Annemi kaybettik

Icim sizladi 8 cocuk dogur buyut sonra bu sekilde can ver hayat hic adil degil hele ki boyle bencil evlatlarla... belli ki 8iniz birden ben niye bakicam oteki cocugu baksin diye diye kadini muhtac etmissiniz. ablaniz para istiyormus! Verseydiniz madem ne istiyorsa kadincagizi bu halde birakmaya deger miydi kendi itismeniz yuzunden olan hasta ve yasli kadina olmus. yazdiklarinizin hicbiri bahane degil. paraniz yoksa cocuklari siralamayi ihmal etmemissiniz ileride onlar da size donup bakmayacak emin olun. hamile halinizle buraya boyle bir konu acmissiniz bir de bu insanlarin nasil bir destek vermesini bekliyorsunuz insan utanir. bizi de gunaha soktunuz durup dururken...

Allah rahmet eylesin ,mekani cennet ilsun.Babaniz varmis gene bakmis sagolsun.Lutfen yanlis anlamayin.Sizin ablalari suclamaya hakkiniz yok bencede .12saat yol ,hamilelik vs. bahanelerle sonuçta sizde bakmamissiniz.Yazdiklarimin cogunu sildim aciniz taze soylenecek cok sey varmis .Annenize dua edin simdi sadece gecmis geri gelmiyor.

aynen bende acısı taze diye çok şeyi yazdım sildim valla

Allah belanızı versin sizde yaşayın o aciyi

Utanmazlar başınıza gelse anlardınız kopekler

Ne kadar vicdansız ve duygusuz olduğunuz bu mesajlarınızdan belli zaten. 2 yıl annenizi görmeye gitmemenize şaşmamalı. Burda insanlar sana haklısın çocuğun var paran yok gidemezdin üzülme diyecek içini rahat ettireceksin ama öyle bi dünya yok. Yanında yaşadığın kaynanan bi hastalansın bak da gör elin oğlu nasıl annesine baktırtıyor sana !!

Annenize bakmamak için kırk takla atmışsınız yalan mı ?
Kadın eceliyle ölmemiş
Takma dişleri olmadan mandalina yerken ölmüş
Diğer kardeşlerinizde sizin kadar sorumsuz.
Annenizi allah sizin gibi evlatların elinden kurtarmış !!!

Aynen öyle elin oğlunun anası hasta olsa iki çocuğum var. Yok gebeyim. Yok yol uzak demez afedersiniz seve seve( anladınız siz onu) bakardı.
Ama iş kendi anasına gelince yapamadım edemedim demesini biliyor.
Bir de utanmadan kardeşlerine laf buluyor.
Dinime küfreden müslüman olsa!

Acın varsa git ağla!

Burada vicdan rahatlatmaya çalışma.

Ay siz ne terbiyesiz bir insansınız. Bir de başınıza gelsin diye beddua etmek yeni moda oldu burada. Niye başıma gelsin canım böyle vicdan azabı çekmektense giderim annemin yanına ilgilenirim ben. Her şeye bir bahaneniz var maşallah, para yok demişsiniz sonra ablama para teklif ettik kabul etmedi demişsiniz. Yok 12 saatlik yol da yok çoluk da çocuk da. Bakmak isteyen iki eli kanda da olsa gider bakar kardeşim, burada iki vah tüh edip işine gelmeyen yorumlara beddua etmek insanlığa sığmaz. O haksız yere ettiğin beddualar da aynen sana geri döner, haberin olsun.

evet annenizin 8 evladı varmış
ama herkes kendinden sorumludur
çünkü insan geceleri bir başkasının vicdanı ile değil kendi vicdanı ile o yatağa girer
bir başkasını suçlamak belki sizi vicdanen rahatlatır ama belli bir süre
bence başkalarını suçlamayın
Allah annenize rahmet etsin mekanı cennet olsun

Allah belanızı versin sizde yaşayın o aciyi

Yaşayacağız büyük ihtimalle de sen beddua ettin diye değil doğanın kanunu bu.. Ama en azından 8 kardeş olup yemeğini bile yiyemeyen anamızı ölüme terk ettik diye vicdan azabı duymayacağız.. Şuraya gelip acını paylaşırsın anlarız, resmen kardeşlerini çekiştirmek için konu açmışsın.. Nasıl kardeşeniz artık, birbirinize olan kininiz annenizin acısından bile daha büyük.

Terbiyesizlesmissiniz iyicene. Millet size hak versin diye konu acmissiniz, aksi olunca cildirdiniz. Bahane bunlar insan isterse giderdi, kimse size bakin demedi annenize " ama gidip gorebilirdiniz" dedi. Ayip yaptiginiz.

Ne rezil bir insanmissiniz saygi yok terbiye yok..
gerci annesine merhamet etmeyen bir insandan burda hic tanimadigi kişilere saygi göstermesini beklemek sacma olurdu
çocuğunuzun laftan sozden anlamamasina şaşırmamak lazım allah size sabir kolaylik versin cunku yaslaninca kendinizin bir tik saygısız ve merhametsiziyle basbasa kalacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…