Annemi kabullenemedin

Haklısınız. Eşime tatlı dille annen emrivaki yapıp yemege cagırmasın diycem. Bız gıdecegım izde haber veririz sonra sorun cıkıyor dıycem. Evet yıllarca böyle gidecek yoksa. Annesıne de dıyeyım mı sızce emrivaki yapmasın, evden cıkaım gelmıyor bazen falan diye.

Ben sadece ıstedıgım de gıdıp ıstedıgım de kalkmak ıstıyorum. Annemde o konuda rahatım. Kalkalım deyınce eşim kosar. Ama kv de kalkmaz kızar bana

Önce eşinizle konuşun. Olmazsa kayınvalideye uygun bi dille söylersiniz. Tatlı dil herkesi yola getirir. Kapris veya trip uzaklaştırır.

Önce eşinizle konuşun. Olmazsa kayınvalideye uygun bi dille söylersiniz. Tatlı dil herkesi yola getirir. Kapris veya trip uzaklaştırır.
Aslında daha önce söyledim. Oraya gıtmıs tık. Kv dedıkı gelirsiniz dıye suları yaptım kaldı gelmediniz. Söyledım ama gene cagırma ya devam ediyor. Tatlı dille anlayana kadar söylıycem.

Ben zaten eşim arayıpta aksam gıdelım demesin diye telefonu kapatmayı dusunuyorum o derece. Emrivaki ıstemıyorum

Ben sadece ıstedıgım de gıdıp ıstedıgım de kalkmak ıstıyorum. Annemde o konuda rahatım. Kalkalım deyınce eşim kosar. Ama kv de kalkmaz kızar bana
E sizde aynısını yapın. Kalkmayın bıktırana kadar oturun.

Siz gece oturmaktan şikayetçisiniz benim eski eşim ailesinin yanında beni unutuyordu üstelikte daha fazla gün kalmak için iş çıkarıyordu annemlere daha geç giderdik.

Mesela anneme gec gıderız. Aksam 9 da gıdıp 11de galan kalkarız. Ama kendı annesıne 6da gıdıp gece 12 ye kadar. Şimdide kalmalı gıderım dıyor. O da iş cıkarıyor. Annesı gecen esımı cagirmis. Yemek yaptım gel al dıye. Öyle gıttı. Bugun de sabahtan gıttı. Allahtan yakın oturmuyoruz

Kendi gidiyorsa gitsin boşverin sizi zorlamıyorsa salın ne hali varsa görsün.

Gitiginizin 1. Saati kalkalım diyorsan çocuk gibi. Sadece bahane üretiyorsun farkında mısın? Senin geçinmeye gönlün yok derler ya tam o hesap.

Kesinlikle size katılıyorum. Burada gaza gelip gelip gerçekte ya pasif halde ya da her şeyi uslupsuz şekilde dile getiriyor.
Kendi kendini yiyor ben ailesiyle olan konularından beri cok üzülüyorum konu sahibine. Burada konu açtıkça olayi bu kadar detayli bilmeyenler de körüklüyor onu. Kv pis cıs diye. Halbuki biraz tatlılıkla yaklaşsa diyeceğim ama maalesef takıntıları ona engel oluyor. Eve gelen kardeşi eşten gizlemek nedir ya hiç masum şeyler değil bence eşler arasında böyle hesaplar planlar. Şu takıntılar için destek alsa belki ailesinden görmediği sıcak ortamı yaşayacak.

Son düzenleme:
Arıyorum aslında. Mesela haftada 1 2 ben ararım, annesı de 1 kez falan arar öyle
Haftada 1 2 mi ben kv aklıma geldikçe arıyorum yahu kendmi sorguladım şuan belki ayda 1 belki 2 haftada 1 hatta hangi zaman aralığında aradığımı da unuturum yani genel olarak unutkanım da ben ararsam arar o da ...

Hesabını tutmazsanız unutursunuz tabi de konu sahibinin telefonu kapattığında dakikaya baktığına ve biraz uzun olduysa içi içini yediğine eminim. Ben kv ile iyi anlaşan bir gelin olarak bilmiyorum haftada kac kez konuşuruz.

Yahu neden hesabını tutayım ki onu anlamadım aklıma geldikçe ararım yani bu konu sahibi de ararken bundan sonra eşinin yanında arasın .. Ne saçma yahu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…