annemi sevmiyorum..daha da ötesi

kızını gözden mi çıkardın ?
bence sen yakındığın annenden de kötü bir annesin . hoş belkide insanlar senin bu tavrın yüzünden sana böyle davranıyorlar . çocuğun hakkında nasıl böyle konuşursun . nasıl uğraşıcam onla diyorsun . o senin çocuğun . bir anne nasıl bu kadar duygusuz konuşabilir o senin parçan senin canım . evlenicem diyorsun birde . evlen tabi kimse karışamaz ama çocuğunu bırakmaya ne kadar niyetlisin . bence o bebeğin ahı senden fena çıkar .. mutlu falan olamazsın boşa heveslenme .

Amaaannn ben anladim sizin derdinizi...
Ben de saf saf okuyorum, yazik cocuguyla nasil sıkısmıs kalmıs kadıncagız diye...
Siz cocugunuzu kaba tabiriyle fakat tam olarak yaptiginiz anne babanize kakalayip, sevgilinizle evlenip, mutlu mesut takilacaksiniz...
Bunun icin burdan vicdanizi rahatlaticak , akliniza yatacak, belki de sadece sizin kafanizda bu planinizi daha uygulanabilir yapacak fikirler ariyorsunuz...
Burada ki kimsenin buna alet olmayacagini umuyorum...

Ne yapsam da cocugu orada birakip bu ortamdan uzaklassam diye fikir bekliyor anlasilan...
Basta uzuldum ama niyet belliymis, cocugu o ortamda birakip, hayatini yasamak...
O kiza yazik, gercekten!!!

Ne yapsam da cocugu orada birakip bu ortamdan uzaklassam diye fikir bekliyor anlasilan...
Basta uzuldum ama niyet belliymis, cocugu o ortamda birakip, hayatini yasamak...
O kiza yazik, gercekten!!!

bence aileside kötü değil . kendi çarpıtıyor . bu konuda tek bencil kendisi . çocuğu hakkında neler yazıyor inanamadım
bırakıcam onlara evlenicem gidicem huysuz çocuk 5 yaşında daha ..
yok para harcıyorlarmış çocuk için harcamışlar . bence kendisi ailesinin üstüne yürüyor . valla çocuğu için bunları diyen evlat anasına babasınada herşeyi yapar ..
ne varmış bir paket sigara aldılar diye ... çocuğun yanında içmeleri iyi birşey değil tabii

Ilk okudum, o kadar uzuldum ki kizla annesine...
Sonra yorumlarini okudukca dedim ki evet uzerlerine yuruyen de bu, onlarin aldigi her seyi, harcadigi her kurusu sayan da bu!!!
O kadar belli ki aklinca her seye kulp buldugu, kilifina uydurdugu...
Tamam evlen ama o bencilce anne, baba, cocuk ne varsa cikarip yeni bir hayata baslamak istiyor...
Yaninda ki adam bir gun gitse tek basina kalinca, herkes ona sirtini donunce anlar, vicdansizlik nasil olur...

ama biliyor musun böyle anneler çok fazla var .. biride benim annemin kuzeni olucak kadın . çocuğunu 3 yaşında memlekette bırakıp türkiyeye geldi . burda evlendi çocukları oldu . o zavallım orda kaldı . birde anlatıyor ağlıyordu gelicem dedim kandırdım falan diye .
neyse yıllar sonra çocuk büyümüş amerikaya yerleşmiş annesini çağırdı yanına tatile . demek merak etti . burda gitti kös kös . manyak bir adamla evlendi burda çocuklarıda hayırsız . yine o bıraktığı çocuğu hayırlı çıktı ..

O cocuga helal olsun o zaman...
Ben asla yapmazdim...
O koca hayatinda kucucuk cocuga, kendi cocuguna yer bulamayacak insanin ben aklindan, vicdanindan suphe ederim...
Buyuk konusmamak lazim evet insanlar neler yasiyor ama sevgilisi ya da yeni esiyle daha rahat takilmak icin, kendi kafasinda o cocugu birakmaya bahaneler yaratip, sonra da o bahanelerin hepsinin ucup gittigi yeni cocuklar yapip takilanlar var...
Ne demek lazim bilmiyorum, ben kedimi kapinin onune koyamam...
Neyse konusma muhabbete donustu, baska yerden devam ederiz

evet canım .... anlatılcak çok şey var bu konuda ama susalım ..
çocuk zaten annesiyle bir kere görüştü sonra ne yaptılar bilmiyorum ...vicdanı olsa bebeğini bırakır mı tabi vicdansız .

Hiçte size sorun varmış gibi görünmüyor
büyük sorun ailenizde..
allah sabır versin nediyeyim...
Ama çocuğunuzu gözünüzden çıkarmakta nedemek...
kızınızın hiçbir suçu yokki alışmış onlara birkere ne yapsın?
kızınıza yüklenmeyin annenizden nefret ediyorsunuz sizde öyle olmayın.
ayrı eve çıkmayı deneyin,başka yol yokmuş gibi görünüyor...

Son düzenleme:
arkadaşlar yazılması gerekenleri yazmışlar zaten bunların üstüne daha fazla yorum yapmaya gerek yok...

Allahım biran evvel çocuğa aydınlık bir yol göstersin inş.

Allah Allah benim anlamadığım niye yeni küçük bir eve taşınmıyosun kızınla. annen seni etrafa rezil eder diye mi?
etsiiiiiiiiiiiiinn , senin sağlığından çocuğun bu halinden önemlimi?
senin çocuğunu mahvediyorlar resmen. kaç kurtar kendini, bunların sigara kokulu deli evlerinde çocuğunu tutma daha fazla
kocaman kadınsın paran da var. şimdi sen asgari ücret alıyor olsan, ee eşinde 300 lira veriyor. kıt kanaatte olsa geçinirsin kızınla, hemde mutlu mesut sağlıklı bir ortamda. sen deli misin ne diye bu insanları çekiyorsun?

ayrı ev tutup kızınızı kreşe verin..

haftada bir gider ilgilenirsiniz ailenizle..

Canim allah senin yardimcin olsun ama maasin yeterlimi bilemiyorum ama keske annenlere siginmak yerine kendi ewinde olsan da minik kizini bi krese vs yollayabilsen .. ama hayat sartlari ve aile durumu da buna musade etmeyebilir tabi

Bu kadar emegi verdikten sonra o kucucuk bebegibu olaylara sa hit olmasi hic iyo deil ama tek
dayanagida sensin oyuzden hayat insana ne verirae versin tek yapman gereken sey bebisin icin saglam ayakta dimdik durmak ve aileler boyle yaptikca o ortamdan tekrar kurtulmak icin tekrar ewlenmek isteyen cok insan var nebilim ya zor..

valla arkadaşım ne diye boşandın ki sen kaçtığın kocan annenlerden daha mı kötüydü kırıp dizini otursaydın ya kendi evinde. kızma ma ne iğrençmiş küçücük çocuğun banyosundan ne olur harcadığı sudan ne olur. ayrıca ne diye parayı ellerine veriyorsun kendi kazanmadıkları parayı tabi bol keseden harcarlar. ailene benim bile sinirim bozuldu okuyunca

1 yıl önce boşanmış arkadaş.benim anlamadığım :
-evliyken ailesi neyle geçiniyordu madem gelirleri yok?
-evliyken saat 7 de işten çıktığında arkadaş evine gelene kadar çocuğa kim bakıyordu? :44:

Canım çok zor... İlk önce kızınla ilikini düzeltmek içn işe başlamalısın bence.. Babanlar değişmez.. Yeni boşanmşsın... Ailende bellik muhafazakar. Senin başka bir adamala görüşmen bu kadar kısa zamanda onlara farklı duygular hissettiryor olabilir. Bence biraz ara ver.. Sen buluşmaya devam ettikçe sorunlar daha büyüyecek gibi.. Bunu onlar için değil ama kızın için yap.. Senin arkandan kötü konuşmasınlar diye... Bir de artık paranın dörttebirini ver.. geri kalanını ayır ve biriktir.. Durumunu düzeltince ayrı bir eve çık. Kızını anaokuluna gönder.. Bu arada bence hiçbir erkekle görüşme.. Ne zaman bu ortamdan kurtuldun ozaman görüş.. Bu durumdayken hiç bir zaman sağlıklı karar veremezsin.

Yaşadığın hayat zor, annen baba problemli, ama sende de sorun var...
İnsan 3 yaşındaki çocuğundan soğur mu? Senin hayatındaki tek dayanağın kızın olmalı, onun için bir çok şeyi göğüslemelisin...

Ama sen gözden çıkardım diyorsun, sanırım kızını ailene bırakıp evlilik düşünüyorsun. Sana buradan destek çıkmaz...

Bir anne olarak kanım dondu bu sözlerine, en çok kızına üzüldüm. Onlara benzedi, beni sevmiyor diyorsun. Bu şekilde düşünen bir annesi olursa sevmez tabi...

Son düzenleme:
hayatınız zor anlıyorum.sanırım çok bunalmışsınız birlikte olduğunuz kişiyle evliliği kurtuluş olarak görüyorsunuz ve vicdanen rahatlamak için de bebeğinizin huyunun değiştiğini söylüyorsunuz.yapmayın bence koşullar normal olsa büyük bi ihtimal böyle bi çocuk olmayacaktı evlenecekseniz bile önce bi takım şeyleri düzeltin ve çocuğunuzun olmadığı bi hayatın hayalini kurmayın evlilik yapacağınız kişi de kabulleniyorsa evlensin sizinle.

şu anki durumunuzu da bir an önce düzeltin madem evi ayıramıyorsunuz oturup annenizle konuşun kurallarınızı koyun yoksa iyi kötü bi ev bulup çıkacağınızı söyleyin onlarında paraya ihtiyacı varmış belki korkup bi takım şeyleri düzeltirler

bence bu kadını suçlayanlar o çocuğun babasını suçlasınlar .kadıncağı z burada çocuğu için bi çözüm arıyor ..değilse şimdiye kadar çoktan o annesine bırakır o adamla evlenirdi ...diğer yandan çocuğun babası napıyor acaba belkide kendine sözde düzgün bi hayat kurmuş güllük gülistanlık yaşıyormudur acaba ?

kızım sen bence o sevgilinle açık açık güzel güzel herşeyi konuş eğer ona uymuyorsada ayrıl uyarsada evlen sende çocuğunda kurtul herşeyi açık ve detaylı konuşmakta fayda var .

ayrıca çocuğu babadan gelen parayla yüzlüyor anne baba diye düşünüyorum ben böyle anne baba çok yanlış kızlarına destek çıkmaları lazım bence 3 kuruşverdi diye eski damatlarına değil.. bu tahmin tabii ama durum bunu gösteriyor.. o anne babayaa yakın olsam bir çift sözüm var ..neysehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…