Amin. Gitsem bile 1 hafta bakabilirdim. Ama dibindeki çocukları bakmamisAllah sabır versin: ( sizin yapabileceğiniz bir şey yokmus,şimdi bol bol dua edin hem siz,hem o rahat eder. Allah yüreğinize ferahlık versin çok zor olmalı..
Allah razı olsun. Evet çok çekmedi garibim. Ona buna yalvariodu biri bana baksın die. RABBİM çok yalvartmadibaşın sağolsun. lütfen ağlama bebeklerini düşün. imkanın olsa gitmek istiyormuşsun zaten. şimdi acılarından kurtuldu emin ol bu şekilde yaşamayı o da istemezdi...
Olan olmuş,dusunmemeye çalışın acinizi yaşayın vicdan yapmanız hicbir şeyi değiştirmeyecek keşke imkan olsaydı imkanları zorlasaydiniz gibi cümleler fayda etmeyecek,ilerde maddi durumunuz olursa eğer vicdan azabinizin hafiflemesi ve annenize sürekli dua gelmesi için bir cesme yaptırın okul bahçesine ya da yol kenarına böylece dua kapısı kapanmamış olur.Amin. Gitsem bile 1 hafta bakabilirdim. Ama dibindeki çocukları bakmamis
Çocuklarınızın bir suçu yok, onlar siz istediğiniz için, sizin seçiminiz sonucu varlar.Her gün esimlede tartisiyorum çocuguma hatta karnımdaki bebeğime bile kızıyorum sizin yüzünüzden göremedim diye. RABBİM günah yazmasın ama içim acıyor çok mutsuzum. Annecime bakamadım. O oralarda açlık çekerken herkes onu asagilarken ben birşey yapamamisim... Herkes hayatına çok güzel devam ediyor ama ben çok kötüyüm...
Ya allah rızası için böyle diyorsunuz da evinizin bir köşesine alamadınız mı kadıncağızı. Ya da o kadar kardeş bir araya gelip bir bakıcı tutamadınız mi?Allah razı olsun. Evet çok çekmedi garibim. Ona buna yalvariodu biri bana baksın die. RABBİM çok yalvartmadi
Allah sizi mükafatlandırsın inşallahDibindeki çocukların canı yoktu zaten? Anneannem aynı anneniz gibi. Biz bakıyoruz annemle. Teyzem altı saat uzakta ve hep bahanesi bu. Yok çocukları yok kocası. Hiç elini atmıyor bir şeye. Annem sokağa bile çıkamıyor. Bir saat uyutup çıkıyor mesela koştura koştura. Alışverişini mi yapsın, faturasını mı ödesin? Gezmeyi dolaşmayı, eğlenmeyi geçtim zaten. Yatırmsaı ayrı, yıkaması, tuvalete tutması ayrı ayrı zor. Kardeşlerinize kızıyorsunuz ama siz de iki sene gitmemişsiniz. İki sene ya iki sene bu durumdaki anne görülmez mi? Çok üzüldüm annenize, başınız sağ olsun ama başkalarını suçlamayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?