- 17 Şubat 2013
- 218
- 235
- 103
Hepinize duserdi hanimefendi! Yerinden kaldirmak zordu diye oldugu yerde kalmaya mi terkettiniz annenizi yazik..Sağolun anlamanızı beklemiyordum.. kimse kimsenin halini bilmez benim annemi yerinden kaldırmak zorduki bir başıma bir göz odada nasıl bakabilirdim. Benim oğlum 21 aylıktan beri herşeye aglio nereye gitsek insanlar bizi disladi. Otogarda ki insanlar bile şikayet etti. Tabi anlayamazssiniz. Soruyorum 12 saatlik yoldan gidip o kadincigaza 1 hafta bakabilirdim yoksa dibindekileremi düşerdi ona bakmak. Biz ablama para teklif ettik begenmedi az buldu
eşin dönüp sen kalsaydın?Bakın eşimin senelik izininde ancak 1 hafta kalabilirdim. Benim çocuğum çok yaramaz özel araba bulduk eşim 1000 TL maaş alıyor oradan buradan para bulup öyle gittik..
Amin. Gitsem bile 1 hafta bakabilirdim. Ama dibindeki çocukları bakmamis
Kucamda ve karnımdaki çocuklami. Bilmedigin için haklisin. Ama benim çocuğum gibi küçük çocuğu olan yoktu. Çocuğumu tanisaydin hangisine bakabilirsin derdinizeşin dönüp sen kalsaydın?
belki ablalarında eşleri yüzünden çok bakamamışlardır
Babam kabul etmedi diyorum bakacak olan orda bakacak diyordu anlayan yokmuş beni yoksa teklif ettim benyanınıza götürebilirdiniz neyse Rabbim rahmet eylesin bolca dua edin
Allah razı olsun ne iyi geldi mesajın. Allah sanada sabırlar versinCanım öncelikle basın sağolsun çok zor bir durum bende yaşadım ne demek istediğini anlıyorum
Annemin kanser olduğunu ogrendigimde hamileymisim haberim yoktu haliyle oturup aglardim niye böyle oldu hamileyim bakamıyorum sinir krizi gecirdigimi biliyorum eşimle keza öyle arkasından boş gebelik olduğunu öğrenince hani sevinmedim ama üzülmedim de taktiri ilahi dedim.
Canım hamileyim kendine eziyet etme nolur bazı yaşadıklarımızdan kader diyelim ne bilim üzülme demekle geçmiyor eminim ki uzuleceksin ama sen bebeklerin için ayakta dur ben de kardeşim için dik durdum hep yatağa girince herşey değişiyor ama senin karnın da can var canım
Bakmadılar ya birde yapmacık yapmacık bayıldılar.. biz uzaktaydik sadece !addi destek olabilirdik yanimdakiler manevi de olamadılar.. yalvardi!m ablama insan anasina paraylami bakar.Siz çocuğu değilmisiniz diyorsunuz yanındaki çocukları bakmamış.
Allah kimseyi o duruma düşürmesin mekanı cennet olsunAllah razı olsun. Evet çok çekmedi garibim. Ona buna yalvariodu biri bana baksın die. RABBİM çok yalvartmadi
AminAllah kimseyi o duruma düşürmesin mekanı cennet olsun
Başın saolsun canım ama hatalısın gitmek istesen her türlü gidersin yanına görmeye bence bahane bunlar insan o kadar hasta annesinin yanına nasıl gitmez ki sende bakmayan kardeşlerin kadar suçlusun kusura bakma ve soruna cevap evet günaha girdinMrb arkadaşlar.. güzel annemi 1 hafta önce kaybettik. 65 yaşında şeker hastasiydi garibim su icse boğazında kalırdı. Helaliyle yiyip icemezdi hep boğazında kalıyordu. Felçde geçirmişti her acıyı her hastalığı yaşadı. En kotusude 8 çocuğunda bakmadı. Annemin boğazında mandalina kalmış babam bakiodu dişlerini takmayı unutmuşlar ve mandalinanin yarışı boğazında kalmış orda can çekise cekise can vermiş. Sonra sadece kalbini calistirmislar 4 gün Sivas'ta makineye bağlı kaldı sonrada kalbide durdu. Zaten yaşasaydı sadece gözleri bakacakti çünkü beyin okjisensiz kalmış. Ben anneme 12 saat uzakliktaydim. Ve 2 yaşında çocuğum var ve 6 buçuk aylıktan hamileyim ve annecimi 2 yıl göremedim uzak die gidemedim hep çağırıp duruyordu maddi manevi gucsuzlukten dolayı. Cenazesinde yine göremedim hamilesin bakma dediler. Ve diğer çocuklarında uzaktı. Sadece ona yakın iki tane ablam vardi ama kadincigaza bakmamislar bile bir kaşık çorba vermemişler igrenmisler altına yapio yemeği üstüne döküyor die. Her gün ağlıyorum bakamadım diye vicdan azabı çekiyorum. Eşim bana sen nasıl bakacaktin kucağında bir çocuk karnında bir çocuk. Ne olursunuz günaha girdimmi
Annenize neden gitmediğiniz belli olduAllah belanızı versin sizde yaşayın o aciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?