Annemi kaybettim dayanamıyorum.

Ayyy deranım çok çok üzüldüm
Başın sağolsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Çok üzgünüm

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin, en zoru da ani ölüm. Maalesef geçmiyor sadece alışıyorsunuz sanırım. Ağlayın üzülün. Elden ne gelir ki, takdiri ilahi. Bunu demek belki benim için kolay ama sizin yüreğinizin acısını çok çok hissedebiliyorum. Babamı abimi kuzenimi amcamı dedemi 1 yıl içinde kaybetmiş biri olarak yazıyorum. Acı geçmiyor.

Canım çok çok üzüldüm başınız sağolsun.Su an acın çok taze zamanla geçecek inan bana şimdi hissettiğin kadar acı hissetmeyeceksin..Mekânı cennet olsun insallah..rabbim sabır versin hepinize.

Rabbim mekanını cennet etsin çok zor rabbim sabrini versin ins

Başınız sağ olsun demeye geldim. Ölüm bu dünyadaki tek genel gerçek aslında. Hepimizin sonu bu. Zamanla geçmese de alışıyor sanırım insan her şeye... Başka türlü milyarlarca insan nasıl devam ediyor yaşamaya? Anneniz için hayır işi yapabilirsiniz, arkasından güzel yad edebilirsiniz, dua okuyabilirsiniz inançlı biriyseniz. Hayatta iken yapmak istediği bir şey varsa siz yapabilirsiniz. Allah cenneti ile müjdelemiştir inşallah, maalesef başka da ne denir bilemiyorum. ...

Allah sabir versin.cok uzuldum. Zamanla alissan da yokluguna aklinda geldikce yuregin sizlayacak. Ölűmű kabullenip kavusacagimizi bilmekten baska çaremiz yok.

rabbim kalbine ferahlik versin. annenin mekani cennet olsun. gidenler gelemiyor ama biz onlara dogru gidiyoruz. omrunu faydali islerle ve guzel gecir. annen icin dua et faydali ameller yap. dua et cokca. Allah sana yardim etsin hem kendini topla hem aile bireylerini. bundan yillar sonra zor gunlerdi ama dagilmadik toparlandik yolumuza devam ettik dersin insallah. sabir diliyorum cokça

Basiniz sagolsun mekani cennet olsun sizede Allah sabir versin
Evet tamamen gecmeyecek ama azalacak ben anemi 10 sene önce kaybettim 50 yasindaydi benim herseyimdi arkadasimdi ,annemdi,cocugumun bakicisiydi,komsumdu o varken kimseye ihtiyacim yoktu benim bir ay icinde kanser oldu ve hayatini kaybetti benim akvaryumum kırılmışı sudan cikmis baliga döndüm ne kiz kardesim nede teyzem var o yüzden Ailede bayan olmamasi paylasim konusunda insani biraz daha zorluyor ama hersey geciyor merak etme ben dünya birdaha dönmez sanmıstım ama dönüyormus

Başınız sağolsun. Babam, elim bir kazada abim, üç buçuk yıl oncede annemi kaybettim. Acıları hiç geçmiyor ama o acıyla yaşamaya alışıyorsun.

Böyle bir durumda ne desek az kalır yetmez sanırım Başınız sağolsun Allah'ım sabrınıza sabır katsın inşallah

Basiniz sagolsun Rabbim sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…