Annemi cok ozluyorum

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
32
Kızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus 😔

Sabir diliyorum. Ben sevdiklerimizi tam olarak kaybetmedigimizi dusunerek rahatliyorum, enerji hicbir zaman kaybolmaz, sadece yer degistirir, bir parcalari her zaman bizimle oluyor. Hem anneniz size kimsenin veremeyecegi bir hediye verdi, vucudumuzda enerji ureten bir organel var ismi mitokondri, onun genetik materyali sadece anneden cocuga geciyor. O yuzden bir parcasi hep sizinle❤️

Sabir diliyorum. Ben sevdiklerimizi tam olarak kaybetmedigimizi dusunerek rahatliyorum, enerji hicbir zaman kaybolmaz, sadece yer degistirir, bir parcalari her zaman bizimle oluyor. Hem anneniz size kimsenin veremeyecegi bir hediye verdi, vucudumuzda enerji ureten bir organel var ismi mitokondri, onun genetik materyali sadece anneden cocuga geciyor. O yuzden bir parcasi hep sizinle❤️
Öyle tabi ama insan sesini kokusunu duymadan yapamiyoki😔

Kızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus 😔

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

Annenizin yasını tutun evet ama onunla vedalaşmasını bilmeniz lazım, diğer türlü yazık olur size verdiği onca emeğe ..
Ins yapmaya calısıcam ama inanın çok zor kullandığı eşyaları gördükçe için parcalaniyo en ufak biseyi ben anneme anlatırdım arıyorum şimdi bazen unutup telefondan aradınız kişiye ulaşılamıyor diyince diyorum benim annem benibbirakip gitti😔

Başınız sağ olsun, keşke söylenebilecek, acınızı hafifletebilecek bir şey olsa. Allah anneciğinize rahmet eylesin, size çok sabır diliyorum. 😔🙏🖤

Basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin cok zor. :( Allah kalbinize ferahlik versin, sabir versin.

Başınız sağ olsun. Hayatta sizi karşılıksız seven tek kişi anneniz.Bir parçanız gitmiş gibi. Elbette ki hiçbir zaman unutmayacaksınız. Sadece zamanla yokluğuna alışıyorsunuz ,acının yerini özlem alıyor. Güzel bir şey olunca görsün istiyorsunuz. Keşke yaşasaydı diye iç çekiyorsunuz. Sonuçta anne...Sabırlar diliyorum.

Back
X