Annemi kabullenemedin

Bence bu eş ailesi konularını "senin ailen", "benim ailem" meselesine dönüştürmek sadece evliliğinize zarar verir.
Herkesin hassas noktasıdır anne babası.
Eğer gerçekten eşinize aşık iseniz, evliliğiniz sizin için önemliyse belli bir saygı ve sevgi çerçevesinde arayın görüşün.
Hem eşinizin gönlü olur hem sorun ortadan kalkar.
Haftanın 3-4 günü aileye gitmek biraz garip ancak bu da tepki olarak yapılıyor olabilir.
Ben bu konuda eşimin gönlünü kırmaktan çok korkarım "annemler" deyince dahi Hangisi "senin annen" mi "benim annem" mi bile demem örneğin Ayşe annem mi vs derim.
Kayınvalidemi de kayınpederimi de her perşembe arar konuşurum.
Kayınvalidemle zaten whatsapp tan da mesajlaşır geyik yaparız.
Sınır çok önemli.
Eşim ailesinin bulunduğu şehirden taşınıp benim aileme yakın bir yerden iş buldu.
Kendisi annemi çok sever annem onu benden çok sever.
Özel günlerde mutlaka aileye çiçek gönderirim
O da aynı şekilde özel günleri asla unutmaz
Siz çok fazla ben sen ayrımına girmiş ve ilişkinize zarar vermişsiniz.
Bence bırakın aileleri, ilişkinizi en baştan düzenlemeye çalışın
 
Yalnız konu sahibinin kurtulmak istediği tek şey kv. Eşi ona balayı dönüşü hakaret etti bu hiç sorun olmadı varsa yoksa kv. Aşağıdaki mesaja bakın.
Netım kararlıyım. Şimdiden dıyorum cocugum krese vercem dıye. Eşim Allahtan bana duskun ve bosanmak falan istemiyor.Bunu da bıraz kullanıyorum ve hayır deyip kestırıp atıyorum
Yazık ben üzülüyorum.
 
Yalnız konu sahibinin kurtulmak istediği tek şey kv. Eşi ona balayı dönüşü hakaret etti bu hiç sorun olmadı varsa yoksa kv. Aşağıdaki mesaja bakın.

Yazık ben üzülüyorum.
Eşi boşanmak ıstemıyor ama kadında huzurda bırakmıyor .Ya neden evlenıosunuz anlamıyorum neden yani .Oturun annenızle
 
Eşi boşanmak ıstemıyor ama kadında huzurda bırakmıyor .Ya neden evlenıosunuz anlamıyorum neden yani .Oturun annenızle
Henüz 4 aylık falan evliler. Boşanmak isteyip istememek için henüz erken. Uzman yardımı şart ve buna rağmen olmuyorsa bence de boşanmalılar.
 
Son düzenleme:
Adam kabul etmezki çift terapıstını .Boylelerı jendını kusurauz sanar bırde .
Evet adam anasından kopamamış o bir gerçek ama konu sahibinin de yanlış yaklaşımları var birbirlerini anlamıyorlar ikisi de karşı tarafa kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor.
 
Vallahı bılmıorum.Adam daha sütten kesilmemiş baksana :)
Adamda olgunluk 0. Balayı dönüşü açtığı konuyu konu sahibi unuttu ben unutmadım. Anlatıldığı kadarını biliyoruz elbet ama konu sahibinin evlilik öncesinden beri konularını bildiğim için durumuna üzülüyorum. Yürümeyecek bu evlilik ve konu sahibi daha büyük takıntılarla basbasa kalacak endişem bu. Yardım almasını defaatle söylüyorum da işte. Hep bir bahane ama ben can ciğer olmak istemiyorum diyor sanki psikolog kv sevgisi yerleştirecek içine.
 
Evet adam anasından kopamamış o bir gerçek ama konu sahibinin de yanlış yaklaşımları var birbirlerini anlamıyorlar ikisi de karşı tarafa kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor.
Ben konu sahıbınde haya gormedım .Gayet net olarak soylemış .Ve sakin bagırmadan .Gercı bır uzman daha ıyı anlar .
 
Adam kabul etmezki çift terapıstını .Boylelerı jendını kusurauz sanar bırde .
Bence gazlamayın hiç konu sahibini
Zaten tüm derdi olmayan ihtimallerden insanlara kurulmak
İki tarafın da haksız olduğu yerler var
Çaba gösterirlerse gayet de aşarlar
 
Ben konu sahıbınde haya gormedım .Gayet net olarak soylemış .Ve sakin bagırmadan .Gercı bır uzman daha ıyı anlar .
Ayrıca sırf eşi sayı tutmasın diye eşinden gizli annesiyle görüşüp kvye gideceği zaman anneme de gidelim eşitsizlik olmasın diye hesaplar yapıp oyun çevirmek çok büyük bir hatadır. Ben eşimin bunu yapmasını kabul edemem.
Sadece eşine değil buraya da o şekilde anlatıyor konu içinde bunu söylemiş oldu. Buradaki insanları da kandırmak bu. Ailemle görüşemiyorum kvye zorla götürülmek isteniyorum acındırması.
 
Eşin senin aileni aramıyorsa az bile yapıyorsun.
 
Tamamda sımdı anneme gittigimi söylesem benim anneme de gıt dıycek.
 
Aıleler
Asosyalsin o zaman ve sosyal bir aileden biriyle evlenmişsin. O zaman birbirnize uygun değilsiniz boşanın.
Ailelerle arabayla gorusmek bana göre sosyallık degıl. Yasıtımla gorusmeye gezmeyi sevıyorum. Saatlerce aynı koltukta oturup 60 yas uzerı akrabalarla konusma yı sevmıyorum. Evden eve gezmeye gıtmek sosyallık degil bana göre
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…