Annemi kaybettik

Anlamadim ki niye yalnizca kocanizin senelik izninde gidip bakabiliyormussunuz? Kocaniz siz olmadan yapamiyor mu? Kocaniz izinden donup calisabilirdi, siz de annenize bakabilirdiniz bi sure orada yssayip. Basiniz sagolsun aciniz var da kardesleriniz kadar suclu buldum sizi. Annem en hassas noktam, okuyunca konunuzu benim bile icim acidi, yaziktir ya komsum olsa her gun ilgilenirdim ben, saka gibi... Ayrica cocuklarinizi da suclamayin, bu sizin hataniz cocuklarinizin hatasi degil.

Anneniz bir eve 8 cocuk sığdırmış siz 8 ev bir anneyi sigdiramamissiniz.
Kardeslerinizi bosverin.
Ettginiz beddualara guldum.merhametiniz annenize islememiski sizin baska ne denir.
Ablaniz abiniz bakmadiysa size ne oralarda ele gune muhtac birakip altin kaciran bir kase yemegi olmayan insan bakmamanizin vicdanini omur boyu yasayin.
12 saat degil 12 milyon saat olsa ne olur.esiniz nasil gidecektin demis esinizin annesi hasta olsa gitmeyecek mi?
Evinizde bir kanepe kenarida mi yoktu alip oturtacaginiz.
Allah affetsin sizi.

kimse kusura bakmasin bu konuda ah vah sen bakamazdin edemedin diyemicem..
hatta cok sinirlendim okurken bile...
sanirim anneme bende uzagim 7 saat uzakliktayim hassasim ondan belki de
ve canim annemi tum anneleri Allah basimizdan eksik etmesin.Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ama anne ya anne...
bakamazdim bakabilirdim yok BAKACAKSIN...
8 tane evladi bakmadi diyosunuz bu 8 tane evladin icinde siz de varsiniz...

kadincagiza Allah tan rahmet diliyorum.mekani cennet olsun
bende anne olmak icin caba sarfediyorum 3 yildir.Rabbim insallah bana hayirli saglikli evlatlar nasip eder....
ayrica oyle kocan da hayirsizmis kendi anasina baktirir ama beyfendi..
bana da kocam diyo gitme yok havalar soguyo yok para yok falan diyo bende kusura bakma senin annen dibinde ben ozluyorum annemi gidicem diyorum o kadar....bi yol parasi da veremicekse bana niye koca olmus o zmn...o da susuyo hakliyim cunku...
8 tane hayirsiz evladim olacagina 1 tane hayirli saglikli evladim olsun daha iyi.....

gelmis bi de burda millete yok Allah belanizi versin yok bilmem ne...
ya niye actin o zaman konuyu..
hamilesin evladin da var annesin sen de ama bakalim senin evlatlarin sana bakacak mi hoc sanmiyorum ...
terbiyesizligin luzumu yok millete satasacagina git bari dua et...
kadincagiz vefat edeli 1 hafta olmus kizi gelmis burda konu aciyo utanmadan 2 senedir gidemedim hastaydi diyo bi de millete bela okuyo
oldu gülüm....

Çok ayıp!
Ölüm konusunda ekstra hassasım, burada anne babasını kaybetmiş insanlar var, biri de benim, kimseye ölüm acısını yaşayın demem, sizlerde demeyin.
Ah etmenin negatif enerjisinden de hiç haz etmem, n'aber der gibi beddua etmeyin.

Konu yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…