- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sanırım bana da öyle yapıyorBen ters yorumlar yaptığım için hiç cevap yazmıyor bana yada gözardi etti beni
Evet ama gerçekten eşitlik olmalı böyle düşünüyorsa. Kendi annenle gizli gizli görüşüp eşinden saklamak sonra da eşine eşitlik olsun diye duygu sömürüsü yapmak hiç doğru değil konu sahibi bunu yapıyor. Kv ye korona var diye gitmek istemeyip de benim anneme de 1 aydır gitmedik diye şikayetlenmesi normal mi? Korona varsa herkese var. Ya gitmek gelmek bir yana kadın pazardan ne aldın dedi diye suçlu olmuş. Aylardır aynı şeyler ya burda kendi kendine konuşuyor gaza geliyor kocasına karşı tıs. Anca küçük hesaplar, planlar, programlar yapıyor.Dedigini yapma ne kaybedersin? Bırak surat assin umursama. Esimin ailesine gittiğimiz her hafta kendi aileme de giderdik mutlaka. Esin seni sindirmis. Bastan ipleri eline almazsan isin cok zor olur. Ben her zaman esitlikten yanayım. Kendi ailesini üstün görüp benim ailemi umursamazsa ben onu hic takmam bunu da cok iyi bilir. Kendi gidiyorsa gitsin sen istemiyorsan gitme . Haftafa bit gitmek yeterli. Kalma işi cok sacma bu konuda sana hak verdim.
P Portakalli ordek gerçekten öğretmen misin?neden bir kere bile atanamadım bunca yıldır kpss ye nasıl çalışmalıyım?arkadaşlar sizler nasıl atandınız nasıl bir çalışma programınız vardı diye konu açmadın sen ya?niye bir kaç yıl daha atanamazsam nasıl geçineceğim çocuğum olursa imkanları ne olacak diye konu açmadınız?niye hep kaynana ya niyeeeee?
Ben vallahi kaç konudur görmezden geldim ama dayanamıyorum bu kıza gaz veren de bir grup var. Kayinvalide diye duyunca tüyleri diken diken olan insanlar var. Konunun içeriğini bilmiyorlar belki bu kadar, onlar yazdıkça iyice gaza geliyor düşmanlığı artıyor. Baktım yine uçmuş gidiyor dünden beri kendi derdimi bıraktım buraya yazıyorum.sorun bizim sorunumuz değil buna rağmen sinirlerimiz bozuluyor ama kendisi sakin sakin dertleniyor haftada 2 konu açarak.ölü taklidi yapalım görmeyelim konularını ruh sağlığımız için
Evet ama gerçekten eşitlik olmalı böyle düşünüyorsa. Kendi annenle gizli gizli görüşüp eşinden saklamak sonra da eşine eşitlik olsun diye duygu sömürüsü yapmak hiç doğru değil konu sahibi bunu yapıyor. Kv ye korona var diye gitmek istemeyip de benim anneme de 1 aydır gitmedik diye şikayetlenmesi normal mi? Korona varsa herkese var. Ya gitmek gelmek bir yana kadın pazardan ne aldın dedi diye suçlu olmuş. Aylardır aynı şeyler ya burda kendi kendine konuşuyor gaza geliyor kocasına karşı tıs. Anca küçük hesaplar, planlar, programlar yapıyor.
Zaten her hafta aynı sikayetle konu acıyor. Haftada bir gitsin birkac saat ne olacak. Sınavı düşüneceğine bunlarla uğraşıyor. Kayınvalidesi birsey de yapmamış. Yapsa ne olur acaba?Evet ama gerçekten eşitlik olmalı böyle düşünüyorsa. Kendi annenle gizli gizli görüşüp eşinden saklamak sonra da eşine eşitlik olsun diye duygu sömürüsü yapmak hiç doğru değil konu sahibi bunu yapıyor. Kv ye korona var diye gitmek istemeyip de benim anneme de 1 aydır gitmedik diye şikayetlenmesi normal mi? Korona varsa herkese var. Ya gitmek gelmek bir yana kadın pazardan ne aldın dedi diye suçlu olmuş. Aylardır aynı şeyler ya burda kendi kendine konuşuyor gaza geliyor kocasına karşı tıs. Anca küçük hesaplar, planlar, programlar yapıyor.
Keşke bir nebze anlatabilsek hala ama arkadaşım da bana hak veriyor diyor. Ee dümdüz eşim beni annesine gitmeye mecbur ediyor annemin kapısını 1 aydır açmadık dersen herkes sana hak verir. Konunun detaylarında iş değişiveriyor. Tamam kocası da anormal de bu kadar da olmaz ki. Kadınla niye pazar alışverişi hakkında konuşmadın asosyal misin diyorum sosyalleşmek arkadaşla olur akrabayla olmaz diyor. La havle... Halbuki kardeşim izin gününü arkadaşıyla geçirdi nasıl olur da bana oturmaya gelmez diye kaç tane konu açtı, en son kardeşine de mesafe koyacaktı ne oldu acaba?Zaten her hafta aynı sikayetle konu acıyor. Haftada bir gitsin birkac saat ne olacak. Sınavı düşüneceğine bunlarla uğraşıyor. Kayınvalidesi birsey de yapmamış. Yapsa ne olur acaba?
Bence bos durmaktan saracak yer arıyor. Ben kpss ye hazırlanırken tek derdim sınavdı bu tarz seyler aklıma bile gelmezdi yani.Keşke bir nebze anlatabilsek hala ama arkadaşım da bana hak veriyor diyor. Ee dümdüz eşim beni annesine gitmeye mecbur ediyor annemin kapısını 1 aydır açmadık dersen herkes sana hak verir. Konunun detaylarında iş değişiveriyor. Tamam kocası da anormal de bu kadar da olmaz ki. Kadınla niye pazar alışverişi hakkında konuşmadın asosyal misin diyorum sosyalleşmek arkadaşla olur akrabayla olmaz diyor. La havle... Halbuki kardeşim izin gününü arkadaşıyla geçirdi nasıl olur da bana oturmaya gelmez diye kaç tane konu açtı, en son kardeşine de mesafe koyacaktı ne oldu acaba?
Arkadaşın konuları sürekli kendini tekrar ettiğinden boşa yorum yapmak istemiyordum. ama konu sahibi atanamayinca kendisi çalışmadığı için değil de, kayınvalidesi sürekli çağırdığı için atanamadigina dair de bir konu açacak gibi maalesef.Bence bos durmaktan saracak yer arıyor. Ben kpss ye hazırlanırken tek derdim sınavdı bu tarz seyler aklıma bile gelmezdi yani.
Aynı şeyi düşünüyorum, onlar yüzünden atanamadım diyecek.Arkadaşın konuları sürekli kendini tekrar ettiğinden boşa yorum yapmak istemiyordum. ama konu sahibi atanamayinca kendisi çalışmadığı için değil de, kayınvalidesi sürekli çağırdığı için atanamadigina dair de bir konu açacak gibi maalesef.
Hayatının en önemli sınavı için çalışmak yerine insanları takıntı yapmayı saçma buluyorum
Ve kesinlikle kaostan beslendigine inanıyorum
Aynen katılıyorum çoğu kişi okumadan yazıyor hak veren bir sürü yorum almış bizim sözler havada kalıyorBen vallahi kaç konudur görmezden geldim ama dayanamıyorum bu kıza gaz veren de bir grup var. Kayinvalide diye duyunca tüyleri diken diken olan insanlar var. Konunun içeriğini bilmiyorlar belki bu kadar, onlar yazdıkça iyice gaza geliyor düşmanlığı artıyor. Baktım yine uçmuş gidiyor dünden beri kendi derdimi bıraktım buraya yazıyorum.
Tamam sıkı fıkı olmak istemezsin anlarım ama haftada birkac saat gitse ne olur? Kocası da zorla götürmüyor bu acıdan şanslı. Her hafta konu açmasını gectim nerde bir kv konusu görsem bu arkadas orda :) Sınava çalışsın atansin o zaman zaten kv yi düşünecek vakti kalmaz :)Arkadaşın konuları sürekli kendini tekrar ettiğinden boşa yorum yapmak istemiyordum. ama konu sahibi atanamayinca kendisi çalışmadığı için değil de, kayınvalidesi sürekli çağırdığı için atanamadigina dair de bir konu açacak gibi maalesef.
Hayatının en önemli sınavı için çalışmak yerine insanları takıntı yapmayı saçma buluyorum
Ve kesinlikle kaostan beslendigine inanıyorum
Yok dusunmuyorum artık. Kpssye odaklandım. Kpss grubuna gırdım. Orda hergun kac saat calıstık kacta kalktık rapor verecegiz.Tamam sıkı fıkı olmak istemezsin anlarım ama haftada birkac saat gitse ne olur? Kocası da zorla götürmüyor bu acıdan şanslı. Her hafta konu açmasını gectim nerde bir kv konusu görsem bu arkadas orda :) Sınava çalışsın atansin o zaman zaten kv yi düşünecek vakti kalmaz :)
Sizin icin en iyisi olur. Bosverin haftada bir iki saat gidin yemegi yiyin cay icin gelin. Hem yemek derdin olmaz o gün.Yok dusunmuyorum artık. Kpssye odaklandım. Kpss grubuna gırdım. Orda hergun kac saat calıstık kacta kalktık rapor verecegiz.
Bazıları burda seninle dalga geçmiş ama düşenin halinden düşen anlar. ŞU kayınvalideler gerçekten can bezdiriciDün eşimle konuşurken bana annemi kabullenemedin dedi. Nerden anlamış. Ben bir örnek vermiştim. Kendi annesini katmamışım da burdan anlamış. Neymiş eskiden hergün arardın diyor. E dedim o evde ben evde ne konuşcam hergün onla.Ben mıç mıç olmam kimseyle dedim.Şimdi korona var yasaklar var diye ben bir yere gitmiyorum. Tek başına gidiyor ve maske ile oturuyor. Hayır yani nasıl kabullenecegim.İçli dışlı olmak istemiyorum. Hayır iyi kadın seviyorum ama hergün de arayamam. Mesela pazara gittim diyorum. Ne aldın diyor. Ben tabi anlatmam onu aldım bunu aldım. Böyle sorulardan sıkılıyorum. Mesafeliyim. Eşime göre ama kabullenmedıgımi annesi gibi görmediğimi söyluyor. Benım bir tane annem var. Saygı da sevgide kusur etmem ama annem kadar yakın olamaz. Hem yapıma ters. Eşime göre herşeye hayır diyorum. Bu hafta sonu yasagında anneannesıne gidelim kalalım dedi.İstemedim. Mantıklı şeylerle gelmıyor bende hep hayır dıyorum. Ona göre huysuzum, herşeye hayır diyorum, Kadir kıymet bilmiyorum. Ama mesafe koymazsam ben mutsuz olacagım
Sizin icin en iyisi olur. Bosverin haftada bir iki saat gidin yemegi yiyin cay icin gelin. Hem yemek derdin olmaz o gün.
Kimin ne yazdığı umurumda degil. O yüzden de herkese cevap vermiyorum. Ben dün şunu fark ettim. Dün annem aradı, eşim oralı degil. Ama gece kendi annesi aradı. Hemen bana bakıyor, onunda selamı var falan. Benim anneme nasılsa bende öyle olcam. Ki kimse kendi annem gibi olamaz. Eş ailesini seviyorum. Ama mıç mıç vıcık vıcık ilişkiler, nefes aldıgını bile anlatmak bana göre degil. Saygılı mesafeliyim ve rahatım iyi böyle.Bazıları burda seninle dalga geçmiş ama düşenin halinden düşen anlar. ŞU kayınvalideler gerçekten can bezdirici
Zaten konuscam eşimle. Gidince kalkalım deyince kalk senin yüzünden gidesim gelmiyor artık diycem. Ayrıca benim annemi de o aramaz ama kendi benden fazlasını bekliyor. Ki benim annem darlayan meraklı biri degil. Israrı sevmiyorum. Bana emrivaki yapmasınlar. Açık açık kv ye de söylıycem eşime de. Yorgunum mesela bugun hayatta evden cıkmam.Ama onlar o gün için plan yapıyor ve bana soran yok. Bu hosuma gıtmıyor. Eşime yaptıgın tüm emrıvakılere cevabım hayır dıycem. Dün küstü gitti öbür odaya. Yanımda sevmedigim şarkıyı söylüyor. 4 kez sus dedim susmadı. Gitti dıger odaya. Pesınden gıtmedım kendı geldı. Hıc yalvarıyorum. Ne kv ne eşim benden önemlı degıl. Ben nasıl mutluysam öyle yaparım.Sizin sorununuz kayinvalide değil eşiniz kaynanaligi fazlasiyla yapıyor zaten
Esiniz hem ailesinden kopamamis birey olamamis yeterince olgun degil, hem de saygısız. Bana gore de hayirsa hayirdir ustelemek isrardir ve saygisizliktir bana gore. Acikcasi ben ugrasmazdim bu tip bir insanla ve bu yönünü evlenmeden gormemek imkansiz bence
Dan diye ilk mesajı okuyarak konunun özünü kavrayamazsınız. İçeriği de okusanız keşke. Tabi siz de programlı kv düşmanıysanız bilmem. Konu sahibi kvsi çayını tatlısını önüne getirdiğinde bile şikayet konusu açtı. Kac konudur herkes onun iyiliği için bir şeyler yazıyor ama sabrımız tükeniyor.Bazıları burda seninle dalga geçmiş ama düşenin halinden düşen anlar. ŞU kayınvalideler gerçekten can bezdirici
Yahu ben kv ile kıc kıca oturmak istemiyorum. Annemlerde oturmam. Huyum bu sevmıyorum sıkılıyorum. Psikologada Gıtsem İSTEMİYORUM. Vıcık vıcık ılıskılerı sevmiyorum, soguk nevale yom, yalnızlığı seviyorum oldu mu. Saygı sevgi cercevesınde bellı periyotlarda görüşürüm. İşim var gücüm var. Sürekli ev oturmasınamı gıdeyım ya. Bu mu sosyallık. Gıdersın sahilde gezersin avm de gezersın. Evde 6 saat oturmak darlıyor beni darlıyor. Sevmiyorum baska kapalı ortam.. Kendı evımde mutluyum Ala ala anlatamıyorum. Eşim isterse hergun gıtsın benı darlamasınDan diye ilk mesajı okuyarak konunun özünü kavrayamazsınız. Herkes onun iyiliği için bir şeyler yazıyor ama sabrımız tükeniyor.
Zorla goturmuyor ama trıp atıyor. Anası da duygu sömurusu yapıyor. Konuscam ikisiyle bana emrivaki yapmasınlar. Ayrıca benım annem arayınca beyefendi oralı olmuyor, ama kendı annesı arayınca hemen ben bı selam söylemesem oralı olmasam trıpler tafralar. Benım aılem yok gıbı. Hep kendı anasına gıdelım, kendı tarafına gıdelım. Dun gıttı annesıne önceki gun gıttı. Gecen hafta gıttı. Hatta kaş orda dıyorum. Benım eşim anacı. Bende annemı severim ama Sureklı gıt gel sıkılırım bende.Ben eşitlikten yanayım. Onun ailesıne her hafta gıderken benım tarafa gelınce yorgunum diyorsa bende gitmem o kadar. Eşime dıyorum her hafta gıdelım ama benım anneme de gıderız. Kabul etmiyor. O yuzden 2 haftada bır dıye anlastık. Fazlasında benı darlamasınTamam sıkı fıkı olmak istemezsin anlarım ama haftada birkac saat gitse ne olur? Kocası da zorla götürmüyor bu acıdan şanslı. Her hafta konu açmasını gectim nerde bir kv konusu görsem bu arkadas orda :) Sınava çalışsın atansin o zaman zaten kv yi düşünecek vakti kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?