Annemi kaybettim

pelin-

Pelin-
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
14.245
50.138
598
Bugun yokluğunun 5. Günü,
Elleri ellerimde son nefesini verdi annem,
1.5 yıl önce, ilk teşhis konduğunda içten içe biliyordum böyle biteceğini, ama bir yanım hic kabullenemedi, o yuzden mi boyleyim bilmiyorum, icimdeki acı bir an olsun hafiflemiyor, aldigim nefes cigerimi yakiyor. Sanki ben öldüm, annemi gömdüler, öyle agir ki şimdi onsuz yasamaya calismak, beceremiyorum. Yazamiyorum da.

Bu surecte bana manevi destegini hic esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum, cevap yazamazsam kusuruma bakmayin, yazacak gücüm yok ama okuyacağım.

Şimdiden dualariniz icin de cok teşekkür ederim. Benim için de sarılın hayattaki annelerinize, ben son 4 aydir agrilarindan dolayi hic sarilamiyordum melegime, kaderimde cansiz bedenine sarilmak varmis. Siz hala kalbi atiyorken sarılın, en çok sarılmayı özlüyor insan.

Çok üzüldüm , yazdıklarınız içimi sızlattı.
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun insallah.

Başınız sağolsun allah rahmet eylesin inşallah

Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun, cok cokk üzüldüm

Seni çok iyi anlıyorum kardeşim düşüncesi bile can yakarken gerçeğini yaşamak kim bilir ne kadar zordur. Allah sabır versin, mekanı cennet olsun. Seni gördüğünü düşün. Ağladığını görmek onu çok üzer unutma. Allah gani gani rahmet eylesin...

Allah anneciginize rahmet eylesin, Rabbim sizi cennetinde bulustursun inşaallah. Söylenecek hiçbir sözün, acınızı dindirecek tesiri olmayacaktır muhakkak, Rabbimden sizin için metanet ve sabır diliyorum.

Oyy içim ezildi. Basınız sağolsun. Mekanı cennet, yattığı yer nur olsun

Mekanı cennet olsun. Bir kaç aydır görüşemiyoruz covid yüzünden, o bile çok zorken, kaybetmek... Allah yardımcın olsun...

Bir ay oldu babami kaybettim. Adini anmak bile istemedigim hastaliktan. Ağrılarına nasıl dayanırdı canım benim
Virüsten dolayı yanina gidemedim elini tutamadim son anlarında yanında olamadim Hiç unutulmuyor acısı geçmiyor hiçbir sey yerini tutmuyor hep bir yanınız eksik oluyor. Rüyalarımda gorup sariliyorum kokusunu hala hissetmeye calisiyorum. Hasta halini dusundukce icim acıyor. Bogazıma düğümlendi yine her sözcük.
Bir kez daha görmek elini tutmak içın neler vermezdim.
Ne kadar kotu olursa olsun anne baba kotü olmaz hayattaysalar eger kiymetini bilin

Acın büyük, seni ancak annesini kaybetmiş biri anlar biliyorum. Ama acını en içimde hissettim. Çok üzüldüm satırları okuyunca, Allah sabır versin sana. Anneciğinin mekanı cennet olsun.

Kızlar annelerinin yansımalarıdır. Onun gölgesinde büyürler. Anneniz tohumunuzu ekip sizi kocaman bir fidan yapmış. Belki yaslanamayacaksınız ama gölgesini hep hissedeceksiniz. Geçmeyecek belki, ama hafifleyecek. Tekrardan Allah sabır versin kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…