- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 44
Basimiza gelmeyecek hanfendi cok sukur anamiza babamiza sahip cikiyoruz uzakta da olsalar ihtiyaclarini goruyoruz hem de kendimizinkilerden once! Saygisiz ve kotusunuz siz, yazik...Utanmazlar başınıza gelse anlardınız kopekler
olsun bi hafta bi hafta bunlar bahane neyse Allah anneni cennetine kabul etsin inşallahAmin. Gitsem bile 1 hafta bakabilirdim. Ama dibindeki çocukları bakmamis
aynen bende acısı taze diye çok şeyi yazdım sildim vallaAllah rahmet eylesin ,mekani cennet ilsun.Babaniz varmis gene bakmis sagolsun.Lutfen yanlis anlamayin.Sizin ablalari suclamaya hakkiniz yok bencede .12saat yol ,hamilelik vs. bahanelerle sonuçta sizde bakmamissiniz.Yazdiklarimin cogunu sildim aciniz taze soylenecek cok sey varmis .Annenize dua edin simdi sadece gecmis geri gelmiyor.
Allah belanızı versin sizde yaşayın o aciyi
Utanmazlar başınıza gelse anlardınız kopekler
banlancağımı bilerek yazıyorum ALLAH sana vicdan versin annene bakamycak kadar vicdansızsın millete hakaret etme haddini bil ikincisi biz senle aynı duruma düşmeyiz çünkü annemizede babamızada bakarızAllah belanızı versin sizde yaşayın o aciyi
Gene de konu sahibi acılı haliyle saldırmış etrafa.aynen bende acısı taze diye çok şeyi yazdım sildim valla
Annenize bakmamak için kırk takla atmışsınız yalan mı ?Utanmazlar başınıza gelse anlardınız kopekler
acılı hali mi yoksa zoruna mı gitti dediklerimiz bilmiyorum ama Allah affetsin cnmGene de konu sahibi acılı haliyle saldırmış etrafa.
biz senin gibi bencil değiliz asıl senin evlatlarından dolayı gelcek hanfendi Allah annenizi kurtarmış çok şükürUtanmazlar başınıza gelse anlardınız kopekler
Aynen öyle elin oğlunun anası hasta olsa iki çocuğum var. Yok gebeyim. Yok yol uzak demez afedersiniz seve seve( anladınız siz onu) bakardı.Ne kadar vicdansız ve duygusuz olduğunuz bu mesajlarınızdan belli zaten. 2 yıl annenizi görmeye gitmemenize şaşmamalı. Burda insanlar sana haklısın çocuğun var paran yok gidemezdin üzülme diyecek içini rahat ettireceksin ama öyle bi dünya yok. Yanında yaşadığın kaynanan bi hastalansın bak da gör elin oğlu nasıl annesine baktırtıyor sana !!
Vuhuuu konu sahibi,ucusa gecmissiniz. Allah inis takimlariniza zeval vermesin ne diyelimUtanmazlar başınıza gelse anlardınız kopekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?