• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi kaybettim.

İyi akşamlar herkese buraya daha önce konular açmıştım . Buradaki arkadaşlar duaları ile bu zor süreçte yanımda olmuşlardı . Bu yüzden paylaşmak istedim . Çok zor bir süreçti yaşadığım acı çok büyük . Annemi ,arkadaşımı , dostumu herşeyimi kaybettim . Allah hastanede olsun , evinde olsun şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun .
Allah rahmet eylesin aci lafi daa az kalir kor kor yaniyor insanin Yuregi .Hastamiydi anneniz konunuzu bilmiyrm.Bende babami ocak ayinda AkCiger kanserinden kaybettim 54 yasindaydi boyle bir aci yok dunyamiz yikildi seni cok iyi anlıyorum Allah sabirlar versin acinizi dindirsin ölen ölüyor ama yasayan yasayamiyor hep eksikgiz.En ufak seyde gözlerm doluyor .Baska acilar vermesin büyük .Ölüm Allahın emri ah su ayrilik olmasa .3 gun once anne annemi kaybettim.bu hayatta neler yasayacagiz bakalim.

Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim, başın sağolsun, anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah

İyi akşamlar herkese buraya daha önce konular açmıştım . Buradaki arkadaşlar duaları ile bu zor süreçte yanımda olmuşlardı . Bu yüzden paylaşmak istedim . Çok zor bir süreçti yaşadığım acı çok büyük . Annemi ,arkadaşımı , dostumu herşeyimi kaybettim . Allah hastanede olsun , evinde olsun şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun .
Hayatta en çok annesine alışıyor, annesine nazı geçiyor insanın ..Allah rahmet eylesin...mekânı cennet olsun inşallah ..Rabbim sizi çocuklarınızın başından eksik etmesin...

Anne deyince akan sular duruyor degil mi.bende uzuldum ne desem de uzuntunuze biraz teselli olsam bilemedim.bazen annemin babamin yoklugunu hayal ediyorum dusunmek bile istemiyorum.o duygu bile aglatmaya yetiyor bana.bikez anneme demistim sizsiz napacam ben diye.niye uzuleceksin kizim hayat devam edecek sizin acinizi Allah bana gostermesin dedi.
Rabbim rahmetiyle muamele etsin.mekanini cennet peygamberimize komsu olmayi nasib eylesin.

ben kendi annemin oldugu (allah en gecinden versin insallah ) ihtimalini dusununce bile kendimden geciyorum.allah size sabirlerin en buyugunu versin . anneciginizin mekani cennet olsun ..

Ben de annemi kaybettim acın hiç azalmıyo sadece o acıyla yaşamasını öğreniyosun zamanla. Ben diyorum ki en azından mezarı belli, eceliyle öldü ne insanlar var mezarı olsun diye dua edenler, cinayete kurban gidenler ne biliyim kınadığımdan değil de benimkisi şükretmek En azından cenazesini istediği gibi yaptık ne biliyim 7 si, 40ı yaptık, yıl dönümünde mezarını yaptırcam bi nebze olsun teselli oluyo.

Amin ,başınız sağolsun mekanı cennet olsun....

Allah rahmet etsin bende annemi 15 yıl önce kaybettim çok özlüyorum acısı hiç geçmiyor sadece yokluğuna alışıyorsun maalesef

Canım benim :KK43:(( konularına denk gelmedim bilmiyorum tanımam da seni
ama çok çooook içim yandı, acını gerçekten can-ı gönülden paylaşıyorum
rabbim mekanını cennet eylesin şu cumalar yüzü suyu hürmetine, sana da sabırlar versin :KK43:(
başın sağ olsun
fatiha okuyanı bol olsun inşallah :KK43:

Back
X