Annemi kabullenemedin

Ben kafama takmak ıstemıyorum sadece. Kv ıstedıgı kadar cagırsın, eşim gıdelım yatalım orda desin ben hayır deyıp gecıyorum. Ama kafama takıyorum sonra. Acaba ben kotu bırı mıyım falan diye. Acaba ne dusunecekler dıye. Kendimi hep zorunda hissediyorum onlara karsı

Tamam canim sen sonuna kadar haklisin ne yapmak istersin peki verdigimiz akillarida kabul etmiyorsun!!
Ara kayinvalideni bagir cagir ne hakla cagirirsin surekli darlama be kadin deyin!!! Olur mu???

Bakin siz kimseyi dinlemiyorsunuz @etacarinea baska bir sey demis sen baska bir sey ne alaka verdigin cevap.!!! Sen istedigini soyluyorsun alakali alakasiz!!! Eger esine de boylr yapiyorsan yazik valla adamin beyni yanar!!
Evde 2 kuşu varmış
Sadece onlarla sosyalleşiyor
Ondan böyle olmuş sanırım

Tamam canim sen sonuna kadar haklisin ne yapmak istersin peki verdigimiz akillarida kabul etmiyorsun!!
Ara kayinvalideni bagir cagir ne hakla cagirirsin surekli darlama be kadin deyin!!! Olur mu???
Tatlı dille eşime emrivakı yapmamasını baskı yapmamasını söylıycem

Kesinlikle katılıyorum hatta konu sahibi bence kvden daha tehlikeli. Hem takıntılı hem de plancı. Üzgünüm P Portakalli ordek ama malesef buradan yazdıklarından bu görünüyor.
İstiyor ki eşi ailesiyle görüşmesin dizinin dibinde otursun onun lafını dinlesin ama öyle bi evlilik yok var diyen yalan söyler yani. Tamam eşinde sorun büyük kvdeye bişey demiyorum bence aşırı kötü bi insan değil standart kayınvalide modeli ama asıl sorun konu sahibinde. Destek almadan da çözülecek gibi değil. Konuşup derdini anlatmakta bile güçlük çekiyor biz başka şey yazıyoruz o başka şey konuşuyor bazı yorumlarda. Evde kaldığı için psikolojik olarak çöküntüde sanırım. Allah kolaylık versin.

Sizin için sosyalleşmek sadece kv ile oturup çay ıcıp dedıkodu yapmaksa evet daha sosyalim
Siz bir olaya sadece en işinize gelen tek pencereden bakabiliyorsunuz
Anlamamanıza şaşırmadım o yüzden
Sosyalleşmek sadece arkadaşla görüşmek/sadece kaynanayla görüşmek kutuplarından oluşmuyor
Arkadaşla da buluşulur anneyle de oturulur kayınvalideyle de
İnanmazsınız daha bunun iş arkadaşı var komşusu var
Var da var yani
Tek bir kişiye ya da bir grup insana kanalize olmak zorunda değiliz

Sizin için sosyalleşmek sadece kv ile oturup çay ıcıp dedıkodu yapmaksa evet daha sosyalim
Sosyalleşmek insanlarla iletişime geçmektir. Bu arkadaş, komşu yada kayınvalide olabilir farketmez. Bence biraz onlara zaman verin mesafeyi yanlış anlamışsınız ve yanlış bildiğiniz şeyin doğrusunu da kabullenmeyip aynı şekilde gidiyorsunuz. Bakın kaç kadın yazdı burada yanlışınız olan noktaları ama siz hiç kabul etmiyorsunuz. Eşinize karşı da böyleyseniz üzülürsünüz. Önerileri dikkate alın bence.

Kayinvalide cok tehlikelidir ha sakin ama sakin oturup onunla konusmayin hatta dialog kurunca gozlerinden ve dilinden sizi zehirleyen tukurukler saciliyor. Bu kadar evli insaniz burada mesela biz kayinvalidemizle dialoga girmiyoruz zehirlenmeyelim diye

Sosyalleşmek bana göre ınsanın karşısındakı kısıyle zaman gecirince bu zamandan keyif alması rahatlamasıdır.

Sosyalleşmek bana göre ınsanın karşısındakı kısıyle zaman gecirince bu zamandan keyif alması rahatlamasıdır.
Sosyalleşmenin size göresi ona göresi yok bu nesnel bi kavram öznel değil. Tanımıda bellidir.
Neyse siz bildiğinizi okuyun yakında kocanızın bu tavrınıza tahammül edemediği konular açmak zorunda kalabilirsiniz. İyiliğiniz için yazdık ama olacağı yok iyi akşamlar.

Ben yaptim oyle bir evlilik ama isteyerek olmadi :), es ailesini yuzyuze sadece dugunde gordum, biz baska bir kitada yasiyoruz araya pandemi girince hic gidemedik. Kayinailemin evini bile bilmiyorum hic gormedim oyle diyeyim. Ama yaza avrupa kitasina geri donus planliyoruz, ben esimin ulkesine gidelim istiyorum esim istemiyor. Bende bir tuhaflik var sanirim ama keske ailelere yakin otursak da en azindan haftada bir yemek var mi diye gidebilecegim bir kapim olsa (yemek yapmayi hic sevmiyorum:))).

Bende vazgectim artik yoksa kendimi tutamayacagim ve banlanacagim
Eski konularına bak.. çok önceki konusu akrabasında şımarık çocuk varmış benim çocuğum da böyle olurmu diye konusu var.. olmayan şeyleri kendine dert edinmeyi seviyor
İşte benim kafa haftasonunu dört gözle bekliyorum kızım apartmanda sıkılıyor kayınvalidem bahçeli evde oturuyor ellezzetide çok güzel

Dedigini yapma ne kaybedersin? Bırak surat assin umursama. Esimin ailesine gittiğimiz her hafta kendi aileme de giderdik mutlaka. Esin seni sindirmis. Bastan ipleri eline almazsan isin cok zor olur. Ben her zaman esitlikten yanayım. Kendi ailesini üstün görüp benim ailemi umursamazsa ben onu hic takmam bunu da cok iyi bilir. Kendi gidiyorsa gitsin sen istemiyorsan gitme . Haftafa bit gitmek yeterli. Kalma işi cok sacma bu konuda sana hak verdim.

Bugun gıttı yarında gıdecek annesıne. Kv ile telde konustum. Vakalar azalana kadar bır yere gitmeyecegımı söyledim. Benim ailem dedıgım annem ve kız kardeşim var bi. Ama aramıyor kesinlikle. Bende eşitlikten yanayım. Herkes tek ıstedıgı kadar ailelere gıtsın dıyorum, ama bir hafta benım aılem bır hafta onun Aılesıne gıdelım dıyorum. Sımdı 1hafta ıcınde bı benim annem bir onun annesıne gıttık mı zaman kalmıyor. Bende böyle dusundum. Benim tavrım net ve çizgimi bozmaya niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…