Annemi kaybettik

Hepinize duserdi hanimefendi! Yerinden kaldirmak zordu diye oldugu yerde kalmaya mi terkettiniz annenizi yazik..
Anneniz kac yil bu şekilde yasadi bilmiyorum ama ona buna bana bakin diye yalvartacak kadar surundurmussunuz kadincagizi..
Birisi bahaneler bulup 2 koca yil gitmemis birisi parayla bile bakmayi kabul etmemis ne hayirsiz evlatlarmissiniz umarim kendi cocuklarinizdan ayni muameleyi gormezsiniz ama muhtemelen goreceksiniz..

Bakın eşimin senelik izininde ancak 1 hafta kalabilirdim. Benim çocuğum çok yaramaz özel araba bulduk eşim 1000 TL maaş alıyor oradan buradan para bulup öyle gittik..
eşin dönüp sen kalsaydın?
belki ablalarında eşleri yüzünden çok bakamamışlardır

Evet giden gitti.. topraktan geldik toprağa gideceğiz. Uzuldugum nokta keşke insan gibi baksalardi. Bilmiyordumki eziyet çekip aç kaldığını ablam herkese yemeğini yapıyorum falan derdi babamda öyle diyordu oda çok eziyet etmiş cenazede diğer ablam anlattı.. bazılarıniz şunu söylemiş 1000 TL ile iki çocuk diye. Yıllardır çocuğumuz olmadı mucize verdi rabbim ikinciden sonra zaten düşünmüyoruz. Yaş 33 olunca hadi bu tane daha olsun dedik. Rabbim onları rizkiyla verio

eşin dönüp sen kalsaydın?
belki ablalarında eşleri yüzünden çok bakamamışlardır
Kucamda ve karnımdaki çocuklami. Bilmedigin için haklisin. Ama benim çocuğum gibi küçük çocuğu olan yoktu. Çocuğumu tanisaydin hangisine bakabilirsin derdiniz

İki yıl annesini görmemiş, ...miş diye yaşananları anlatan biri için kardeşlerini eleştirmek çok haksızlık oluyor.
Bakmasanızda bari gidip görseydiniz. Bari hastahaneye yetişseydiniz. Ana bu yahu, 2 yıl görmeden nasıl durulur.

Allah razı olsun ne iyi geldi mesajın. Allah sanada sabırlar versin

Siz çocuğu değilmisiniz diyorsunuz yanındaki çocukları bakmamış.
Bakmadılar ya birde yapmacık yapmacık bayıldılar.. biz uzaktaydik sadece !addi destek olabilirdik yanimdakiler manevi de olamadılar.. yalvardi!m ablama insan anasina paraylami bakar.

Başın saolsun canım ama hatalısın gitmek istesen her türlü gidersin yanına görmeye bence bahane bunlar insan o kadar hasta annesinin yanına nasıl gitmez ki sende bakmayan kardeşlerin kadar suçlusun kusura bakma ve soruna cevap evet günaha girdin

Allah annene rahmet etsin.
Güzel mekanlarda ikramlarda bulunsun inşaALLLAH.

Ama böyle bir konu buraya nasıl açılır anlamıyorum....
Ben vicdan yapsam,canım yansa,Annem ölse ,buraya konu açmak aklımın ucundan geçmezdi.
Sanırım bizim ;;kardeşlerini suçlayarak yükünü hafifletmemizi istemişsin, ama ters tepti sanırım.
Yerinde olsam konunun kapanmasını isterim.
Bana göre hem annenin anısına saygısızlık hemde hamile bir kadının psikolojisinin kaldırabileceği yorumlar duymayacaksın.
Yazık ....Olan olmuş ölen ölmüş ,Kimin neyle cezalandırılacağını neyle ödüllendirileceğini yalnız ALLAH bilir.
Allah sana da sabır versin kader boyutunu atlamamak lazım,tövbe ve dua et annen için.

Öncelikle başınız sağolsun..

Annenize çok üzüldüm.. Keşke şartları zorlamış olsaydınız da bu vicdan azabını çekmeseydiniz.. Ama olan olmuş, acınız çok taze. Söylenecek çok şey var ama neyse.. Allah rahmet eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…