Annemi cok ozluyorum

Kızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus

😔
Annemi aramadigim bir günüm yok onsuzlgu hayal bile etmekk istemiyorum 😓 basınız sağolsun Allah sabırlar versin anneniz için bol bol iyilik yapıp gönderin ona dua edin 💕

Önemli olan bu dünya değil, eminim orda güzel bi yerde,boşver burda gün yüzü görmedi diye üzülme,orda Allah 'ın izniyle çok güzel bir dünyadadır, benim babam da doya doya yaşamadı hep ağrı, acı, gezmeyi eğlenmeyi seven adamdı gezemedi :KK43: ama orda elbet bu inişin bu cekilenlerin bir mukafati var bence,
Yıllarca engeli kardeşime bakti sonrada kansere yakalandı yanımda bilincini yitirdi her halini gördüm en son komaya girdi 😔ve vefat etti ıns dediginiz gibi orda mutlu olur ıns

Kızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus 😔
Ben de sizin gibi 30 yaşında hem annesiz hem babasız kalmistim.evlatlarim olmasa bu dünya o kadar boş gelirdi ki.tutunacak tel dalım onlar .Allah hepimize sabır kuvvet versin.Bu dünyada onlar görevlerini sürelerini tamamlayıp gittiler...Gerçek hayatlarına başladılar.Aslinda hâlâ varlar.Boyle düşünün.

Kızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus 😔
Allah rahmet eylesin🙏🏻 bende anne kaybedeli 10 yıl oldu acısı hala aynı ..zamanla alışırsın diyenler bu acıyı tatmayanlardır..acısı ilk günki gibi yüregimde..nur içinde uyusunlar🙏🏻 😞

Allah rahmet eylesin🙏🏻 bende anne kaybedeli 10 yıl oldu acısı hala aynı ..zamanla alışırsın diyenler bu acıyı tatmayanlardır..acısı ilk günki gibi yüregimde..nur içinde uyusunlar🙏🏻 😞
Amin ıns bazen hayatın akışına ole kapiliyoki insan bi anda cikiyo akıldan sonra pişmanlık diyosun o toprağın altında ben niye böleyim diye

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah size sabır ve sağlıklı uzun ömürler versin

Back
X