Annemi kaybettim..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim sana da sabırlar versin. Acin elbet hafifleyecek ama hiç bir zaman tam olarak geçmeyecek. Ben de 20 yaşında babamı kaybettim aradan 7 yıl geçti ama acısı kaldı. En kötüsü de hiçbir güzel gününe şahit olmaması mezuniyet evlilik hamilelik doğum hiçbirinde yoktu olmayacak da.. Allahtan bol sabır dile canım bol bol yardım dile.
Anneler günü geldi çattı.. ben o gün nerelere gideceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum 1 ay sonra mezun olucam herkes annesine koşarken ben mezuniyet günü sabah anneme gidicem o kadar canımı acıtıyor ki sağolun. .

48 yaşına girdi annem yoğun bakimda yatarken.. daha yaşayacağımız çok şey vardı anneye doyulmazmış ki hiç amin sağolun. .

Kardeşim yaşın önemi yok annem 52 yaşında düşün o yaşta bile etkileniyor. Sen ise 20 küsür yaşındasın bilmiyorum çok üzüldüm senin için yanında olup sana kocaman sarılmak isterdim. Ruhum daraldı. Yorum yapmaktan başka elimden bir şey gelmiyor. offf çok zor ...

Başınız sağ olsun. Bu yaşta bu kadar erken olması sizin için daha zor olması. Dini inanciniz var mi bilmiyorum ama sonsuz uykuda olmadığını düşünüyorum ben kendi inancıma göre. Uyuyan biziz hatta, uyanan ise onlar. Anneniz sizin mutlu olmanızı ister, bu yüzden bundan sonra sizi mutlu edecek, onun hoşuna gidecek şeyleri sık sık yaparak yaşayın.
Haklısınız aslında.. o gerçek dünya da en güzel yerde şuan ama insan yakistiramiyor annesine ölümü

Başınız sağ olsun. Bu yaşta bu kadar erken olması sizin için daha zor olması. Dini inanciniz var mi bilmiyorum ama sonsuz uykuda olmadığını düşünüyorum ben kendi inancıma göre. Uyuyan biziz hatta, uyanan ise onlar. Anneniz sizin mutlu olmanızı ister, bu yüzden bundan sonra sizi mutlu edecek, onun hoşuna gidecek şeyleri sık sık yaparak yaşayın.
Çok beğendim uyuyan biziz uyanan onlar. Nr kadar doğrı değil mi hiç böyle düşünmemiştim

Haklısınız aslında.. o gerçek dünya da en güzel yerde şuan ama insan yakistiramiyor annesine ölümü
Kesinlikle, ölüm bizim zayıf yanımız, ölmek ve yakinlarimizi kaybetmek bize korkunç geliyor. Ama aslında öyle değil, bir çeşit sınavı tamamlamak ve yolculuğu bitirmek gibi, bir hazırlık evresini aşmak gibi. Sonrasında olanları hicbirimiz bilmediğimiz ve görmediğimiz için bu bilinmezlik bizi korkutuyor, halbuki net bir şekilde bilip anlasaydık bu şekilde dusunmezdik bence. Umarım hayal edebileceğimizden bile güzel yerlere gidip bizi bekliyorlardır.

canim canim canimmm cani gonulden sarilmak istedim guzel kardesim sana.anneme doyamadim cumlesi ciz etti icimi.en sevdigimizdir annemiz..gidip simdi anneme sarilasim geldi seni cok seviyorum annecigim diyesim..Rabbim onuseviyirmus yanina almis..Hepimiz Ondan geldik Ona donecegiz..

Sanki bir süreliğine gitti gbi geliyor sanki gelecek gibi geliyor.. o kadar ani o kadar erken oldu ki insanın inanası gelmiyor.. kıyafetlerini verirken kiyamadim en sevdiği şeylere. . Sanki bir gün gelecek ve diyecek benim en sevdiğim şeyi neden verdin:KK61: mezuniyetimde bir gün evlenmeye karar verdiğimde yada bir gün bir bebeğim olduğunda annem yanımda olmayacak bunları düşünmek ve gerçeğin böyle olduğunu bilmek bunu degistiremeyecegimi bilmek canımı yakıyor

canim canim canimmm cani gonulden sarilmak istedim guzel kardesim sana.anneme doyamadim cumlesi ciz etti icimi.en sevdigimizdir annemiz..gidip simdi anneme sarilasim geldi seni cok seviyorum annecigim diyesim..Rabbim onuseviyirmus yanina almis..Hepimiz Ondan geldik Ona donecegiz..
Keşke diyorum keşke her gün anneme onu sevdiğimi soyleseydim hep sarilsaydim öpseydim.. nolur geç kalmayın anneniz sıcakken ve yaninizdayken her fırsatta onu sevdiğinizi söyleyin onu öpün.. benim gibi iki karış toprağa onu sevdiginizi söylerken anlamayın gerçeği.. ben geç kaldım siz kalmayın..

Ağlayarak okudum içim cız etti resmen kalbime taş oturdu ,Allah sabır ve dayanma gücü versin. Ölene kadar unutmazsiniz ama aciniz zamanla hafifler inşallah .

Ben 17 yaşındaydım babamı kaybettiğimde. O gün büyüdüm babamın yaşında oldum babacığım 42 yaşındaydı.

Hep çok güçlü herşeyi düşünen biri oldum kardeşlerim küçüktü, zor bir hayatım olmadı ama en ufak olumsuzlukta babam olsaydı böyle olmazdı dedim diyorum. Kendi paramdan başka kimsenin parasını yemedim ne baba ne koca parası.
Anne başka hatta bambaşka ama geçiyor güzelim, allah insana unutma hissini vermiş yoksa çıldırırsın.

Tevekkül edeceğiz. Hayat bizim gibiler için çok zor hep eksik. Ölüm güzel olmasa hiç ölürmüydü peygamber.

Allah sana sabır versin anneciğini cenneti ile ödürlendirsin

Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun Rabbim taksiratını affetsin. Size de sabırlar versin Rabbim böyle bir acı bir daha göstermesin.... zamanla acılar azalıyor.... cennette buluşursunuz inşallah..

İçim paramparça oldu Allah sabır versin canım benim her daim yardımcın olsun.Bol bol dua et annen için.mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
14 yaşında idim annemi kaybettiğimde kardeşim de 9
Ne demektir bilirim. Inşallah kardeşiniz vardır
Varsa sımsıkı sarılın ona

Ben 17 yaşındaydım babamı kaybettiğimde. O gün büyüdüm babamın yaşında oldum babacığım 42 yaşındaydı.

Hep çok güçlü herşeyi düşünen biri oldum kardeşlerim küçüktü, zor bir hayatım olmadı ama en ufak olumsuzlukta babam olsaydı böyle olmazdı dedim diyorum. Kendi paramdan başka kimsenin parasını yemedim ne baba ne koca parası.
Anne başka hatta bambaşka ama geçiyor güzelim, allah insana unutma hissini vermiş yoksa çıldırırsın.

Tevekkül edeceğiz. Hayat bizim gibiler için çok zor hep eksik. Ölüm güzel olmasa hiç ölürmüydü peygamber.

Allah sana sabır versin anneciğini cenneti ile ödürlendirsin
Amin inşallah sağolun. . Başınız sağolsun sizinde Allahım mekanını cennet eylesin babaciginizin..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
14 yaşında idim annemi kaybettiğimde kardeşim de 9
Ne demektir bilirim. Inşallah kardeşiniz vardır
Varsa sımsıkı sarılın ona
Abim var.. basınız sağolsun sizinde.. 3 kişi kaldık evde ve sanki herkes rol yapıyor birbirine hepimiz çok mutsusuz ama rol yapmak zorundaymisiz gibi oluyor. .

Off boğazıma bir yumru oturdu sanki... 3 hafta ònce yasadim annemi kaybetme korkusunu acilde sedyede yatarken sımsıkı tuttum ellerini bırakma beni diye aglayarak çok şükür bırakmadı ama bir gün gelip bırakacak... Allahtan tek dileğim evlenip cocuk sahibi olmadan gostermesin bana o gunu .... Allah rahmeteylesin annene sanada dayanma gücü versin ... her olum erkendir ama anne olumu hep erkendir...

Back
X