanca hiç lafım yok zaten onu anlatmak istemiyorum. Annem normalde bu konularda "aaaa okulunu okumamış görüyor musun" der ama "bak bak para kazanıyor valla helal olsun" dedi. Benim babam yok öldü. Üstüme kalan para da yok. Okumak ve kendi yolumu çizmek zorundayım. Zor bir yol, motive olmam lazım ama maalesef. Kuzenim kocası sayesinde Amerika'ya taşınıyor. Sıfır çabayla hem de. 20lerinden beri 100 kere nişan attı. Sürekli evlendi ve boşandı. Annem burnumu dışarı çıkarttırmıyor ama koca kontenjanından Amerika'ya taşınan kuzenimi göklere çıkardı. Üzgünüm anne. Beni Amerika'ya aldıracak bir kocam yok. İmalarına dayanamıyorum artık. Bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Hayal perestlik? Daha güzel kazandıran bir bölüme geçeceğim ve evet şu an tam anlamıyla boş boş dolanıyorum cunku yapabileceğim başka bir şey yok. Sınava erkenden girilebilse girerim ama her şeyin vakti var takdir edersiniz kiOkulu daha fazla para kazanmak için bıraktım diyorsunuz, bu durumda çalışıyor olmanız lazım ama anneniz kuryelik yapan kuzeninizi övüyor. Burayı anlayabilsem "boşver o istediği kadar konuşsun" diyeceğim. Yok eğer okulu bırakıp üzerine hayal perestlik yaptıysanız ve şu an boş boş geziyorsanız acilen iş bulup annenizin çenesini kapatmayı deneyebilirsiniz. O zaman ne dediği umurunuzda olmaz.
Teşekkür ederimSiz akli basinda birine benziyorsunuz.Dogru yol her zaman tektir.O yuzden kalbinizi dinleyim.Herkesin kaderi farklidir..
Teşekkür ederimHe diyin geçin annenizin hayata bakışının değişmesi zor. Siz kendi yolunuza bakın, aldırmayın kimseye
Çok haklısınızHayatınızda kıyas yapan kim varsa karşısında mezdeke açıp oynayın. Okursun birileri daha iyi okullara gider, evlenirsin birilerinin kocası daha zengindir, birilerinin evi daha güzeldir, birilerinin çocuğu daha akıllıdır, birileri birileri… Lütfen kapatın kulaklarınızı. Yarışınız sadece kendinizle olsun.
Kimseyi duyma...Merhaba sevgili KK ailesi. Bu konu benim canımı yaktığı için sizlerle paylaşmak istedim. Ben istemediğim bölümü daha fazla para kazanmak için bıraktım. Çünkü daha güzel bir gelecek inşa etmek istedim kendime. Geçenlerde anne tarafından uzak akrabamızın çocuğu baba parasıyla araba almış. Babası doktor çünkü. Kendisi de benden 1 yaş büyük, üni okumamış ve kuryelik yapıyor. Helal kazanca hiç lafım yok zaten onu anlatmak istemiyorum. Annem normalde bu konularda "aaaa okulunu okumamış görüyor musun" der ama "bak bak para kazanıyor valla helal olsun" dedi. Benim babam yok öldü. Üstüme kalan para da yok. Okumak ve kendi yolumu çizmek zorundayım. Zor bir yol, motive olmam lazım ama maalesef. Kuzenim kocası sayesinde Amerika'ya taşınıyor. Sıfır çabayla hem de. 20lerinden beri 100 kere nişan attı. Sürekli evlendi ve boşandı. Annem burnumu dışarı çıkarttırmıyor ama koca kontenjanından Amerika'ya taşınan kuzenimi göklere çıkardı. Üzgünüm anne. Beni Amerika'ya aldıracak bir kocam yok. İmalarına dayanamıyorum artık. Bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Ben bir anneyim seni taktir ediyorum çaba göstermen bir amacının olması herşeyden daha önemli.Merhaba sevgili KK ailesi. Bu konu benim canımı yaktığı için sizlerle paylaşmak istedim. Ben istemediğim bölümü daha fazla para kazanmak için bıraktım. Çünkü daha güzel bir gelecek inşa etmek istedim kendime. Geçenlerde anne tarafından uzak akrabamızın çocuğu baba parasıyla araba almış. Babası doktor çünkü. Kendisi de benden 1 yaş büyük, üni okumamış ve kuryelik yapıyor. Helal kazanca hiç lafım yok zaten onu anlatmak istemiyorum. Annem normalde bu konularda "aaaa okulunu okumamış görüyor musun" der ama "bak bak para kazanıyor valla helal olsun" dedi. Benim babam yok öldü. Üstüme kalan para da yok. Okumak ve kendi yolumu çizmek zorundayım. Zor bir yol, motive olmam lazım ama maalesef. Kuzenim kocası sayesinde Amerika'ya taşınıyor. Sıfır çabayla hem de. 20lerinden beri 100 kere nişan attı. Sürekli evlendi ve boşandı. Annem burnumu dışarı çıkarttırmıyor ama koca kontenjanından Amerika'ya taşınan kuzenimi göklere çıkardı. Üzgünüm anne. Beni Amerika'ya aldıracak bir kocam yok. İmalarına dayanamıyorum artık. Bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Bir sınava falan hazırlanıyorsunuzdur o zaman, bu boş oturmak olmaz. Ayrıca lütfen kelimeleri ayıklamayın. Orada bir paragraf varHayal perestlik? Daha güzel kazandıran bir bölüme geçeceğim ve evet şu an tam anlamıyla boş boş dolanıyorum cunku yapabileceğim başka bir şey yok. Sınava erkenden girilebilse girerim ama her şeyin vakti var takdir edersiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?