- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İyiler kotuler demıyorum ama ben sık gorusmek isteyen bı ınsan degilim kiKesinlikle size katılıyorum. Burada gaza gelip gelip gerçekte ya pasif halde ya da her şeyi uslupsuz şekilde dile getiriyor.
Kendi kendini yiyor ben ailesiyle olan konularından beri cok üzülüyorum konu sahibine. Burada konu açtıkça olayi bu kadar detayli bilmeyenler de körüklüyor onu. Kv pis cıs diye. Halbuki biraz tatlılıkla yaklaşsa diyeceğim ama maalesef takıntıları ona engel oluyor. Eve gelen kardeşi eşten gizlemek nedir ya hiç masum şeyler değil bence eşler arasında böyle hesaplar planlar. Şu takıntılar için destek alsa belki ailesinden görmediği sıcak ortamı yaşayacak.
Anlatamıyoruz ki.Yahu neden hesabını tutayım ki onu anlamadım aklıma geldikçe ararım yani bu konu sahibi de ararken bundan sonra eşinin yanında arasın .. Ne saçma yahu .
Ben de kv çok iyi bir insan demedim zaten. Tanımam etmem. Kendince stratejiler uygulayıp hem ilişkilerini kötü yönetiyor hem de kendini yiyip bitiriyorsun. Elinde değil biliyorum da bu yoldan çık diye çabam.İyiler kotuler demıyorum ama ben sık gorusmek isteyen bı ınsan degilim ki
Kısır döngüAnlatamıyoruz ki.O kadar yazıyorum her şey tamam gibi geliyor bir bahane daha çıkıyor ona da yazıyorum sonra bir üye gelip "ıyyy kaynana mı uzaklaş uzaklaş" tarzında yazıyor hemen bombardıman başlıyor. Hep orda zaten de ben kpss çalışıp başka şehire gidicem de çocuğu da kreşe vericem falan. Offf yani.
Hepsinin sebebi var maalesef. Annesinin hayatı eşi ve eşinin ailesinin tutumları yüzünden mahvolmuş. Evlat olarak bunlar hep bilinçaltına işliyor. Tek çözümü destek alması. Maalesef sakın taviz verme denildikçe iyice su yüzüne çıkıyor bu travmalar.Kısır döngü
Geçinesi yok bana göre
Ondan her detaya takılıyor
Aslında kaynanayla iletişimi hepten kesesi var ama çevresinde iyi insan profili vermeye çok alışmış ondan direkt yapamıyor
Ne saçma herkes bir değil sonucta . Mesela benm kv ses ayarı yok bi konusuyo dışarıdan duyan kavga var zanneder bir de bazen tlfnu ne var diye açıyordu nişanlıyken garipsedim baktım kadın böyle sadece bana değil ses etmedim bazen annem diye açar bazen ne var diyeAnlatamıyoruz ki.O kadar yazıyorum her şey tamam gibi geliyor bir bahane daha çıkıyor ona da yazıyorum sonra bir üye gelip "ıyyy kaynana mı uzaklaş uzaklaş" tarzında yazıyor hemen bombardıman başlıyor. Hep orda zaten de ben kpss çalışıp başka şehire gidicem de çocuğu da kreşe vericem falan. Offf yani.
Ben saygı sevgi cercevesınde bır ılıskı saglayamaya calısıyorum. Kımseyle can cıger olmak istemiyorumBen de kv çok iyi bir insan demedim zaten. Tanımam etmem. Kendince stratejiler uygulayıp hem ilişkilerini kötü yönetiyor hem de kendini yiyip bitiriyorsun. Elinde değil biliyorum da bu yoldan çık diye çabam.
Siz istiyorsunuz ki hep gıdeyım ordan cıkmıyayım. Eşimi versem kolumu kaptırcam ben. Bu yuzden mesafelıyımHepsinin sebebi var maalesef. Annesinin hayatı eşi ve eşinin ailesinin tutumları yüzünden mahvolmuş. Evlat olarak bunlar hep bilinçaltına işliyor. Tek çözümü destek alması. Maalesef sakın taviz verme denildikçe iyice su yüzüne çıkıyor bu travmalar.
Sebebi olduğu kesin zatenHepsinin sebebi var maalesef. Annesinin hayatı eşi ve eşinin ailesinin tutumları yüzünden mahvolmuş. Evlat olarak bunlar hep bilinçaltına işliyor. Tek çözümü destek alması. Maalesef sakın taviz verme denildikçe iyice su yüzüne çıkıyor bu travmalar.
Ben sana ne zaman ordan çıkma dedim ki? Lütfen dişinden tırnağından artır, gerekirse mutfak masrafını kıs bu şikayetlerini bir uzmana anlat. Normal şeyler değil bu düşünceler.Siz istiyorsunuz ki hep gıdeyım ordan cıkmıyayım. Eşimi versem kolumu kaptırcam ben. Bu yuzden mesafelıyım
Eşinin aılesıni belkı seveceksin diyorsunuz. Ben sevıyorum. Sadece cancıger olmak istemiyorum. Bana emrivaki yapmasınlar. Kv duygu sömürüsü yapmasın eşime. O da bana trıp atıyor.Ben sana ne zaman ordan çıkma dedim ki? Lütfen dişinden tırnağından artır, gerekirse mutfak masrafını kıs bu şikayetlerini bir uzmana anlat. Normal şeyler değil bu düşünceler.
Baba evinde de akraba ziyareti sevmezdim ve gitmezdim. Ic ıce olmayı sevmiyorum. Babayla falan alakası yok bununHepsinin sebebi var maalesef. Annesinin hayatı eşi ve eşinin ailesinin tutumları yüzünden mahvolmuş. Evlat olarak bunlar hep bilinçaltına işliyor. Tek çözümü destek alması. Maalesef sakın taviz verme denildikçe iyice su yüzüne çıkıyor bu travmalar.
Sence eşinden ailenle görüştüğünü saklayıp eşin annemlere gidelim dediğinde benimkileri ne zamandır görmüyoruz eşitlik olsun demen çok saygı çerçevesinde mi?Ben saygı sevgi cercevesınde bır ılıskı saglayamaya calısıyorum. Kımseyle can cıger olmak istemiyorum
Bu kadar saygı bana ercüment çözeri hatırlattıSence eşinden ailenle görüştüğünü saklayıp eşin annemlere gidelim dediğinde benimkileri ne zamandır görmüyoruz eşitlik olsun demen çok saygı çerçevesinde mi?
Ya da ne bileyim telefonu kapatmayı düşünmen falan?
Sana en basitinden pazara gittim dediğinde laf olsun diye ne aldın diye sorulması saygısızlık mı? Patates, soğan desen yüz göz mü olursun? Ya arkadaşım dese pazara gittim diye sorarsın aa nasıldı neler aldın diye insanlar güncel sohbetlerini böyle seyler üzerinden yapıyor. Ne konuşursun normalde insanlarla sen?
Asosyalsin o zaman ve sosyal bir aileden biriyle evlenmişsin. O zaman birbirnize uygun değilsiniz boşanın.Eşinin aılesıni belkı seveceksin diyorsunuz. Ben sevıyorum. Sadece cancıger olmak istemiyorum. Bana emrivaki yapmasınlar. Kv duygu sömürüsü yapmasın eşime. O da bana trıp atıyor.
Bende baba evinde akraba ziyaretlerine gitmezdim. Bende kv görumceme mesafeliyim aramızda hep bi saygı var . Bunları siz halledeceksiniZ işte dediğim gibi güzellikle bu kadında böyle değişmez koca kadın siz halledeceksiniz böyle eşinizle zıtlaşarak söylerek değil güzellikle halledeceksiniz tatlılıkla deneyin bi bşy kaybetmezsinizEşinin aılesıni belkı seveceksin diyorsunuz. Ben sevıyorum. Sadece cancıger olmak istemiyorum. Bana emrivaki yapmasınlar. Kv duygu sömürüsü yapmasın eşime. O da bana trıp atıyor.
Benim gücüm yetmiyor artık anlatmaya.Hafif takintilimisiniz?
Farkettim farkettimBenim gücüm yetmiyor artık anlatmaya.
Bilirim bunu .Boşandığım da boyleydı .Evımızde oturalım evımı ozledıgım dedıgımde ben 30 yıl onlarla yaşadım.Beni aılemden koparamazsın derdı.Gizli şizofren .Ben kurtuldum.Darısı size .Gene orda bugun. Sabahın köründe gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?