- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bilirim bunu .Boşandığım da boyleydı .Evımızde oturalım evımı ozledıgım dedıgımde ben 30 yıl onlarla yaşadım.Beni aılemden koparamazsın derdı.Gizli şizofren .Ben kurtuldum.Darısı size .
Yalnız konu sahibinin kurtulmak istediği tek şey kv. Eşi ona balayı dönüşü hakaret etti bu hiç sorun olmadı varsa yoksa kv. Aşağıdaki mesaja bakın.Bilirim bunu .Boşandığım da boyleydı .Evımızde oturalım evımı ozledıgım dedıgımde ben 30 yıl onlarla yaşadım.Beni aılemden koparamazsın derdı.Gizli şizofren .Ben kurtuldum.Darısı size .
Yazık ben üzülüyorum.Netım kararlıyım. Şimdiden dıyorum cocugum krese vercem dıye. Eşim Allahtan bana duskun ve bosanmak falan istemiyor.Bunu da bıraz kullanıyorum ve hayır deyip kestırıp atıyorum
Eşi boşanmak ıstemıyor ama kadında huzurda bırakmıyor .Ya neden evlenıosunuz anlamıyorum neden yani .Oturun annenızleYalnız konu sahibinin kurtulmak istediği tek şey kv. Eşi ona balayı dönüşü hakaret etti bu hiç sorun olmadı varsa yoksa kv. Aşağıdaki mesaja bakın.
Yazık ben üzülüyorum.
Henüz 4 aylık falan evliler. Boşanmak isteyip istememek için henüz erken. Uzman yardımı şart ve buna rağmen olmuyorsa bence de boşanmalılar.Eşi boşanmak ıstemıyor ama kadında huzurda bırakmıyor .Ya neden evlenıosunuz anlamıyorum neden yani .Oturun annenızle
Vallahı bılmıorum.Adam daha sütten kesilmemiş baksana :)Henüz 4 aylık falan evliler. Boşanmak isteyip istememek için henüz erken. Uzman yardımı şart ve buna rağmen olmuyorsa bence de olmuyorsa boşanmalılar.
Adam kabul etmezki çift terapıstını .Boylelerı jendını kusurauz sanar bırde .Karşılıklı olarak iletişim probleminiz var çift terapisine gidin
Evet adam anasından kopamamış o bir gerçek ama konu sahibinin de yanlış yaklaşımları var birbirlerini anlamıyorlar ikisi de karşı tarafa kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor.Adam kabul etmezki çift terapıstını .Boylelerı jendını kusurauz sanar bırde .
Adamda olgunluk 0. Balayı dönüşü açtığı konuyu konu sahibi unuttu ben unutmadım. Anlatıldığı kadarını biliyoruz elbet ama konu sahibinin evlilik öncesinden beri konularını bildiğim için durumuna üzülüyorum. Yürümeyecek bu evlilik ve konu sahibi daha büyük takıntılarla basbasa kalacak endişem bu. Yardım almasını defaatle söylüyorum da işte. Hep bir bahane ama ben can ciğer olmak istemiyorum diyor sanki psikolog kv sevgisi yerleştirecek içine.Vallahı bılmıorum.Adam daha sütten kesilmemiş baksana :)
Ben konu sahıbınde haya gormedım .Gayet net olarak soylemış .Ve sakin bagırmadan .Gercı bır uzman daha ıyı anlar .Evet adam anasından kopamamış o bir gerçek ama konu sahibinin de yanlış yaklaşımları var birbirlerini anlamıyorlar ikisi de karşı tarafa kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor.
Bence gazlamayın hiç konu sahibiniAdam kabul etmezki çift terapıstını .Boylelerı jendını kusurauz sanar bırde .
Söylemiyor bunları çoğunlukla. Çünkü her konuda söyleyeceğim yapacağım diyor bir sonraki konusu yine aynısı.Ben konu sahıbınde haya gormedım .Gayet net olarak soylemış .Ve sakin bagırmadan .Gercı bır uzman daha ıyı anlar .
Ayrıca sırf eşi sayı tutmasın diye eşinden gizli annesiyle görüşüp kvye gideceği zaman anneme de gidelim eşitsizlik olmasın diye hesaplar yapıp oyun çevirmek çok büyük bir hatadır. Ben eşimin bunu yapmasını kabul edemem.Ben konu sahıbınde haya gormedım .Gayet net olarak soylemış .Ve sakin bagırmadan .Gercı bır uzman daha ıyı anlar .
Eşin senin aileni aramıyorsa az bile yapıyorsun.Dün eşimle konuşurken bana annemi kabullenemedin dedi. Nerden anlamış. Ben bir örnek vermiştim. Kendi annesini katmamışım da burdan anlamış. Neymiş eskiden hergün arardın diyor. E dedim o evde ben evde ne konuşcam hergün onla.Ben mıç mıç olmam kimseyle dedim.Şimdi korona var yasaklar var diye ben bir yere gitmiyorum. Tek başına gidiyor ve maske ile oturuyor. Hayır yani nasıl kabullenecegim.İçli dışlı olmak istemiyorum. Hayır iyi kadın seviyorum ama hergün de arayamam. Mesela pazara gittim diyorum. Ne aldın diyor. Ben tabi anlatmam onu aldım bunu aldım. Böyle sorulardan sıkılıyorum. Mesafeliyim. Eşime göre ama kabullenmedıgımi annesi gibi görmediğimi söyluyor. Benım bir tane annem var. Saygı da sevgide kusur etmem ama annem kadar yakın olamaz. Hem yapıma ters. Eşime göre herşeye hayır diyorum. Bu hafta sonu yasagında anneannesıne gidelim kalalım dedi.İstemedim. Mantıklı şeylerle gelmıyor bende hep hayır dıyorum. Ona göre huysuzum, herşeye hayır diyorum, Kadir kıymet bilmiyorum. Ama mesafe koymazsam ben mutsuz olacagım
1 ayı gectı aileme gitmiyoruz. Tabıkı aramaz. Ama annesını aramamı beklerEşin senin aileni aramıyorsa az bile yapıyorsun.
Tamamda sımdı anneme gittigimi söylesem benim anneme de gıt dıycek.Ayrıca sırf eşi sayı tutmasın diye eşinden gizli annesiyle görüşüp kvye gideceği zaman anneme de gidelim eşitsizlik olmasın diye hesaplar yapıp oyun çevirmek çok büyük bir hatadır. Ben eşimin bunu yapmasını kabul edemem.
Sadece eşine değil buraya da o şekilde anlatıyor konu içinde bunu söylemiş oldu. Buradaki insanları da kandırmak bu. Ailemle görüşemiyorum kvye zorla götürülmek isteniyorum acındırması.
Ailelerle arabayla gorusmek bana göre sosyallık degıl. Yasıtımla gorusmeye gezmeyi sevıyorum. Saatlerce aynı koltukta oturup 60 yas uzerı akrabalarla konusma yı sevmıyorum. Evden eve gezmeye gıtmek sosyallık degil bana göreAsosyalsin o zaman ve sosyal bir aileden biriyle evlenmişsin. O zaman birbirnize uygun değilsiniz boşanın.
Esıme göre problemi yokkı gıtmezKarşılıklı olarak iletişim probleminiz var çift terapisine gidin
Bende de haksızım ama eşimde suclu. Emrivaki yapıyor sürekliBence gazlamayın hiç konu sahibini
Zaten tüm derdi olmayan ihtimallerden insanlara kurulmak
İki tarafın da haksız olduğu yerler var
Çaba gösterirlerse gayet de aşarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?