annemi sevmiyorum..daha da ötesi

Merhaba
ailenzi kötü , cocugunuzdan soğumuşssunuz herşeyin gidişatı belli
ufukta evlilik var oh
cocugu annenizie bırakın ac acık huylu huysuz büyüsün ne varki sözleşmemi yaptınız sanki doğururken ömür boyu yanında oalcağım diye
hem evliliğinizde bitmiş cocuga karşı bır sorumluluğunuzda kalmamış
hemde 3 yaşıdna kocaman bir cocuk size karşı geliyorsa evet sogumakta haklısınız
hem ne varki bir daha cocuk yaparsınız istediğiniz gibi büyütürsünüz nede olsa hormonlarınıza güveniyorsunuz nasıl istemedenmi hamile kalmıştınız evet evet kesin başka cocugunuz olur
bu cocugunuzu kullanılmış mendil gibi savurabilirsiniz ne olacakki
sizde annemisiniz

Çok özür dilerim ama bu anlattıklarınız ışığında kızınızı gözden çıkartmayı düşüneceğinize ailenizi gözden çıkartmayı neden düşünmüyorsunuz. Evlat için dünya yakılır, anne baba ne ki... Maaşınız var, ex eşinizden aldığınız para da var, siz neyin hesabındasınız? Rahat bırakmazlarmış, deneyin görün bakalım cesaretiniz varsa, bırakıyorlar mı bırakmıyorlar mı?.. Ha tek kaldığınızda arkadaşlarınızla rahat rahat çıkamazsanız belki ama çıktığınızda burnunuzdan geliyormuş zaten..

Önce anne olduğunuzu ve çocuğunuza karşı sorumluluklarınızı hatırlayın ve sonra aksiyonlarınızı alın...

nobody , Bu bayan gibi insanlar cocukla yalnız kalsa cocugun boğazına sarılır
bence gitsin nereye gidiyorsa
çocugunu sevmeyen hiçbir allahın kulunu sevemez bu kadar net ve basit bir hesap
sen kendi canından olanı sevemeyeceksinde elin oğlunu kendine kcoa alacaksın ondan gelen sıkıntılarıda cefalarıda cekeceksin ha evlensidne görsün günü

34 henüz genç bir yaş, dinsizin hakkından imansız gelirmiş, hiç mi düşünmediniz çocuğunuzu alıp başka bir evde yaşamayı? pekala kendi hayatınızı kurabilirsiniz, nasıl peşinizi bırakmazlar? bana dokundu yaşadıklarınız. hayatınızı bu şekilde rezil etmeyin daha fazla kaç kere geleceğiz dünyaya.

bu forumda en begendigim anne sizsiniz defalarca denk geldim ikinci evliligim diye yorumlariniza ve ovguyle baksettiginiz oglunuzdan hemde caninizi yakan adamdan oldugu halde o benim parcam benim canim demesini bildiniz rabbim sizler gibi anne nasip eylesin tum meleklere konu sahibi arkadas hadi anne baba sorumsuz oyle boyle insan canindan kanindan vazgecermi inatcilik yapiyor sozumu dinlemiyor diye benim buyuk kizimda turkiyeye ne zaman gitsem teyze dayi anneanne dede tarafindan simartiliyor nasil saygisizlasiyor ben bile tanimakda gucluk cekiyorum cocugumu ama bu degildirki ondan vazgecmem allah korusun yavrularimdan vazgectigim gun rabbim alsin canimi onlarsiz hayat dusunemem bile canlarim kanlarim aldigim nefes onlar benim su hayatta hersey bos tek gercek yavrularim lutfen bir sevgili ugruna meleginin dununu bugununu yarini karatma onu birakma hayatta en degerlisi sizsiniz bunu unutmayin sizinde hayattaki en degerliniz meleginiz kiziniz olsun

çalışıyorsun 1 oda da olsa kirala ayrıl o ailenin yanından..

Çok teşekkür ederim iltifat ediyorsunuz fakat , ben cocugumun sadece bana emanet edildiğini düşünüyorum yani dediğiniz gibi bir düşünceye girsem olmazdı çünkü bu hayatta herkez kendi sorumluluğunu kendisi alır , anne olmayı dilerken ben üstüme düşenlerin düşeceklerin farkındaydım baba olanda bu şekilde olmalıydı
Allah kimseyi evladıyla ayırmasın

ALLAH yardımınız olsun çok zor bir durum.eğer imkanın varsa ayrı eve çıkmak iyi olacaktır senin içinn

bu dayılanmaları çocuğunu korumak için yapsaydın böyle ağlamazdın buralarda.. seni mutsuzluğunla başbaşa bırakıyorum..

arkadaşlar yazılması gerekenleri yazmışlar zaten bunların üstüne daha fazla yorum yapmaya gerek yok...

Allahım biran evvel çocuğa aydınlık bir yol göstersin inş.

Rabbim o yavrucağa yardım etsin.Annenizi yerin dibine sokmuşsunuz ama armut dibine düşüyor,uzağa değil.

Ne yapsam da cocugu orada birakip bu ortamdan uzaklassam diye fikir bekliyor anlasilan...
Basta uzuldum ama niyet belliymis, cocugu o ortamda birakip, hayatini yasamak...
O kiza yazik, gercekten!!!

Kimi arkadaslar yumusak kimi de sert bir uslupla cevap vermisler ama onlarin uslubu gercekleri degistirmiyor maalesef.... kendinizi bir acilar denizine atmissiniz size onerilen tum cozum yollarini elinizle itiyorsuniz...tamam hayatiniz kesinlikle kolay degil ama asilamayacak engeller de yok ... kimse size bundan sonraki hayatinizin cok guzel olacagini da vaat etmiyor ama bir adim atin artik...bir seylerin degismesi lazim... oyle elleri opulesi velilerim oldu ki... onlarin astigi zorluklari bilseniz...
Cok degil 10 sene bile gecmeden belki de cocugunuz burda bir konu acacak "annemden nefret ediyorum" diye....

Cnm cok uzuldum yasadiklarina..ALlah kolaylik versin gercekten .ayri eve cik kesinlikle .ailene odedigin maaşı bir dakika bile dusunme...cocugunun nekadar sagliksiz bir ortamda buyudugunj dusun..herseyi gectim.bunca hakareti bir gram haketmiyosn ..ayri bir hayat kur .yapabilirsin.cesur ol biraz

babam bizi bıraktığında 5 kuruş para yoktu cebimizde herşey o kadar kolay değil. annem biz 4 çocuğuyla beraber ne mücadeleler verdi. ailesine bizi ezdirmemek için onların yanına bile gitmedi. anlatmak istediğim şu ki bzm maddi durumumuz önceden çok iyiydi ayrıldıktan sonra hiçbir şey alamadık. buna rağmen biz ailece birbirimize tutunduk soba yakmak nedir bilmezdik biz. bnm annem bizi sadece dışardaki insanlara değil ailesine bile ezdirmemek için 4 çocukla ayakta kalma mücadelesi veriyor.. çocuğun konusunda da bizde aynı şeyleri babamlayken yaşadık yapman gereken o çocuğu direk o ortamdan ayırmak. yoksa olaylar daha farklı hal alacak. kesinlikle senin ilk önceliğin çocuğun olmalı bence...

tamamda anne babada bir yere kadar..onlar evlatların değerini bilmiyorlarsa sende onların değer verme...böyle giderse çoçuğunuda sana karşı dolduracaklar..çocuğu da kaybedersin..niçin acıyorsunki..madem paranın kıymetini bilmediler..ikisi de pöf pöf sigara içiyorlar...sigaradan kısmıyorlar..sen bir an önce ayrı eve çık...kızınıda bir kreşe ver...kendileride ne halleri varsa görsünler...öz kızlarına zülüm etmek neymiş..belki o zaman anlarlar...

Allah yardimciniz olsun. Bir daha yapacaginiz evliligi dikkatli yapin. Sakin bu hayattan kurtulmak icin yagmurdan kacarken doluya tutulmayin.

allah yardımcınız olsun. bence bu çocuk o ortamda asla uslu bir çocuk olamaz. en kısa zamanda o ortamdan çıkın bence.

konu sahibesi figan arkadaşım,
yazdıklarınızı okudum,üzüntünüzü paylaşıyorum
.evlilik düşündüğünüzü yazmışsınız...umarım yüzünüz güler
..ve umarım yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsınız...

bu arkadaşımızın ayrı eve çıkması ve çocuğunu kreşe vermesi konusunda aynı düşünüyorum arkadaşlar,
ancak istanbul gibi bi yerde ayrı ev ve kreş bi maaş kadar tutar nerdeyse...
bu durumla mücadele edebilmek için psikolojik destek almalı bence,,

mesela annem bana para biriktir der dünyanın binbir türlü hali var..aslında böyle durumlar için para biriktirmek şart ...

Allah annenizi babanızı islah etsin .Allah yardımcınız olsun

merhaba... sana biraz fazla yüklenmişler sanki... yani sanki burası vicdan rahatlatma yerimi ki burayı kullanacaksın..biliyorum amacın sadece anlatıp fikir almak.. bir kuyuda kaldın çıkamıyorsun... insana dair hiçbir duygu deneyimlenmeden anlaşılmazmış.bence kızından soğumadın..zor zamanlardan geçtin..ruhunun acısından onun sevgisini hissedemiyorsun.ama sende biliyosun seni iyileştirecek şey o masuma sarılmak.. ne kadar yaramazda olsa senin parçan ve asla kopmayacak..
zor bir ailede büyümeyenler asla anlamayacak bunun nasılda hayatını etkilediğini ve ruhunda bıraktığı kocaman boşlukları.. ama boşveeeeer..hayatta en önemli sensin...kendine ve kızına sarıl..anne babanı incitmemeye çalış yinede.bakalım onlar neden öyle oldular.nabza göre şerbet ver.ortamı terkedebiliyorsan et. ama aldığın para yetmiyorsa biraz daha dişini sıkmak zorundasın.sonuçta hiçbir ortam mükemmel olmayacak.gittiğin yerde başka sorunlar çıkacak.en önemliside erkek arkadaşına çoook dikkat et.yağmurdan kaçarken doluya tutulma.Allah yardımcın olsun

gerçekten çok üzüldüm anlattıklarına.

senin yerinde olsam bende sogurdum anne babamdan .

umarım bir an önce bu kötü sartlardan kurtulursun

Çok üzüldüm ya offff...
Bende ewlenip ayrıldım ailemle yaşıyorum oğlumla ama
ailem benim we oğlum için uğraşırlar hep rahat edelim diye..
Bende çalışıyorum ve babam maaşıma elini sürmez..
Kışın doğalgaz faturasını yatırırım en yüklü o geldiği için ama ondan da haberi olmaz
faturayı görünce anlar yatırdığımı..
Zaten market alışverişinide kendim ne eksikse gördüğüm zaman gider kendim alırım..
Ailem demez bana git ewe alışveriş yap diye..
Çok düşkünler oğlumla bana. Kii oğluma daha çokk düşkünler..
Allah bazı insanların içine merhamet duygusu vermemiş..
Sizinde bu hayatta ki sınavınız buymuş demek ki..
Kocanızdan yana yüzünüz gülmemiş ve şimdide ailenizle ilgili buyuk bir sınavdasınız..
Ewlenmeyi bir kaçış olarak görebilirsiniz bu psikolojiyle ama lütfen hayatınızdaki kişiyi iyi
analiz edin tartın biçin..
Yoksa ozaman bu yıkımı kaldırmanız zor olabilir...
Dualarımız sizinle kardeşimm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…