Bi götürün en sağlıklı bilgiyi onlar verir ve ne kadar erken o kadar iyi..
İnşallah birşey olmaz . Kafanızdaki bütün soruları annenizi hastaneye götürürerek cevap alırsınız.merhaba kızlar. Geçirdiği beyin kanamasından sonra sağ Kolu felç oldu annemin ve sağ bacağı da biraz etkilendi bu durumdan ama yürüyebiliyor. Bir ay fizik tedavi gördü, her şey yolundaydı ancak fizik tedavinin üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen kolundaki ağrılar bitmedi ve bu ağırlar fizik tedavi ile başlamıştı. Şimdi de yine sağ ayağında çok hafif bir şişlik var. Hareketsiz kaldığı İçin olabilir mi? 45 gün hastanede kaldı ödem olabilir mi bu şişlik? Benden küçük bi kız kardeşim var ama bu olaylardan etkilenmesini istemiyorum o yüzden ben götürcem annemi hastaneye. Çok ama çok korkuyorum. Bir şey olur mu acaba?
İnşallah birşey olmaz . Kafanızdaki bütün soruları annenizi hastaneye götürürerek cevap alırsınız.
Çok geçmiş olsun.
ne diyelim ölsün o zamanmerhaba kızlar. Geçirdiği beyin kanamasından sonra sağ Kolu felç oldu annemin ve sağ bacağı da biraz etkilendi bu durumdan ama yürüyebiliyor. Bir ay fizik tedavi gördü, her şey yolundaydı ancak fizik tedavinin üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen kolundaki ağrılar bitmedi ve bu ağırlar fizik tedavi ile başlamıştı. Şimdi de yine sağ ayağında çok hafif bir şişlik var. Hareketsiz kaldığı İçin olabilir mi? 45 gün hastanede kaldı ödem olabilir mi bu şişlik? Benden küçük bi kız kardeşim var ama bu olaylardan etkilenmesini istemiyorum o yüzden ben götürcem annemi hastaneye. Çok ama çok korkuyorum. Bir şey olur mu acaba?
Çok ama çok korkuyorum. Bir şey olur mu acaba?
ne diyelim ölsün o zaman
Hareketsizlikten pihti atmis olabilir dr degilim ama bizzat yasadim. Lutfen dr a gidin.
Hayir hareket ettirir hanimefendi o halde temizlik yaptim ben cocuk baktim. Idrar yolu enfeksiyonu icin hastaneye gittim. Apar topar ultrason rontgen vs ile teshis konulduDoktora yarın gideceğiz Zaten. Pıhtı olsa allah korusun hareket ettiremez ayağını, sadece ufak bi şişlik. Bir de fizikten sonra kolundaki Ağrı geçmedi. Fizikten önce Ağrı yoktu. Elektrik verdikleri için oluşan ağrılar Bunlar.
Hayir hareket ettirir hanimefendi o halde temizlik yaptim ben cocuk baktim. Idrar yolu enfeksiyonu icin hastaneye gittim. Apar topar ultrason rontgen vs ile teshis konuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?