annemi çok özledim:(

GEÇER CANIM SIKMA CANINI BENDE BOĞULUYOR GİBİ OLUYORDUM İLK BAŞLARDA AMA ALIŞTIM. VE OKADAR HAREKETLİ BİR ŞEHİRDEN İSTANBULDAN GELDİM BURALARA SAKİNLİK BOĞDU BENİ GİDECEK PEK YER BULAMIYORDUM.AMA ŞİMDİ BU RUTİNA ALIŞTIM. BENİM EŞİMDE BAZI HAFTASONLARI ÇALIŞIYOR. EVDE YANLIZ KALIYORUM AMA ŞÜKÜRLER OLSUN BAŞKA İNSANLARA BAKINCA ŞÜKREDİYORUM HALİME EŞİMDE EVİNİN GEÇİMİ İÇİN ÇALIŞIYOR SONUÇTA ONADA PEK FAZLA BİŞEY DİYEMİYORUM. BAZEN FARKINDA OLMADAN BU SIKINTILARLA ONA DÜNYAYI DAR EDİYORUM AMA ODA TUZU BİBERİ ARTIK :d

ay bende merkezdeyim komşuymuşuz bide..evet canım benim ailem izmirde eşiminkide eskişehirde.anlıycağınız kimsemiz yok burlarda.valla burdaki insanlar bi acayip bi yan komşum var onun dışında arkadaşım falanda yok...mahalleni yazarsdan evinirim belki yakınızdır...

inşallah bebek olunca herşey düzelir tek ümidim o yoksa tayin isteyecem ama kaynanamlada aynı şehirde olmak istemiyorum :)))

inşallah bebek olunca herşey düzelir tek ümidim o yoksa tayin isteyecem ama kaynanamlada aynı şehirde olmak istemiyorum :)))

ben aynı şehirdeyim çok görüşmediğimiz sürece sorun yok :d hem bizler varız merak etme :)

insanın sevdıgı adam için ailesınınden sevdıklerınden arkadaslarınndan yasadıgı sehırden vazgecmesı ne kadar zormus. zaman gectıkce acısı yanlızlıgı ne kadar da büyürmüş...

yazılan bu yazıları ve tecrübelerinizi okudum kızlarr......ne kadarda kendime güveniyomuşum ama bu güven okuduklarımla yıkıldı rresmennn:2::2::2::2:çünkü bende 3 ay sonra gurbete gelin gidiyorum balıkesire gidiyorum..annem derki hep sen biziz çok özlyceksin burayı çok arycaksın derdii..bende nee özlycem yaa orda ben yuva kurmaya gidiyorum alışırım der hep güçlü kız rolünü oynadım ölede hissetdm ama yaparım, ederim alışırım ......diye..kedimi teselli etdim orda 2 yıl yaşadın ünv okudun ünivden arkadaşların var görüşürsn edersn falan diye..şimdi bakıyorumda galiba yalnızlık vee çokk özlem çekicemm yaaa:2::2::2::2::2::2:

aynen benim annemlerde çok direndi ama ben istiyorum dedim bizi çok özlersin buraları çok ararsın dedi bende alışırım dedim inan olmuyo gidecek bi kapıyı çok arıyosun ama.öte yandan canından çok sevdiğin eşinin yanında olması bambaşka bi duygu allah mutlu mesut etsin..

gerçekten beni güldüren tek şey oldun çoook teşekkür ederim inan biraz düzeldim :)))) allah hiç kimseyi yalnız bırakmasın..

üzülecek bişey yokki ortada bende tecrübe ettim bu durumu ama üzülmenin faydası yok daha çok kendini ve eşini yıpratıyorsun. Hepimiz özlüyoruz aileleerimiz ama onların tek isteği mutlu olmamız mutlusun ve bi bebeğin olacak ailen yanında olmasda sana destek bundan daha ii ne olabilirki :))

bu sayfada üzüntüye yer yokkkkkkk sevdiğimiz adamlarla beraberiz ve bu bizim tercihimiz ailelerimi bize destek çoooook şanslıyıı

haklısın şükretmeliyiz gebelik psikolojisi heralde :))

cnm ben istanbulda 8 senedir yaşıyorum..evlenmeden önce de 6 sene burda yaşamıştım..ancak evlilik filan olunca arkadaşların bir kısmı eleniyor..bir kısmı uzaklara taşınıyor..yada benm gibi sen okuduğun yerden uzağa yerleşiyorsun..ama yine de senn durumunun daha iç açıcı olacağı kanaatindeyim..çünkü balıkesiri biraz biliyorum..ilçede filan değilse arkadaşlarınla rahat görüşürsün..burda trafik de olursa benim bir arkadaşıma gitmem 4 saati bulabiliyor..

Bende ayni dusunurdum nasilsa universiteyi okudugum yer heryeri biliyorum arkadaslarim da var derdim ama bir baktim kimsem yok o kadar zor ki. Esim evlendigimiz gunden beri hep calisiyor ne balayi da ne cicim ayi hem hasretlik hem yasam mucadelesi cok zorrrrr. Annem hep derdi ki koyune git koyune de koyunun de delisine yeter ki uzaga gitme...

sadece kendimi öyle biliyordum benimle aynı kaderi yaşayan arkadaşlar varmış allah bize sabır versin....

doktora gittinmi hiç.moralini hiç bozma kaç aylık evlisin??

4 yılı geçtik canım :)) ama 6. ayımız bu ay bebek için daha yeni sayılırz. dr gittim sorun yok dedi. 1 yıl bekle olmazsa tedavi uyguluyorlarmış. bende beklemedeyim anlican:)

4 yılı geçtik canım :)) ama 6. ayımız bu ay bebek için daha yeni sayılırz. dr gittim sorun yok dedi. 1 yıl bekle olmazsa tedavi uyguluyorlarmış. bende beklemedeyim anlican:)

bir sorun yoksa hiç canını sıkma moralini yüksek tut rabbim gönlüne göre verir moralin yüksek olması çok önemli kafana bile takmaa ben istemiyordum ekim ayında evlendim eşim çok istiyor diye yaptım normalde bizim için çook erken ama yanlızlığımı bir nebze unuturum diye yaptım hayırlısı olsun hakkımızda...

amin canım haklısın kısmetten öte bişey olmuyor. bekliyorum bende bakalım hayırlısın diyelim

sadece kendimi öyle biliyordum benimle aynı kaderi yaşayan arkadaşlar varmış allah bize sabır versin....
Amin cumlemize. AMA yinede cok mutluyum nasip kismet boyleymis diyorum takin olupta mutsuz olmak da vardi AMA cok sukur rabbim sabir guc kuvvet versin hepimize...

Amin cumlemize. AMA yinede cok mutluyum nasip kismet boyleymis diyorum takin olupta mutsuz olmak da vardi AMA cok sukur rabbim sabir guc kuvvet versin hepimize...

haklısın ailemizin yanında olupta çok mutsuzda olabilirdik ama çok şükür bi sorun yok allah herkese sabır versin hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…