- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
- Konu Sahibi derandiren
-
başınız sağolsun canım...ben öyle bir acı yaşamadım ama herkes ilacı zaman diyor...Ne yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum.
Bir süre önce annemi kaybettim hiçbirşeyi yoktu sapasağlam annecim 54 yaşında serseri bir araç sürücüsü yüzünden öldü (Allah bırakmasın) Babam ve iki erkek kardeşim tek kaldı babam kalp hastası zaten..
Psikolog psikyatr tedavisi görüyorum görüyoruz hepimiz.ama kendime gelemiyorum kabullenemiyorum benim gibi olan insanların yaşadıklarını merak ediyorum nasıl dinecek bu acı?? Geçecekmi
Canim benim öncelikle başın saolsun.ben her zaman ailemden birini kaybetme korkusu yaşarken sen kaybetmisisn cok aci bi durum.acini yaşa kendini toparlamaya çalış bak baban kardeslerin yaşıyor hala sımsıkı onlara sarıl.rabbim annenin meskanino cennet etsin.geçer zamanla fakat Allah a sığın.yasayanlara uzun ömurler versin .Ne yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum.
Bir süre önce annemi kaybettim hiçbirşeyi yoktu sapasağlam annecim 54 yaşında serseri bir araç sürücüsü yüzünden öldü (Allah bırakmasın) Babam ve iki erkek kardeşim tek kaldı babam kalp hastası zaten..
Psikolog psikyatr tedavisi görüyorum görüyoruz hepimiz.ama kendime gelemiyorum kabullenemiyorum benim gibi olan insanların yaşadıklarını merak ediyorum nasıl dinecek bu acı?? Geçecekmi
Annecigin elbetteki bir yerlerde o gelmeyecek ama Rabbim nasib ederse siz gideceksiniz inşallah cennette kavuşacaksiniz.Eminim babaniz icin de cok zor hayat arkadasini cocuklarinin annesini kaybetti.Aglamak istiyorsaniz aglayin annenizin sevdigi seyleri yapin mesela onun adina cicek dikin agac dikin az da olsa eksikligini doldurmaya calisirsiniz.Sanki bana sizin manevi yukunuz de cok gibi geldi.erkek kardeslere ablalik babaya destek kolay degil ama size de ihtiyaclari var.Allah rahmet eylesin.Sağolun hepiniz. Banada alışacaksın diyorlar nasıl alışılır bilmiyorum hayatımda böyle bir acı yaşamadım sanki annem bir yerde ve tekrar gelecek : (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?