Annemi kabullenemedin

Madem derdin kv ile değil, kaç tane konu açtın kız kardeşim izin gününü arkadaşıyla geçiriyor bana oturmaya gelmiyor diye. Yine kendi kendine aramayacağım, o yokken anneme gideceğim diye kuruluyordun. Kvden beklediğin anlayışı sen de kardeşine göstermiyorsun demek ki.

Ayır
Ayrıca gıdınce tabıkı bos durmuyorum. Cay kek herseyı getiriyorum. Paşam az napıyo ben anne babaanne annaanne ile otururken paşamız kardesı ile ayrı odaya kapanıyor saatlerce. Ben napmısım falan umurunda degıl. Böyle ev oturması mı olur. Gelse yanımda otursa belkı sıkılmam o kadar. Ya da 2 saat otur kalk. Gunu orda bitirmenin ne anlamı var. Sabah gıtse aksam kalkar. Aksam gıtse gece kalkar.

Vala kardeşim konusunda o kızı kıskanıyorum galıba. Cunku her ızın gununde o kızla. Benı gene arıyor sürekli, hatta annemle suprız yaptı geldı falan. Ama o kız hep paylasım yapıyor kardeşim falan yazıyor. Yanı galıba onunla gezmesini falan kıskanıyorum.

Aaa annenle kardeşin sana haber vermeden mi geldiler. Sence saygısızlık, emrivaki değil mi bu?

Vala anneme gitmekte zor gelıyor 2 vesait, evımız baya ters.Akrabalardan alıstım galıba herseyde bi sorun arıyorum. Ama kv nin sucu yok. Her anne gıbı gelsınler ıster. Ama eşim suçlu. 35 yasında evlendi dıye bence orayı özluyor. Hatta gıt gel yılbasında ben tek kalırım dedim

Tatlım ben senin kötü biri olduğunu veya mutlu olamayacağını düşünsem inan bana bu kadar üstüne düşmem. Hayatın travmalarla geçmiş. Sana eski konularında da hep yazdım kolay şeyler yaşamamışsın. Bak ben babamı kollarımda kaybettim ve 16 yaşındaydım. Hala bunun travmasını yaşıyorum uzunca süre terapiler aldım üstelik, bende kaygı bozukluğunu bıraktı bu olay. En ufak ruhsal sıkışmada anksiyete atakları yaşayıp o aldığım destekler sayesinde ataklarımı eskisinden daha kolay atlatıyorum. Inan bana çok fayda göreceksin hiçbirimiz çelikten değiliz ve profesyonel bir yaklaşım hepimize iyi geliyor. Eşin veya kayinvaliden kusursuz diyemem. Eşin zamanla ikinizin bir aile olduhunu farkedecek ama sen bu şekilde sen bensiz git, ben tek kalırım dersen bu adam kendini nasıl ikinizin evine ait hissetsin? Sen resmen kendi elinle aman aileni bırakma diye itiyorsun bu çok yanlış.

Evet ama eşim dün gitti önceki gün gitti. Bu hafta izinli. Her fırsatta gidiyor. Ben bu kadar çok gitmek istemiyorum. Ama o aşırı düşkün. Gitmek bana mutluluk vermiyor ki. Eşimi o eve soksam çıkamıyor bi türlü. Sonra tartısıyoruz. Bende de kaygılanma, kafaya takma var. Ama bunu törpülemeye çalışıyorum. Bende işe girince terapiye başlamak istiyorum. Kafama takmak istemiyorum.

Konuyu cinsiyetten düşünürsek eşin annenle sıkı fıkı değil babanla olurdu zaten
Damat kayınvalide öyle çok nadir sıkı fıkı oluyordur
Genelde kaynana-gelin/damat-kayınpeder oluyor

Kız kardeşiniz konusunda da niye evde kadınlarla otursun kız?
Arkadaşla geziyor işte tam da senin sosyalleşme anlayışına uygun olarak

Bu kafayla da sonun boşanma olacak haberin yok
İstediğin kadar oturursum o zaman çok sevdiğin evinde boş boş

Konunun içeriğini biliyorum

Konunun içeriğini biliyorum
Eşim sürekli ailesine gıtmek ıstıyor. Yılbasını orda gecırmek yatılı kalmak ıstıyor. Bende ıstemıyorum. Gıdınce kalkmıyor bende bı saat sonra sıkılıyorum.Kv falan ıyı haklarını yiyemem. Yemek hazırlar hep cagırır. Ama gıdınce kalkmıyor eşim dıye hep hayır dıyorum. 2haftada bır gıdıyorum. Şuan yasak dolayısıyla gıtmıyorum. Bu yuzden kv dusmanı oldum. Ayrıca kaçv ye tabiki yardım edıyorum oturmuyorum

Her ailenin dinamiği farklı. Eşimle kendime bakıyorum ben ona göre daha düşkünüm anneme. Eşimle ablasına bakıyorum eşim daha düşkün ailesine. Herkesin yapısı, yetişme tarzı başka. Inatlasırsan ortayı bulamazsın. Sen ben kendi annemle de sıkı fıkı değilim diyorsan eşinin anneni aramaması annene gitmek istememesi doğal değil mi? Siz eş olduğunuzu ikiniz de henüz idrak edememişsiniz zaten en büyük problem bu. Birlikte başbaşa kaliteli vakit geçirdiğinizi de sanmıyorum. Destek almak için işe başlamayı beklersen gerçekten evliliğin için çok gec olacak, sence böyle bir yıkım yaşamayı kaldırabilir misin?

Kavga falan etmiyoruz aramız iyi. Sorun olacagını sanmıyorum. Hem haftaya ya da dıger hafta eşime kv ye çay ıcmeye gıdelom dıycem. Kv ye de söylıycem. Maskeyle otururuz. Ama sımdı cuma gidersek eşim trafik var kalalım burda 2 gun diyebilir. O yuzden bastan konuscam. Kalma falan olursa ben taksi ile dönerim sen kalırsın dıycem. Yanı bana bıraksın ben derım ona 2 haftada bır

Bana açıklama yapmak zorunda değilsin çünkğ seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım ve benim durumum senden daha vahim

Bana açıklama yapmak zorunda değilsin çünkğ seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım ve benim durumum senden daha vahim
Ben ne kadar buraya acıklama yapsam da kk ya göre haksızım. Her hafta kv ye gıdıp saatlerce oturmak zorundayım. Çünkü ben gelinim. Senı bende iyi anlıyorum. Keske evın uzak olsaydı. Benım avantajım ev uzak

Evet senin tek avantajın o. Ama seninkide benimki gibi ısrarcı , dik kafalı, illa benim dediğim şekilde olsun diyenlerdense bizde sıkıntılar bitmez

Evet senin tek avantajın o. Ama seninkide benimki gibi ısrarcı , dik kafalı, illa benim dediğim şekilde olsun diyenlerdense bizde sıkıntılar bitmez
Israrcı ama ben inatçıyım, hayır dediysem ısrar etsede gıtmem. Biraz dik kafalıyım ben

Erkeklerın beynı ayno çalısıyr sanırım . benım eşimde oyle her hafta sonu gıdıyz hala istemıysn gıtmek dıyodu . afedrsnz wc bile dısarda yagmurda camurda ilk hamılelıkte ses etmedm gunlerce kaldm , covugum oldu arayı seyrelttm şimdi oda wc ye gıdıyo ve yıne hamıleym hala her hafta gıdıp kalalım istıyo 15 dk lik yolda . bende gıtmıyorm boyle daha ıyı oluyrm ,herkes ıstedıgını desın umrumda mı asla . herkes rahatına bakıyosa ben mı rezil olcam . kafam rahat .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…