Annemi kaybettim dayanamıyorum.

Deran inanc noktasinda ayni inanctanmiyiz bilmiyorum eger herhangi bir dine inanmiyorsan yazdiklarim icin özür dilerim o dönem benim icin teselli olan bagzi düsüncelerimi anlatmak isterim ben o dönem düsündügümde aslinda annem icin degil kendim icin üzüldügümü onun orada mutlu oldugunu acilarindan kurtuldugunu düşünerek teselli buldum birde kardesimin bana kurdugu bir cümle beni etkilemis ve teselli etmisti o bana dünya hayatinin ahiret hayati yaninda denizde bir damla kadar az oldugunu kısa oldugunu söylemisti sen denizi bıraktin bir damla icin bu kadar üzülüyorsun demisti bunlaru düsünerek kendimi teselli etmeye calistim Allah kolaylik versin sende atlatirsin insallah Allah yardim ediyor inan...

Basiniz sagolsun.annem 22 yasinda erkek kardesini bir kazada uc ay sonrada annesini trafik kazasinda kaybetti. Annemin acisi hasatliklari yani omur bitti hayati bitti denistim annemin. Tam on iki sene oldu.elimizden geleni yaptik iyi olsun diye mutlu etmeye calistik. Acisi hafifledi ama hic gecmedi.hic...Rabbim heoinize aabir versin canim benim.dua bol bol

Sağolun hepiniz. Banada alışacaksın diyorlar nasıl alışılır bilmiyorum hayatımda böyle bir acı yaşamadım sanki annem bir yerde ve tekrar gelecek : (((
En büyük ölüm acısıydı annemin ölümü ...daha önce sadece ölen muhabbet kusum icin aglamistim oysa... başka ölüm olmamisti nasıl bir aci cidden bilmezdim

45 yaşında ne evlatlarının düğünlerini ne de torunlarını görebildi annem 14 yıl oldu.

Asla unutmuyorsun sadece zamanla alısıyorsun hepsi bu .

Zamanla alışacaksın inan sadece zaman lazım sana Allah sabır versin .

Allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun annelerimizin. Ben de annemi kaybettim, 6-7 yıl önce, 47 yaşındaydı..
hala yüreğim sızlar, burnumun direği kırılır aklıma geldikçe, çıldırma sınırına gelirim, sonra kendimi sakinleştirmeye çalışırım..
Arkadaşların da dediği gibi acı geçmiyo, sadece o acıyla yaşamaya alışıyor insan.. Allah sabırlar versin, güçlü olmalısın, Allah elden ayaktan düşürmesin..

Sekiz ay olacak 7 gün sonra bende geçecek mi diye merak ediyorum çok zor anne bir başka .Geçmiyorda belki biraz hafifliyordur.
Basın sagsagolsun Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun. Mekânı cennet olsun.
Bol bol dua edin. Rabbim sabirlar versin.

Sekiz ay olacak 7 gün sonra bende geçecek mi diye merak ediyorum çok zor anne bir başka .Geçmiyorda belki biraz hafifliyordur.
Basın sagsagolsun Allah rahmet eylesin
Sizlerin de başı sağolsun. Toprakları bol, mekanları cennet olsun. Yazdıklarınızı okuyunca kalbimde bir sizi hissettim. Rabbim sabirlar versin.

Bayağı bi fikriniz var???

Gidip gelmişliğiniz var galiba???

Ya da size ön bilgilendirme geldi???

Konu sahibi başınız sağolsun.Ben annemi 13 yaşında kaybettim.Çok zor zamanlar ama

insanoğlu herşeye katlanıyor.

Çok fazla anlam yüklüyoruz dünyaya oysa hepimiz öleceğiz bir gün er ya da geç bazısı daha zamansız beklenmedik oluyor ama son hep aynı yere varıyor. Bir varmış, bir de yokmuş... Ya kendine gelip hayatını devam ettireceksin ya da kahrolarak kendini bitirerek devam ettireceksin sonuç değişmeyecek.Geriye kalan bir ailen var ne guzel ki ve sana çok iş düşüyor gibi. Inancın varsa dua et, ferahlarsın.. Beterin beteri var unutma!

Acı geçmez.
Acıya dayanmayı öğreniriz.
İçinde sönmeyen mum gibi.
Arada alevlenir arada diner ama asla sönmez.
Allah yardımcınız olsun.
Onun orda çok mutlu oldugunu düşünün.
Sizi gördüğüne de eminim.
Anneler çocuklarının üzülmesine dayanamazlar.
Anneniz için güçlü olun.

Başin saolsun canım o eksiklik hiç kapanmıycak içinde ben 4 yaşındayken kaybettim hem annemi hem babamı hala eksiklikleri omuzumda

Allah sabır versin çok üzüldüm anne bu yeri dolmuyor zaman zaman derler amaadua etmekten başka çare yok Allah mekanını cennet eylesin

Başın sağolsun :/ allah sabır versin ..

Ben de babamı kaybettim ama birden değil ,yavaş yavaş ölümünü izledim .tabi ki çok büyük yaralar aldım .kaybıyla birlikte ben de kayboldum .düştüğüm çukurdan uzunca bir süre çıkamadım .bir yıl geçmesine rağmen yeni yeni hayata adapte oluyorum .uzman yardımının etkisi çok büyük oldu bu yolda .alışıyorsun ama acın azalmıyor .benim ki gittikçe alevleniyor mesela .özlüyorum ,rüyalarıma giriyor ,kötü oluyorum .bir keresinde eşim uyandırmak zorunda kaldı beni ,çok kötü bir kabus görüyordum .kalktım adamla kavga ettim ,neden biraz daha babamı görmeme izin vermedin diye .babama olan sevgim bir başkaydı .olmuyor ,hicbirseyin eski tadı yok fakat yaşıyoruz ,kaldığımız yerden devam ediyoruz .sen de atlatacaksin,zamanla için soğuyacak, kaskatı olacaksın .artık hiçbişey bu kadar acitmayacak

Allah sabir versin. Sizlere hayirli omurler versin. Anneniz icin hayirlar yapin. Sevdigi seyleri yapin.

Zihninizde sizinle yasayacak. Olum ayriliklarin en zoru ama siz hatirladika yasayacak.

Babaniza da Allah sifalar versin.Olum hepimize bu yuzden Allah hicbirimizi utandirmasin ve hayirli olumler evrsin Mevla hepimize.

Offf canim offffff Allah rahmet eylesin, topragi nurla dolsun. Gecen hafta annem ameliyat oldu. Ameliyat sonrasi agrisi oldugu icin verilen bir ilactan dili ters dondu nefessiz kaldi. Son anda mudahale edildi ve ben gozumun onunde sahit oldum. O an nasil bir kriz gecirdim, beni nasil sakinlestirdiler hatirlamiyorum. Suan bile kotu oldum yazarken agliyorum. O an tek soyledigim kurtarin onu yoksa ben yasayamam olmus. Allahim sana sabir versin cok zor. Hicbir aci ayni siddetiyle kalmiyor. Gun gectikce acin azalacak ama unutmayacaksin. Sadece kabullenecek ve normal hayatina devam edeceksin. Kuzenimde babasini kaybettiginde uzunca bir sure tedavi gordu ama suan hayatina gayet mutlu devam ediyor. Sonucta hersey insanlar icin. Acisia tatlisiyla yasayacagiz bu hayati. Allahim acini biran evvel hafifletsin, yuregindeki atesi biran evvel sondursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…