- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
Allah rahmet eylesinSizi cok iyi anliyorum yaklasik bir ay once ayni korkulari yasadim.
Babam oksuruk sikayeti ile gittigi hastahaneden akcogerinde kitle gozukmeai sebebiyle burunkoskopiye alindi patalojiye yollandi.sonuc akciger kanseri cikti.sonrasi kemoterapi.
3 kur kemoterapi aldi ve biz babami 10 gun once kalp krizinden kaybettik.
Cok zpr cok aci allah annenize aifa versin biz kanserden kayberiz diye korkuyorken kalpten kaybettik
Yumurtalığımdaki kist ameliyatı oldum 7 yaşımda. Apandisitte kötü hücre görmüşler almışlar. Alındığını 10 sene sonra öğrendim. Hemen her ameliyatta alırlarmış hazır açtık alalım derlermiş. Eskiden böyleydi şu an bilemem.doktor değilim, konu hakkında da çok bilgim yok
öncelikle Allah şifa versin annenize inşallah
fakat okuyunca çok şaşırdım
hani rahim, yumurtalık, lenf bezi anlarım da apandisit neden alınmış onu anlamadım, yani bir şey yokmuş ki organda
böyle mi oluyor ameliyatlar? riskli olabilir alalım deyip alınıyor mu?
hani isteğe bağlı göğüs aldıranlar oluyor kalıtsal risk sebebiyle, ama böylesi çok şaşırttı beni
valla dediğim gibi öncesinde kanser falan demediler bana ben sürpriz gittim. kuzenimi sıkıştırdım yanında olayım 1 gün izin alırım lütfen söyle dedim. söz aldım ondan yoksa annem ameliyat gününü söylemeyin demiş. kanseri zaten söylemediler.
Kendisi yumurtalık kanseri. Az öncede kuzenimle konuştum ama patoloji kesin sonucu gelmeden birşey söyleyemem riski ve evresi hakkında dedi. Ama şuan için görünen, organlarda gözle görünür birşey olmadığı için 1 yada 2. evredir dedi. Yinede sonuca göre belli olur dedi. ameliyat öncesi oranlarda kesin kanser yada kesin kanser değili göster testler değildir, fakat ameliyat esnasında gönderilen parçaya zararlı denmesi kesin kanseri gösterir dedi. Evresi dediğim gibi patoloji ayrıntılı sonuç çıkınca öğrenilecekmiş.
Çok çok geçmiş olsun annenizin atlatmasına çok sevindim.Canim benim aklima 2 sene once yasadiklarim geldi benim annemin hicbir seyi yokken rahim kanseri cikti Allaha sukur 1.evreydi kemoterapi falan gormedi bu saatten sonra yapilacak tek sey iyi bir doktor secmek ahlayip vahlamanin kimseye faydasi yok.Doktor hatasi yuzunden o kadar cok hasta zarar goruyor ki annen icin iyi bir doktor bul ve bol bol dua et
çok şükür çok geçmiş olsun.. darısı benim anneme olsun inşallah...ve allah kimsenin başına vermesinAynısı teyzeme oldu kilo aldım diye aynı gün yatış verdiler apar topar amaliyat karpuz kadar kist almışlar.. Şimdi iyi tekrar işine başladı şükür inş annenizde iyi olur
şen şakrak istesemde olamıyorum. istemsizce çok kontrolcü oluyorum. şimdi teyzemin yanında. sakın pencereleri açma teyze, öksürük gelirse sırtını ovala, yemeği nasıl yaptın, şu saatte yürüsün şu saatte dinlensin.. Artık bünyesi hassas değilmi.. bçyle ufacık şeylerden büyük şey çıkacak diye korkuyorum. artık alelade yaşamasına izin veremem. onu acaba bu mu donuklaştırıyor, korkuyormu acaba.Korkunuzu içimde hissettim. İnanın anne babayı kaybetme korkusu ile yaşıyorum ben de. Gamsız bir evlat olmayı isterdim. Allah anneciginizi sağlıktan ayırmasın. Anladığım kadarıyla annenizde ciddi bi durum yok. Ciddi hastaları derhal tanırım. Rahat olmaya çalışın. Annenizin yanına şen şakrak gidin. Size dua edeceğim.
İzmirdeyim ben. Zaten çok sık gelirler ayda bir gelim minimum 2 hafta kalırlar babamla. burada da yaşıyorlar bir nevi. bende yanımda olmasını istiyorum. Aslında para biriktiriyorlardı buradan bahçeli bir ev almak için ama 2 yıldır nasip olmadı.. Tabiki artık daha fazla yanımda istiyorum onları, ve ben bakmak istiyorum.Yumurtalığımdaki kist ameliyatı oldum 7 yaşımda. Apandisitte kötü hücre görmüşler almışlar. Alındığını 10 sene sonra öğrendim. Hemen her ameliyatta alırlarmış hazır açtık alalım derlermiş. Eskiden böyleydi şu an bilemem.
Konu sahibi çok geçmiş olsun kuzeninize ısrar edin her şeyi öğrenin bilmemek daha kötü. Bakın ne güzel geçmiş ameliyat daha da iyi olacak anneniz. Hangi şehirdesiniz? Yanınıza taşınsalar. Küçük bir yerse birde temiz hava da çok iyi gelir
Hayır müdahale edemiyorlar ama en azından doktor dilinden evraktan rapordan anlamadığımız için anlatabiliyorlar daha sabırlı neyse ki..Allah şifa versin kardeşim Benim annemde hasta Ciddi rahatsızlıkları var sürekli ağrısı Şu an durmu çok ciddi değil ama her an tekrarlayabilir O kadar korkuyorum ki en ufak bi aksilik duyduğumda elim ayağım boşalıyor tarif edilmez açılar ve boşluk oluyor içinde anlatılmaz.. Sabir edin en azından akrabaniz doktor size yardımcı oluyorlar... Herşeye müdahale ediyorlar.. Çok sanslisiniz
kanser çıkmışmıydı peki?Aynısı teyzeme oldu kilo aldım diye aynı gün yatış verdiler apar topar amaliyat karpuz kadar kist almışlar.. Şimdi iyi tekrar işine başladı şükür inş annenizde iyi olur
İzmir güzel yer. En kısa sürede yanınıza almaya çalışın bence. Benim yumurtalıkta kist vardı sadece. Yumurtalıkla birlikte alındı. Apandisitte lenflerde sorun varmış tesadüf eseri Göründü alındı. Ameliyattan sonra 5 yıl boyunca Hematoloji bölümüne gittim sadece kan tahlili verdim o kadar. Herhangi bir tedavi uygulanmadıİzmirdeyim ben. Zaten çok sık gelirler ayda bir gelim minimum 2 hafta kalırlar babamla. burada da yaşıyorlar bir nevi. bende yanımda olmasını istiyorum. Aslında para biriktiriyorlardı buradan bahçeli bir ev almak için ama 2 yıldır nasip olmadı.. Tabiki artık daha fazla yanımda istiyorum onları, ve ben bakmak istiyorum.
Dün kuzenimi arayıp konuştum içim rahatladı birazcık.
Sizede çok geçmiş olsu. o zamanlar tedavi gördünüz mü?
kötü huylumuydu ki?İzmir güzel yer. En kısa sürede yanınıza almaya çalışın bence. Benim yumurtalıkta kist vardı sadece. Yumurtalıkla birlikte alındı. Apandisitte lenflerde sorun varmış tesadüf eseri Göründü alındı. Ameliyattan sonra 5 yıl boyunca Hematoloji bölümüne gittim sadece kan tahlili verdim o kadar. Herhangi bir tedavi uygulanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?