Annemi kaybettim..

Abim var.. basınız sağolsun sizinde.. 3 kişi kaldık evde ve sanki herkes rol yapıyor birbirine hepimiz çok mutsusuz ama rol yapmak zorundaymisiz gibi oluyor. .
Maalesef öyle oluyor. Hatta acıdan kalbini atasın geliyor ama kızacaksın bana belki unutuyorsun gerçekten hayata karışınca kendi evin evladın olunca sadece başın sıkışınca hatırlıyorsun

Allahım mekanını cennet eylesin , cennet makamı yüksek olsun inşaallah kardeşim , ölüm hak ama gerçekten çok zor Rabbim Sabırlar versin dayanma gücü versin senin de kaderin çok güzel olsun insaAllah.

Anneler günü geldi çattı.. ben o gün nerelere gideceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum 1 ay sonra mezun olucam herkes annesine koşarken ben mezuniyet günü sabah anneme gidicem o kadar canımı acıtıyor ki sağolun. .
Allahım tez zamanda acini hafifletsin kalbini ferahlatsin göğsünü genişletsin güç kuvvet versin canım benim anneciginle cennetinde kavuştursun inşaallah

Sanki bir süreliğine gitti gbi geliyor sanki gelecek gibi geliyor.. o kadar ani o kadar erken oldu ki insanın inanası gelmiyor.. kıyafetlerini verirken kiyamadim en sevdiği şeylere. . Sanki bir gün gelecek ve diyecek benim en sevdiğim şeyi neden verdin:KK61: mezuniyetimde bir gün evlenmeye karar verdiğimde yada bir gün bir bebeğim olduğunda annem yanımda olmayacak bunları düşünmek ve gerçeğin böyle olduğunu bilmek bunu degistiremeyecegimi bilmek canımı yakıyor
Ağlattın beni, Allah sabır versin.
Evet annen bundan sonraki en özel anlarında yanında olmayacak, eksikliğini hep hissedeceksin.
Ama birlikte çok güzel bir 20 yılınız oldu.
Birbirinizi sevmeye yetecek 20 yıl.
Acın azalacak inan bana, özlem kalacak.
Burnunun direği hep sızlayacak onu andığında.
Ama acı azalacak, için böyle yanmayacak her an.
Sabır ve güç diliyorum sana.
Ve bundan sonrası için çok güzel bir yaşam diliyorum.

Annem hayatta ki Allah yokluğunu göstermesin ben annemin olmadığını dahi düşündüğüm an hayatım çöküyor resmen yerle bir oluyorum. Sana ne desek boş biliyorum Allah sabır versin mekanı cennet olsun teyzemin Allah sorgu sualinde yardım etsin bol dua et en güzel şey odur. Zaman acını bitirmeyecek ama hafifletecektir Allah insana kaldıramayacağı acı yaşatmaz kuzum sen dik dur ayakta annende onu isterdi elbet başın sağolsun :(

güçlü ol..annen ağlamanı hiç istemezdi..dua et bol bol..Allah anneciğinin günahlarını affetsin..senin de dayanma gücünü artırsın mevlam..

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Ölüm acısı gibi bi acı yok.Bir sene önce bende babamı kaybettim aniden.İnsanın kalbi gerçekten yanıyomuş onu hissettim.Ama Allah veriyo sabrını bol sabırlar diliyorum.

Basin sagolsun yattigi yer nurla doksun.her olum erkendir malesef hepimizin gidecegi yer kacinilmaz son. Bundan 50 yil sonra buyuk ihtimalle hic biriniz olmayacagiz.
Allah sabir versin

Çok üzüldüm okurken,gözümden yaşlar süzüldü.Canım Allah sana sabırların en büyüğünü versin.Kardeşin var mı bilmiyorum konunun devamını okumadım ama eğer kardeşlerin varsa onlara sarıl,birbirinize destek olun.Biliyorum kimse annen gibi olmaz ama Allah insana kaldırabileceğinden fazlasını yüklemezmiş. Annen seni görüyor,duyuyor canım böyle düşün hep.Ona bol bol dua et.Allah mekanını cennet etsin.

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun anaciginin
keske hiç bi anne evladini birakip gitmese .. kimse oksuz kalmasa ama bu acimazsiz dunyanin en buyuk kaziklarindan beri de insani annesiz birakmasi iste
acin hep olacak keske sana geçecek diyebilsem
hayat zor arkadasim ama annesiz olunca baska bi zor
ne desem bilemiyorumki sana
anasizlgin tarifi tesellisi de olmazki
sana tek diyebilecegim rabbim sabir versin ,sana uzun omur versin
Allah yardimcin olsun ...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim sana da sabırlar versin. Acin elbet hafifleyecek ama hiç bir zaman tam olarak geçmeyecek. Ben de 20 yaşında babamı kaybettim aradan 7 yıl geçti ama acısı kaldı. En kötüsü de hiçbir güzel gününe şahit olmaması mezuniyet evlilik hamilelik doğum hiçbirinde yoktu olmayacak da.. Allahtan bol sabır dile canım bol bol yardım dile.
Bende öyleyim. .senin gibi.universitede okurken trafik kazasinda kaybettim babami..ne mezuniyet,ne düğün. .Ne de bebek..tüm sevinclerim hep bi eksik kalıyor, icimde bi burukluk oluyor..zaman iyilestirmiyor,sadece o acıyla yaşamayı öğretiyor. .

Sanki bir süreliğine gitti gbi geliyor sanki gelecek gibi geliyor.. o kadar ani o kadar erken oldu ki insanın inanası gelmiyor.. kıyafetlerini verirken kiyamadim en sevdiği şeylere. . Sanki bir gün gelecek ve diyecek benim en sevdiğim şeyi neden verdin:KK61: mezuniyetimde bir gün evlenmeye karar verdiğimde yada bir gün bir bebeğim olduğunda annem yanımda olmayacak bunları düşünmek ve gerçeğin böyle olduğunu bilmek bunu degistiremeyecegimi bilmek canımı yakıyor
alisacaksin canim hepsine
anneni çok ozleyecvksin
resimler anilar sizi bi omur koparmaycak

bi gun gunlerden persembeydi
boyle bi forumda olen insanlarin persembe geceleri sevdiklerini ziyarete geldigni okudum ona benze bi cumleydi
o an bi kaç saniyeligine oyle heyecanlandimki , ustumu basimi kontrol ettim çcouklarima evime bakdim ne biliyim iste en en kiymetli misafirine nkusrusz olmak istersin ya bi kaç saniye surdu bu heeycan ama çok baskaydi kalbiml kus gibi çirpiyordu ..

benim annem 42 yasindaydi nisanliydim ,evimin dosenmis halini dugunumu çocuklarimi hiç ama hiç biseyimi goremedi
insan bazen çocukken kaybedenler var anne kokusunu sefkatini bilmeyen var diye kendini avutuyor
bazende nenesinin nenesi yasiyor diye duyunca revami bu yasadigim diye dusunuyor
bazen oyle bazen boyle hayat geçip gidiyor
çocuklarimda anne annelerini resimerinden biliyor
anamin adi kizimin adi agzimin tadi ..

Allah mekanını cennet etsin, başınız sağolsun.

Tarifsiz acılar bunlar,tesellisi olmayan şeyler,elimizden ancak rahmet okumak gelir, Allah rahmeti ile muamele etsin inşallah. Size de sonsuz sabır versin

Keşke diyorum keşke her gün anneme onu sevdiğimi soyleseydim hep sarilsaydim öpseydim.. nolur geç kalmayın anneniz sıcakken ve yaninizdayken her fırsatta onu sevdiğinizi söyleyin onu öpün.. benim gibi iki karış toprağa onu sevdiginizi söylerken anlamayın gerçeği.. ben geç kaldım siz kalmayın..
anne olunca anlarsin derleer ya
anne olunca annen yoksa anliyorsun ama okkali bi tokat gibi geliyor gerçekler sana

durmadan yaziyorum buraya aglattin beni bu gece ,keske senin için daha afzlasi gelseydi elimden ..

Başın sağolsun. Annenin mekanı cennet olsun..
Çok zor insanın canından canını kaybetmesi.bende babamı kaybettim.bu yüzden anlıyorum acını. ((Hep dua oku..Bol bol.mezarını ziyaret et.artık yapılacak en güzel şey bu onun için. .
Allah sabır versin (

Yazdiklarini okurken gozlerim doldu ayni cumleleri solemistim bende 21 yasindaydim neler hissettigini tahmin edebiliyorum ama inan bana acisi gecmese bile o kanayan yara gecicek buna alismak olmuo ama kabulleniceksin zman her seyin ilaci dediklerinde sinir olurdum ben ama gercekten oyle allah sana sabir versin annenin mekani cennet olsun insallah

Back
X