Annen ve baban da senin hosuna gitmeyen seyler yapmis.sen de insansin yani bir anlik sinirle soylemissin.olur hic onemli degil bence ozur de dilemissin.yanlarina git.annen zaten affeder bence.aranizi duzeltin sonra bir daha yapma annen bu kadar uzuluyorsa.yeterli.
Ben aslinda o sozu annem icin degil babam icin soyledim ama bu kadar uzulecegini tahmin etmezdim gercekten cok mu agir bisey soylemisim ?
bende zamanında annemle çok kavga eden bir insandım ama şimdi hiç bişey demiyorum, çünkü evin her stresini onlar çekiyor. Ama tabi illaki anne baba diye onlar daima haklı olacak diye bişey yok. yeri geliyor onlarda bize sen gibi evlat olmaz olsun gibi laflar ediyor. Hepimiz insanız ve sinirlendiğimiz kırıldığımız anlarda hiç bişey düşünemiyoruz. Bak özür dilemişsin bence fazla arayı açmadan evine git annenle yüz yüze konuş onunla vakit geçir. Bir daha ne kadar sinirlenirsen sinirlen dikkat edersin, sıkma canını.
eve hic gitmek istemiyorum babam yuzunden. sirf annem icin gitsem mi acaba diye dusunuyorum bilmiyorum kafam cok karisik.
benim babamlada sorunlarım var, hep anneme kızıp onu üzmüştüm. Ama başkası yüzünden başkasını üzme. Git bence, Allah korusun birşey olduğunda sağ olduğu günleri ararsın bence hiç durma git derim.
Kesinlike okuyor musun bilmiyorum ama eğer hiç bir işin yoksa yarın hatta bugün atla otobüse git, hatta süpriz olsun annene :)Haklisin. Gitsem iyi olur galiba.
Kesinlike okuyor musun bilmiyorum ama eğer hiç bir işin yoksa yarın hatta bugün atla otobüse git, hatta süpriz olsun annene :)
Okuyorum 2 saat uzaklik var aramizda bugun giderim :)
Hiç bekleme bak seni görünce mutlu olacaktır, onun mutluluğunu görünce sende mutlu olacaksın :)
Bencede. Hemen hazirlanip cikiyorum :)
Sonucu bize bildirmeyi unutma, iyi yolculuklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?