Annemi kaybettim

Her anne evladıyla elbet bir gün çok daha güzel bir dünyada güzel bir zamanda yeniden buluşacak,o buluşmaya kadar sizi en huzurlu şekilde beklemesi için dua edin. Ben de anneniz için edeceğim. Yalnız hissetmeyin.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

sizin de başınız sağolsun çok üzüldüm. allah sizlere hayırlı ömürler versin.

Allah sabır versin mekanı nurla dolsun herkesin başına gelicek dayanma gücünüzü artırırsın rabbim

Başınız sağolsun. Allah dayanma gücü versin. Anneciğinizin de mekanı cennet olsun, huzurlu uyusun.
Sizi yorumlarınızdan bilir çok beğenirim. Güzel bir anneymiş güzel bir evlat yetiştirmiş. Ne mutlu ona.

Başınız sağ olsun. Annenizin mekanı cennet olsun.
Rabbim sizlere de dayanma gücü, sabır versin

Ruhuna Fatiha okudum.

Pelincim bir suredir forumda ortalarda yoktun seni goremiyordum. Cok uzuldum, Allah ailene ve sana sabirlar versin. Anneciginin mekani cennet olsun.

Çok üzüldüm başınız sağolsun Pelin
Allah sabırlar versin

Başınız sagolsun. Allah sabırlar versin. Mekani cennet olsun inşallah

Eskiden birinin annesi/babası öldü deseler anlamını bilmediğim için pek kafaya takmadım açıkçası. Ne demek olduğu bilmiyorsun. Sonra kendi babam öldü. O gün anladım. Acısının tarifi yok. Bugün bile sızlıyor bir yerim ne kadar görmezden gelmeye çalışıyorsam. Allah geri kalanlara uzun ömür versin. Tekrar başınız sağ olsun

Başınız sağolsun, Allahım sabır versin

Allah sabır versin. Mekânı cennet olsun.

Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. İnşallah acıları dinmiştir ve burdan daha güzel bi yerdedir. Dua ederek içini ferahlat

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sizlere sağlık versin Rabbim.

Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…