- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
Seninde başın sağolsun burada benim gibi yaralı çokmuş.Canım başın sağolsun. Benimde annem vefat etti çok yakında kızkardeşim evlenecek onun kayınvalideside sorunlu biri. Allah yardımcın olsun kardeşim nişanlısıyla 8 senedir birlikteler ve annesi ilişkilerinde sorun oldu ama kardeşim sabırlı biri sevdiği için katlandı şahsen ben o kadar sabırlı olacağımı düşünmüyorum. Kardeşimi bir türlü kabullenememişti. Halbuki insan empati kurar bu kızın annesi yok diye düşünür nerdeee destek olacağına köstek oluyorlar. Genelde hayat böyle mesela işe girersin annen vefat ettiği için hassas isen bunu bile kullanan insanlar var hayat zor bize de zoru başarmak yakışır![]()
ya inan ki hep geçer dedim sevgiliyiz nişanlıyız ama artık evleniyoruz hala ters işte... ben kulak asmıyorum artık nişanlım da bir an önce seninle evimize geçelim diyor o da sıkıldı ama annesi yapacak bir şey yok. Annem vefat etti iki ay sonra onlara tanışmaya gittim başın sağolsun bile demedi... Napayım artık belki biraz mesafe herkes için hayırlıdır. Kararında gideriz ara sıra artık. Babam üstü kapalı verdi ayarı zaten bir uçak mesafesi atar gelirim ona göre diye